- 11 Mayıs 2016
- 211
- 62
- 98
- 38
Hmm.ben direkt momerial i aradim.bu konulari konusmam ic8n mihasebeye yonlendirdiler.on gorusme olmadigini soylediler.Canım olmuş 2 sene tam hatırlamıyoem ama sanıyorm 12.000 fiyatı vardı 9200e denk geliyodu raporla biz uğraşmamıştık biranönce baslayalm diye rapor cıkarması 1ayı buluyomş yaklaşık
valla o zaöan gitmeyin oraya ne diyimHmm.ben direkt momerial i aradim.bu konulari konusmam ic8n mihasebeye yonlendirdiler.on gorusme olmadigini soylediler.
merhaba güzel dilekleriniz için teşekkürler ,Tüm mesajlarınızı okudum sevıncınızle sevındım üzüntünüzle üzüldüm 10yıllık evlıyım 34yasındayım tüp bebek düşünüyoruz yarın üniversite hastanesinde randevum var zorlu bı süreç korkuyorum vajınusmus geçmişim de var transfer bız uyanıkken mı oluyor acaba
Canım nasılsın gebelik devam dimi insalhmerhaba güzel dilekleriniz için teşekkürler ,
yumurta toplama anestezi altında transfer uyanıkken oluyor ama çok kısa bi işlem vajinal muayene gibi düşünün herşey gönlünüzce olsun
merhaba canım çok şükür iyiyiz 15 haftalık olduk bile :) kız geliyormuş onu öğrendikCanım nasılsın gebelik devam dimi insalh
Çok sevindim canım ben salı günü trasfer oldum sonuç bekliyrummerhaba canım çok şükür iyiyiz 15 haftalık olduk bile :) kız geliyormuş onu öğrendik
senin nasıl gidiyor süreç varmı güzel gelişmeler
Güzel dileklerinz icin teşekkür ederz darısı isteyen herkesin başına olsun insallah transfer normalde uyanıkken ancak hic korkmayın normal vajinal muayene olduysanız birebir aynısıTüm mesajlarınızı okudum sevıncınızle sevındım üzüntünüzle üzüldüm 10yıllık evlıyım 34yasındayım tüp bebek düşünüyoruz yarın üniversite hastanesinde randevum var zorlu bı süreç korkuyorum vajınusmus geçmişim de var transfer bız uyanıkken mı oluyor acaba
ay hadi hayırlısı olsun canım benim güzel haberlerini bekliyorum inşallahÇok sevindim canım ben salı günü trasfer oldum sonuç bekliyrum
Merhaba,hayırlı sonuçlar var mı?Maşallah sizin sansınız daha fazla işte bir daha opu olmanoza gerek kalmayacak ne güzel . Biz amh düşük olanlar em az 2 defa opu oluyoruz cok zor ama yapcak bişey yoksonu güzel olsun
Cidden nasıl oldu?Kızlar bır öncekı amh dwğerım 013 bılgınz olsun şuan 3.12 şu doktrların asla gerı gelmez dediği amh
2 defa opu oldu evet yumurta toplama toplamda 3 embriyo oluştu 1i negatif oldu ikimcisinde pozitifi gördüm 31 haftalık gebeyim insallah sağlıklı sıhhatli alırz kucağımızaMerhaba,hayırlı sonuçlar var mı?
Amh düşükse neden 2 oku olunuyor ve opu.yumurta toplama mı?
Amh, fsh kaçtı? Dr gıda takviyesi vermiş miydi yumurtalar için?2 defa opu oldu evet yumurta toplama toplamda 3 embriyo oluştu 1i negatif oldu ikimcisinde pozitifi gördüm 31 haftalık gebeyim insallah sağlıklı sıhhatli alırz kucağımıza
Amh 0.51 di tüp bebeğe başladığımda fsh 9 la başladım kullandm ımpryl diye bir vitamin ve qenzim kullandm ocean markasının sadece baska bişey kullanmamıştımAmh, fsh kaçtı? Dr gıda takviyesi vermiş miydi yumurtalar için?
Ne güzel sende işe yaramış.Amh 0.51 di tüp bebeğe başladığımda fsh 9 la başladım kullandm ımpryl diye bir vitamin ve qenzim kullandm ocean markasının sadece baska bişey kullanmamıştım
Canım fatıh bey nasıl bırı tup bebek konusunda ıyımı?selamlar prof. dr fatih şendağ duydunuz mu ? bir görüşebilrisiniz
Selamlar gec gördüm mesajınızı fatih hıca iyidir cerrahi op özellikle cok başarılıdırCanım fatıh bey nasıl bırı tup bebek konusunda ıyımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?