- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Bir ikiz daha hoş geldinumarım herkes sağlıklı şekilde evlatlarını kucaklarına alır. 16 Ağustosta oldu transferim. 29 Ağustos dedi doktorum test için. ama ben idrarda sadece pozitifi gördüm. umarım devam eder. 5. gün dondurulmuş 2 adet embriyom vardı ikisini de transfer etti doktorum. yaşım ileri oldugu için
kızlar merhaba ben sabırsız tezcanlı bir insan olarak beklemekten ibaret bu süreci çok zorlanarak geçiriyorum istedim ki benim gibi olanlar varsa bilgi paylaşalım zaman geçsin.
18 ağustosta 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. Ben başladım yerleşme kanaması beklemeye...
2 gün içinde olmayınca dedim olumsuz herhalde duramadım gittim.21 ağustosta kan testi verdim. beta hcg 1.17 çıktı.
olmadı diye umutlarım tükendi. sonra doktorum ilaçlara devam etmem gerektiğini erken olduğunu söyledi.
bir yandan da belirti avcısı gibi kendimi dinler oldum. sonra duramadım gene 23. ağustosta erken gebelik testi aldım. hayalet çizgi gördüm. bugün 24 ağustos gittim gene kan verdim 4.73 çıktı ne hissetsem bilemiyorum. benim gibi olan var mı yazan olursa çoook sevinirim.
İstersen kan testi de ver cnm madem çift çizgi görmüşsün.umarım herkes sağlıklı şekilde evlatlarını kucaklarına alır. 16 Ağustosta oldu transferim. 29 Ağustos dedi doktorum test için. ama ben idrarda sadece pozitifi gördüm. umarım devam eder. 5. gün dondurulmuş 2 adet embriyom vardı ikisini de transfer etti doktorum. yaşım ileri oldugu için
29 AĞUSTOSU BEKLEMEK İSTEDİM DOKTORUN DEDİĞİ TARİHİ. İDRAR TESTİNİ HERGÜN YAPIYORUM. RENK KOYULAŞIYOR. HAYIRLISI OLUR UMARIM :)İstersen kan testi de ver cnm madem çift çizgi görmüşsün.
Elde yelpaze Bülent Ersoy oldumSıcak basması bende de var..normalde çok soğuktur benim tenim ama şuan alev atıyor. Özelliklede ayaklarım
Sabrın varsa bekle tabi :) en güzeli o ben sabredememiştim.29 AĞUSTOSU BEKLEMEK İSTEDİM DOKTORUN DEDİĞİ TARİHİ. İDRAR TESTİNİ HERGÜN YAPIYORUM. RENK KOYULAŞIYOR. HAYIRLISI OLUR UMARIM :)
önceki sonucuna göre baya yükselmiş cnm belkide geç yerleşme oldu. İnş katlanarak artar değerinKizlar sonucum 100 çıktı. 9.gun iyimi
Yoo aslında yanlış söyledim benim 8. De 77 ise 9 da 100 normal olabilir. İki gün sonra tekrar test ver olur muönceki sonucuna göre baya yükselmiş cnm belkide geç yerleşme oldu. İnş katlanarak artar değerinSuan gebe sayılıyorsun ama kontrol altındasın değer olarak. Doktorun ne dedi?
Süper :)Kizlar sonucum 100 çıktı. 9.gun iyimi
Rica ederim canim da o cok degisken bisey bence umutla bekleİnşallah benimledir. Umut oldunuz teşekkür ederim
İkiz annesiumarım herkes sağlıklı şekilde evlatlarını kucaklarına alır. 16 Ağustosta oldu transferim. 29 Ağustos dedi doktorum test için. ama ben idrarda sadece pozitifi gördüm. umarım devam eder. 5. gün dondurulmuş 2 adet embriyom vardı ikisini de transfer etti doktorum. yaşım ileri oldugu için
Kiiz ne demek iyimiKizlar sonucum 100 çıktı. 9.gun iyimi
Ben keseyi gördüm cumartesi kalp atışı için gideceğim inslaalh
Kaçıncı günündü canım?KIzlar ne dün test vermiştim sabah sağlık ocağında 45 ti. Bugün kendi doktoruma gittim 95 çıktı sonuç
Ayyy çok güzel darısı bize inşBen keseyi gördüm cumartesi kalp atışı için gideceğim inslaalh
Bugün 9. Günüm canımKaçıncı günündü canım?
İnşallah cnm aminnönceki sonucuna göre baya yükselmiş cnm belkide geç yerleşme oldu. İnş katlanarak artar değerinSuan gebe sayılıyorsun ama kontrol altındasın değer olarak. Doktorun ne dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?