• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Diğer hamileliğimde de hiç bulantım olmadi. Şimdide yok canım bişey istemiyor öyle Çalistigim için çok yoruluyorum.ama aciktigimda midem deli gibi kaziniyor ellerim titriyor😂
Yaa kayınvalidem beni korkutuyor sürekli bulantı konusunda😑 yok gelin kaynanaya çekermiş onun mide bulantısı çok olmuş vs vs😵

Peki hanımlar, gergin olan var mı benim gibi? Sataşıyorum ortalığa...sonra pıt pıt ağlamaya başlıyorum🙄 çok erken değil mi bunları yaşamak için diyorum ama hormonlardandkr heralde.

Peki hanımlar, gergin olan var mı benim gibi? Sataşıyorum ortalığa...sonra pıt pıt ağlamaya başlıyorum🙄 çok erken değil mi bunları yaşamak için diyorum ama hormonlardandkr heralde.
Gerginlik yok ağlama var
Günde beş öğün yeme var ara öğünler hariç bazen de hiç bişe yiyesim yok
Deri soyulması yenilenmesi var
Sıcak basması gelio ara ara
Vücut da ben de şaşkın 😕

Gerginlik yok ağlama var
Günde beş öğün yeme var ara öğünler hariç bazen de hiç bişe yiyesim yok
Deri soyulması yenilenmesi var
Sıcak basması gelio ara ara
Vücut da ben de şaşkın 😕
Sıcak basması bende de var..normalde çok soğuktur benim tenim ama şuan alev atıyor. Özelliklede ayaklarım🥵

umarım herkes sağlıklı şekilde evlatlarını kucaklarına alır. 16 Ağustosta oldu transferim. 29 Ağustos dedi doktorum test için. ama ben idrarda sadece pozitifi gördüm. umarım devam eder. 5. gün dondurulmuş 2 adet embriyom vardı ikisini de transfer etti doktorum. yaşım ileri oldugu için

Back