İnşallah benimledir. Umut oldunuz teşekkür ederimBilemezsin ki ne zaman tutunup gelismeye başladığını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah benimledir. Umut oldunuz teşekkür ederimBilemezsin ki ne zaman tutunup gelismeye başladığını
Ben de uzak akraba samimi olmayan arkadaşlar İçin aynını düşünüyorum ama çok yakın arkadaşım ve anne/baba/kardeşe söylememek için zor tutuyorum kendimiBendede akraba arkadaş bilmiyor göbek çıkınca ogrenirler
Diğer hamileliğimde de hiç bulantım olmadi. Şimdide yok canım bişey istemiyor öyle Çalistigim için çok yoruluyorum.ama aciktigimda midem deli gibi kaziniyor ellerim titriyorBulantı herkes de olmak zorunda değil değil mi? Sizde durumlar nasıl? Ben turp gibiyim ama öküz gibi yiyorum
@shmily tikitak @golden rose @gguulllluu T Tutu96 Melegim elif busebarci D Deniz_kar @Evdekikadin @yasemin hafsaaa
@kucukmutluluk123
Yaa kayınvalidem beni korkutuyor sürekli bulantı konusunda yok gelin kaynanaya çekermiş onun mide bulantısı çok olmuş vs vsDiğer hamileliğimde de hiç bulantım olmadi. Şimdide yok canım bişey istemiyor öyle Çalistigim için çok yoruluyorum.ama aciktigimda midem deli gibi kaziniyor ellerim titriyor
Bende oyle yiyib yatiyorum ancaBulantı herkes de olmak zorunda değil değil mi? Sizde durumlar nasıl? Ben turp gibiyim ama öküz gibi yiyorum
@shmily tikitak @golden rose @gguulllluu T Tutu96 Melegim elif busebarci D Deniz_kar @Evdekikadin @yasemin hafsaaa
@kucukmutluluk123
Yok daha neler hepsi hurafe ya olurmu öyle düşünme psikolojik olarak bulanir vallaha bulantı kadar pis birşey yok Allah korusunYaa kayınvalidem beni korkutuyor sürekli bulantı konusunda yok gelin kaynanaya çekermiş onun mide bulantısı çok olmuş vs vs
O gelince iki öğür kusar gibi yap da gönlü olsun ay ne çok benziyoruz de sarıl muhabbetiniz artsınYaa kayınvalidem beni korkutuyor sürekli bulantı konusunda yok gelin kaynanaya çekermiş onun mide bulantısı çok olmuş vs vs
Muhabbetimiz çok iyi zaten ondan dolayı annemden çok kendisine çektiğime inanmış durumdaO gelince iki öğür kusar gibi yap da gönlü olsun ay ne çok benziyoruz de sarıl muhabbetiniz artsın
Gerginlik yok ağlama varPeki hanımlar, gergin olan var mı benim gibi? Sataşıyorum ortalığa...sonra pıt pıt ağlamaya başlıyorum çok erken değil mi bunları yaşamak için diyorum ama hormonlardandkr heralde.
Ben de öyleyimPeki hanımlar, gergin olan var mı benim gibi? Sataşıyorum ortalığa...sonra pıt pıt ağlamaya başlıyorum çok erken değil mi bunları yaşamak için diyorum ama hormonlardandkr heralde.
Sakla söylemeBen de uzak akraba samimi olmayan arkadaşlar İçin aynını düşünüyorum ama çok yakın arkadaşım ve anne/baba/kardeşe söylememek için zor tutuyorum kendimi
Beeeen. Çok gerginim. Ya bi aksilik olursa diye korkuyorum.Peki hanımlar, gergin olan var mı benim gibi? Sataşıyorum ortalığa...sonra pıt pıt ağlamaya başlıyorum çok erken değil mi bunları yaşamak için diyorum ama hormonlardandkr heralde.
Sıcak basması bende de var..normalde çok soğuktur benim tenim ama şuan alev atıyor. Özelliklede ayaklarımGerginlik yok ağlama var
Günde beş öğün yeme var ara öğünler hariç bazen de hiç bişe yiyesim yok
Deri soyulması yenilenmesi var
Sıcak basması gelio ara ara
Vücut da ben de şaşkın
Aksilik olmayacak inşhallah relaxBeeeen. Çok gerginim. Ya bi aksilik olursa diye korkuyorum.