Hoşgeldinn...hayırlı olsun inşhallah devamınıda sağlıkla görürüzGeldiim
İnşallah canım sana da hayırlı olsun.Hoşgeldinn...hayırlı olsun inşhallah devamınıda sağlıkla görürüz
Bence gayet güzelMerhaba kızlar benim transferin 6. Günü beta hcg 31 güzel mi ? (5.gün embriyosu )
Sen kan vericektin kaç çıktı sonucunnnSlm kizlar geldim
Evet cuma günü normal test günüm bakalım kaç çıkacak :)Bence gayet güzelyükselişi takip et
Benim 7.gunum 36.50ydi iyi benceMerhaba kızlar benim transferin 6. Günü beta hcg 31 güzel mi ? (5.gün embriyosu )
Çıkmadı cnm senin kacinci gündü sonucun kacSen kan vericektin kaç çıktı sonucunnn
Benim 8. Gün 77 11. Gün 481 çıktı. Cumartesi keseyi görmeye gidicem inş.İnşallah canım sana da hayırlı olsun.
Sen kan tahlili yaptırdın mı kaç çıktı sonuç onu sormak isterim
Ay çok rahatladımBenim 7.gunum 36.50ydi iyi bence
Sonuç bekliyorum 9.gunAy çok rahatladımgerçekten beklemek artacak mı diye endişelenmek çok kötü burası insanı motive ediyor . Şu an ne durumdasın bebiş nasıl
Benim bugün 12. Gun 1229 10. Gün 380 civariydi normal demi bu degerlerBenim 8. Gün 77 11. Gün 481 çıktı. Cumartesi keseyi görmeye gidicem inş.
İnşallah cnm hadi bakimBenim 8. Gün 77 11. Gün 481 çıktı. Cumartesi keseyi görmeye gidicem inş.
Ay hadi bakalım bugün çıkacak yaniSonuç bekliyorum 9.gun
Bekliyoruz cnmbende gelicem bekleyiinn ama 30 ağustosta
inşallaahh allah nasip ederseee amiiiinn
Baya fazla tek embriyo değildi seninki sanırım ikiz üçüz filan geliyor galibaBenim bugün 12. Gun 1229 10. Gün 380 civariydi normal demi bu degerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?