- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
Teşekkür ederim canmKiiz ne demek iyimi masallah cok guzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canmKiiz ne demek iyimi masallah cok guzel
KIzlar ne dün test vermiştim sabah sağlık ocağında 45 ti. Bugün kendi doktoruma gittim 95 çıktı sonuç
Benimde 100 9.gunumKIzlar ne dün test vermiştim sabah sağlık ocağında 45 ti. Bugün kendi doktoruma gittim 95 çıktı sonuç
Maşallah canmBen keseyi gördüm cumartesi kalp atışı için gideceğim inslaalh
Cok iyi canim hayirli olsun saglikla ilerlesin insallahKizlar sonucum 100 çıktı. 9.gun iyimi
Valla idrar testi bile yapmadan beklediysen helal sana test günü ne zaman verdiler? Aslında baya zaman geçmiş..eğer varsa idrarda çıkar. Ama ben aklına girmiş olmayayım tabikiMerhaba kızlar. Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum. Evde zaman geçirirken sizlerin yazdıklarını okumak çok iyi geldi bana. Öncelikle hepinizin bebisleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin hayırlı evlat olsunlar. Ben 15 de transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi. Hiç test yapmadım. Merak içerisinde bekliyorum günlerin geçmesini.
Test günün 27 Ağustos. Dayanam diye özellikle eve test almadım. Daha sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Düne kadar ayakta zor duruyordu karnım ve belim çok agiriyordu. Bugün hiç belirti yok. Sizlerde böyle oldumu hangi belirtilerinin vardı bilgi veririseniz sevinirimValla idrar testi bile yapmadan beklediysen helal sana test günü ne zaman verdiler? Aslında baya zaman geçmiş..eğer varsa idrarda çıkar. Ama ben aklına girmiş olmayayım tabiki
MaşallahBenimde 100 9.gunum
Anlık ağrılar olur sonra transfer olduğunu bile unutursun...ben hala bazen orda mı değil mi emin olamıyorum yani belirti görüp negatif çıkanları da gördük yada tam tersi hiç belirsiz pozitif görende Bende kasıklarda sızlama oluyordu ara ara okadarcık. İlaçlardan dolayu halsizlik tabiki var halada.Test günün 27 Ağustos. Dayanam diye özellikle eve test almadım. Daha sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Düne kadar ayakta zor duruyordu karnım ve belim çok agiriyordu. Bugün hiç belirti yok. Sizlerde böyle oldumu hangi belirtilerinin vardı bilgi veririseniz sevinirim
Valla çok uzun ve yorucu bir süreç. Allah emeklerimizi boşa ćıkarmasın. Benim 1 çocuğum var yaşım 44 ilk denemem inşallah tutar yıllar sonra bu duyguları yeniden yaşamak çok güzel benceAnlık ağrılar olur sonra transfer olduğunu bile unutursun...ben hala bazen orda mı değil mi emin olamıyorum yani belirti görüp negatif çıkanları da gördük yada tam tersi hiç belirsiz pozitif görende Bende kasıklarda sızlama oluyordu ara ara okadarcık. İlaçlardan dolayu halsizlik tabiki var halada.
Amin canım inşallahAyyy çok güzel darısı bize inş
Çok teşekkür ederim canımMaşallah canm
Hayırlı olsun cancazim az kalmistir test gunune deMerhaba kızlar. Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum. Evde zaman geçirirken sizlerin yazdıklarını okumak çok iyi geldi bana. Öncelikle hepinizin bebisleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin hayırlı evlat olsunlar. Ben 15 de transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi. Hiç test yapmadım. Merak içerisinde bekliyorum günlerin geçmesini.
Çok sağol evet 27 ağustosta. Ama sabah sağlık ocağına rapor için gidicem kan versemmi diye düşünüyorumHayırlı olsun cancazim az kalmistir test gunune de
Benim şiş. Ama ignelerden diye düşünüyorumHanımlar karnınız şiş mi...ben çok yediğim için mi davul gibi oldu yoksa iğneler ve ilaçlardan mı?
Yok kalp atışı başlamış dedi ama dinlemedim.. Önümüzdeki hafta tekrar gidicemSen kalp atışını duymuştun değil mi öyle hatırladım
Ver ver verÇok sağol evet 27 ağustosta. Ama sabah sağlık ocağına rapor için gidicem kan versemmi diye düşünüyorum
Bence iyi inşallah kat kat artar 2 gun sonra yine verKizlar sonucum 100 çıktı. 9.gun iyimi
9 gun olmus bile 10. Gundeydi benim test gunum 5. Gun embriyosumuydu af buyur soylediysende unuttum simdi 5. Gun ise cikar yarinÇok sağol evet 27 ağustosta. Ama sabah sağlık ocağına rapor için gidicem kan versemmi diye düşünüyorum