Tebrikler canimKIzlar ne dün test vermiştim sabah sağlık ocağında 45 ti. Bugün kendi doktoruma gittim 95 çıktı sonuç
İyi tabi tebrik ederim önemli olan en az %60 ARTMASİ maşallahKizlar sonucum 100 çıktı. 9.gun iyimi
Benimde sis gogusumde sisHanımlar karnınız şiş mi...ben çok yediğim için mi davul gibi oldu yoksa iğneler ve ilaçlardan mı?
Canim bisey sorcam profil resmine dikkatli bakınca gordum bir kiz cocugu mu var ben mi yanlis gordumİyi tabi tebrik ederim önemli olan en az %60 ARTMASİ maşallah
DireniyorumVer ver ver
Bazen nefes alacak yer kalmiyor ama ben cok yememe bagliyorumHanımlar karnınız şiş mi...ben çok yediğim için mi davul gibi oldu yoksa iğneler ve ilaçlardan mı?
Evet doğru gördün kalbim o benim kızımCanim bisey sorcam profil resmine dikkatli bakınca gordum bir kiz cocugu mu var ben mi yanlis gordum
Allahim hayirli ömürler versinEvet doğru gördün kalbim o benim kızım
3. Gün embriyosu belli olmaz vikmayafa bilir9 gun olmus bile 10. Gundeydi benim test gunum 5. Gun embriyosumuydu af buyur soylediysende unuttum simdi 5. Gun ise cikar yarin
Amin inşallahAllahim hayirli ömürler versincok sevindim oda mi bir umut bebegiydi yoksa
Yok 3 olsa da cikar diye düşünüyorum ben acikcasi3. Gün embriyosu belli olmaz vikmayafa bilir
Evet aynı gün transfer olmuştuk bugün 9. GünHisgeldin günümüz aynıydı dimi 9.gun
Bende bugün nefes almakta zorlanıyorum. Kan dolaşımı ile alakalı olabilir. Sen biraz yemeği azalt istersen bak bakalım hala aynimisin. Ben kabız olmamak için ekmek yememeye calisiyorum.Bazen nefes alacak yer kalmiyor ama ben cok yememe bagliyorum
İnan anlatılmaz yaşanırAnnelik nasil bir duygu anlatsana biraz ne hissediyosun kalp atisini duydugund kucağına ilk aldiginda ilk yurudugunde
Çok şaşkınım yani bukadar sık açlık hissettiğim hiç olmamıştı. İlk tecrübem olduğu için çok meraklı ve heyecanlıyımBazen nefes alacak yer kalmiyor ama ben cok yememe bagliyorum
Allah bagislasin mevlam hayırlı ömürler versinEvet doğru gördün kalbim o benim kızım
Amin inşallah rabbim sizlerede bu duyguyu yasatsin inşallahAllah bagislasin mevlam hayırlı ömürler versin
Amin. Benim 1 oğlum var. Çok şükür yaşadım o duyguyu. Mevlam herkese yaşatsın insallahAmin inşallah rabbim sizlerede bu duyguyu yasatsin inşallah
Aynen açlık hissi oluyo arada.Bugün sabah oldu bulantı bnm bide kahvaltı hazırlarken oldu. Bilmiyorum devam eder mi amaBulantı herkes de olmak zorunda değil değil mi? Sizde durumlar nasıl? Ben turp gibiyim ama öküz gibi yiyorum
@shmily @tikitak @golden rose @gguulllluu T Tutu96Melegim elif @busebarci @Deniz_kar E Evdekikadin Y yasemin hafsaaa
@kucukmutluluk123
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?