2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba kızlar. Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum. Evde zaman geçirirken sizlerin yazdıklarını okumak çok iyi geldi bana. Öncelikle hepinizin bebisleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin hayırlı evlat olsunlar. Ben 15 de transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi. Hiç test yapmadım. Merak içerisinde bekliyorum günlerin geçmesini.

Valla idrar testi bile yapmadan beklediysen helal sana test günü ne zaman verdiler? Aslında baya zaman geçmiş..eğer varsa idrarda çıkar. Ama ben aklına girmiş olmayayım tabiki

Valla idrar testi bile yapmadan beklediysen helal sana test günü ne zaman verdiler? Aslında baya zaman geçmiş..eğer varsa idrarda çıkar. Ama ben aklına girmiş olmayayım tabiki
Test günün 27 Ağustos. Dayanam diye özellikle eve test almadım. Daha sonradan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Düne kadar ayakta zor duruyordu karnım ve belim çok agiriyordu. Bugün hiç belirti yok. Sizlerde böyle oldumu hangi belirtilerinin vardı bilgi veririseniz sevinirim

Anlık ağrılar olur sonra transfer olduğunu bile unutursun...ben hala bazen orda mı değil mi emin olamıyorum yani belirti görüp negatif çıkanları da gördük yada tam tersi hiç belirsiz pozitif görende Bende kasıklarda sızlama oluyordu ara ara okadarcık. İlaçlardan dolayu halsizlik tabiki var halada.

Valla çok uzun ve yorucu bir süreç. Allah emeklerimizi boşa ćıkarmasın. Benim 1 çocuğum var yaşım 44 ilk denemem inşallah tutar yıllar sonra bu duyguları yeniden yaşamak çok güzel bence

Hayırlı olsun cancazim az kalmistir test gunune de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…