Bendede bulantı yok yarın keseyi görmeye gideceğim
Beni ilaçlar iğneler değil beklemek yordu valla sabır gram yok bende. Benim gibi olan var mı merak ettim 6. Gün test sonucu kaçtı acaba veren oldu mu kan. Birde transfer gününü saymıyor bazılarıAh canim ya firsat vermemissinki o cocuklara yerlessinler de hormon uretsinlerbir umut varmis gibi bekle hepimiz öyleyiz
Bendede akraba arkadaş bilmiyor göbek çıkınca ogrenirlerBen de geldim :) şu tahmini doğum tarihini doğru mu hesapladım bilmiyorum:)
6 ağustosta 5 günlük taze embriyo transferi oldum :) ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıktı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 çıktı :) ve nihayet 22 ağustosta 3004 çıktı. Haftaya ultrason randevum var :)
Heyecan stres kaydı hepsi bir arada.
Size bazı sorularım var
1) Bende son bir kaç gündür inanılmaz uyku hali var sizde de var mı? Çok çabuk yoruluyorum ve uyukluyorum. Ama gece çok sık tuvalete çıkıyorum.
2) pozitif haberini sadece eşim biliyor. Aileler bilmiyor . Arkadaslar bilmiyor. Sizce ne zaman söylemeli?
İki tane koyuldu ama 1 tanesi sıkı sarılsa benden mutlusu yok bir tane de dondurdukTest icin cok erken değil mi? Senin de ikiz demek
Hisgeldin günümüz aynıydı dimi 9.gunBende geldim kızlarrr
6. Gün çıkmaması normal, biraz bekle canım. Totem yap, 3 gün daha bekleBeni ilaçlar iğneler değil beklemek yordu valla sabır gram yok bende. Benim gibi olan var mı merak ettim 6. Gün test sonucu kaçtı acaba veren oldu mu kan. Birde transfer gününü saymıyor bazıları
Uyku hali halsizlik hepimizde var. Ben çalışırken ayakta fazla kalamıyorum tansiyonum düşüyor mesela.Ben de geldim :) şu tahmini doğum tarihini doğru mu hesapladım bilmiyorum:)
6 ağustosta 5 günlük taze embriyo transferi oldum :) ilk testi 12 ağustosta yaptım 20 çıktı. Sonra 15 ağustosta 117 çıktı. En son 17 ağustosta 300 çıktı :) ve nihayet 22 ağustosta 3004 çıktı. Haftaya ultrason randevum var :)
Heyecan stres kaydı hepsi bir arada.
Size bazı sorularım var
1) Bende son bir kaç gündür inanılmaz uyku hali var sizde de var mı? Çok çabuk yoruluyorum ve uyukluyorum. Ama gece çok sık tuvalete çıkıyorum.
2) pozitif haberini sadece eşim biliyor. Aileler bilmiyor . Arkadaslar bilmiyor. Sizce ne zaman söylemeli?
Ben 8 de verdim 77 ydiBeni ilaçlar iğneler değil beklemek yordu valla sabır gram yok bende. Benim gibi olan var mı merak ettim 6. Gün test sonucu kaçtı acaba veren oldu mu kan. Birde transfer gününü saymıyor bazıları
Genel olarak sayilmiyor canim transfer gunu ama bu cok normal sabirsiz olman benim 7. Gunumde 112 cikmistiBeni ilaçlar iğneler değil beklemek yordu valla sabır gram yok bende. Benim gibi olan var mı merak ettim 6. Gün test sonucu kaçtı acaba veren oldu mu kan. Birde transfer gününü saymıyor bazıları
Vajinal bakılıyor daha iyi göründüğü için. Endişe etmenize gerek yok diyorlarArkafaşlar yarın keseyi görmeye gideceğim pazar günü beta 4500 dü vajinal mi bakılıyor ultrasonda
Hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim6. Gün çıkmaması normal, biraz bekle canım. Totem yap, 3 gün daha bekle
Sarılır sarılır ❤İki tane koyuldu ama 1 tanesi sıkı sarılsa benden mutlusu yok bir tane de dondurduk
Hala sabrediyorum :) bakalım ne kadar direnebileceğim:)Uyku hali halsizlik hepimizde var. Ben çalışırken ayakta fazla kalamıyorum tansiyonum düşüyor mesela.
Aileye söyleme konusunda iyi sabretmişsinbizim bütün sülaleler öğrendi maşallah.
Emin olmak için söylemek istemiyoruz ama normal gebe kalanlar çift çizgiyi gördüğü gibi paylaşıyor çok şahit oldum. Bizim korkularımız var tabi. Bilgisi olanın endişesi çok olur.
Benim ki 6 gün için baya düşük sanırım olmadı hayırlısı olsun inşallahGenel olarak sayilmiyor canim transfer gunu ama bu cok normal sabirsiz olman benim 7. Gunumde 112 cikmisti
İnşallah güzel haber gelecek senden deHayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim
Bilemezsin ki ne zaman tutunup gelismeye başladığınıBenim ki 6 gün için baya düşük sanırım olmadı hayırlısı olsun inşallah
Vajinal bakılıyor daha iyi göründüğü için. Endişe etmenize gerek yok diyorlar
Vajinal bakılıyor daha iyi göründüğü için. Endişe etmenize gerek yok diyorlar
Siz keseyi gördünüz müVajinal bakılıyor daha iyi göründüğü için. Endişe etmenize gerek yok diyorlar
Anam nasıl sakladiniz bizde dedektif gibi herkes takipteBendede akraba arkadaş bilmiyor göbek çıkınca ogrenirler
Yok cumartesi inşSiz keseyi gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?