- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 31
Anlıyorum seni, ben de test tarihinden önce kesin yapmam demiştim bu durumdan dolayı. Ama belirgin görünce hoşuma gitti de paylaştım. Bir de senin gibi ovitrelle etkisini daha önce tecrübe etmişler paylaşır bilgi olur diye. Hadi bakalım pazara kadar beklemeye devam:)
Adet gununuz neydı merak ettım24. Gunu 5. Gun emb. Benimde ama 30 -5 gune bur adet oluyorum ben muhtemelen aradaki fark bu olmalı gun bazinda
Adet gununuz neydı merak ettımBayagı bi karısık hal aldı baksana bızım durumlar
Aynen cok farklı seyler oluyorAhaha dogru tek basina bir etken yok iste rahim kalinligi vs vs biseylerin toplaminda yumurta catlamista rahime yetismis gibi tutturuyorlar gününü ben en son 16 temmuzda oldum
8. Haftaya kadar normalmis canim benim dun arkadaslarimla toplanmistik hepsi sirayla anlatti biri direk keseyle birlikte duymus biride 8. Haftada duymus biri hic unursamamis 2. Ayda gidip baktirmis hepsineAynen cok farklı seyler oluyorben de en son 18 tummuzda adet olmustum yaa bısey soracagım 7. Haftada kalp atısı ıcın cagrıldım ama bazı kısılerın kalp atısı hemen cıkmıyormus oyle bısey olur dıye cok korkuyorum bılgın var mı bu konuda
CANIM BENİM DE DOKTORUM KAN SULANDIRICIYI KES DEDİ. AYRICA BUGUN HİÇ GELMEDİ ŞÜKÜR LEKELENME. 2 GÜN SÜRDÜ TOPLAMDA ŞİMDİLİK BU LEKE DURUMUHayırlısı olsun hakkımızdabende 3gundur test yapiyorum ve koyulaşıyor...ama.bugun lekelenmem olunca dr hemen kan ver takip edelim dedi... sonuc da 19.5 çıkınca endisem arttı. İnşallah yerlesmedir
İnşallah dün çok yıkıldım ama toplanmak zorundayız dediğin gibi nasip kismetEvet 4.gunde çıkan olabilir ama herkesin vücudu farklıdır. Farklı tepkiler verebilir. Birde embriyonun kaçıncı gün olduğu önemli bence. Biraz evvel okudum 3.gun embriyosu kanda 12.gun belli oluyordu 5.gun 10.gun belli oluyormuş. Bende dün test yaptım tek çizgi çıktı. Nasipten ötesine geçilmez kan sonucumu bekleyecem moralimi bozmuyorum. Sende bozma olurmu
Biz cok heyecanlıyız canım oyuzden hemen gıdıp duymak gelıyor ıcımden8. Haftaya kadar normalmis canim benim dun arkadaslarimla toplanmistik hepsi sirayla anlatti biri direk keseyle birlikte duymus biride 8. Haftada duymus biri hic unursamamis 2. Ayda gidip baktirmis hepsine
Canım bazı ınsanların idrara hemn gecmeyebılıyormus lütfen hemen stres yapıp uzulme kan testı gununde yaptırınca emin olursun ben boyle bırkac örnek bılıyorum ıdrarda cıkmayıp kanda pozitif cıkanİnşallah dün çok yıkıldım ama toplanmak zorundayız dediğin gibi nasip kismet
Bebeğim benim transferden tam 19 gün sonra kesem göründü beta hcg o gün 3500 düBende 5 bucuk haftalik olacağım 2 hafta sonraya randevum var benimde kese görülür mu ki
Aminnnn canim benim bebislerimiz keseyi görsem rahatliycam bende insallah bebislerimiz bizimledir Allah bize bagislasinBiz cok heyecanlıyız canım oyuzden hemen gıdıp duymak gelıyor ıcımdenhayırlısıyla ınsallah hepımızın saglıklı sıhhatli ılerler hamılelıklerı
Bebekte göründüğü cnmBebeğim benim transferden tam 19 gün sonra kesem göründü beta hcg o gün 3500 dü
Yok kuzum bebek görünmez ki kesenin içinde hemenBebekte göründüğü cnm
Amiinn canm insallahYok kuzum bebek görünmez ki kesenin içinde hemenonun için bir hafta daha beklemek gerekiyor diye biliyorum haftaya da kalp atışını duyarız Allahım nasip ederse 🕊
Cok iyi yaptın canm travmani aşmış oldunKızlar bildiğiniz gibi hamilelik testi fobim vardıhatta transferden 10. Gün e. Kadar hiç bir test yaptırmadım bu yüzden inat ettim sabırla bekledim. Ama bu fobimi aşmak için bugün bir kaset test aldım ve hatıra olsun diye saklayacağım nasip olursa
Bende diyordumki birgun hamile olursam inadina bile bile alip yapicam diyeKızlar bildiğiniz gibi hamilelik testi fobim vardıhatta transferden 10. Gün e. Kadar hiç bir test yaptırmadım bu yüzden inat ettim sabırla bekledim. Ama bu fobimi aşmak için bugün bir kaset test aldım ve hatıra olsun diye saklayacağım nasip olursa
Kesinlikle yapmalısınBende diyordumki birgun hamile olursam inadina bile bile alip yapicam diye
Ay ben de atmadım yaa bi torba duruyoo bebiş doğumca çekersin etrafına koyupBen yaptigim testleri atamadim mesela vurdugum igneleri siringalarini da atamadim birgun instada oluyoya onlarla video yapiyolar onu yapcam bu isin sonu bebek olcak diye biriktirdim 4 senedurevde biriken siringalari ilaclari gormeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?