- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
Tebrik ederim rabbim kucağınıza almayı nasip etsinBugün bende keseyi ve bebeği gördüm çok şükür kabuslarin bı kısmını atlattım dış gebelik mi boş gebelik mi ömrümü yedi on gündür bugunumuze şükür Rabbim dileyen herkese tattirsin bu duyguları amin
DİPNOT:Çok çekince çok ağlanıyormuş bı nevi sinir boşalması
Canım hayırlısı olsun çok sevindimBugün bende keseyi ve bebeği gördüm çok şükür kabuslarin bı kısmını atlattım dış gebelik mi boş gebelik mi ömrümü yedi on gündür bugunumuze şükür Rabbim dileyen herkese tattirsin bu duyguları amin
DördüncüYaa oyle mı cok uzuldumılk denemenız mıydı
Ayy çok şükürBugün bende keseyi ve bebeği gördüm çok şükür kabuslarin bı kısmını atlattım dış gebelik mi boş gebelik mi ömrümü yedi on gündür bugunumuze şükür Rabbim dileyen herkese tattirsin bu duyguları amin
YAAAAAA İKİZ Mİ.... COK SEVİNDİM SAĞLIKLA GELSİN MİNİK MELEKLER:)
Ayyy maşallah maşallah
Canimm cok sevindim adina gozunuz aydin rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsinAyrintilari yaziyorum hemen hoca alttan bakti direk ayin 6 sina kalp atisi icin gun verdi ugrasmamak icin direk alttan bakti ilaclara aynen devam dedi ekstra biseye gerek yok dedi kiz aklim darma duman aglamaktan
Ay maşallah kuzularaaa
Yaaaa
Canim kac haftalikmis bebisler? O haftaligi nasik belirlenir acabaAyrintilari yaziyorum hemen hoca alttan bakti direk ayin 6 sina kalp atisi icin gun verdi ugrasmamak icin direk alttan bakti ilaclara aynen devam dedi ekstra biseye gerek yok dedi kiz aklim darma duman aglamaktan
Yaa bir mutlu haber dahaBugün bende keseyi ve bebeği gördüm çok şükür kabuslarin bı kısmını atlattım dış gebelik mi boş gebelik mi ömrümü yedi on gündür bugunumuze şükür Rabbim dileyen herkese tattirsin bu duyguları amin
Bendede oyleydi canim soylemedi 2 defa verdim sonra gel ultrasona bendede 12ci gun 498 idi bence yeterli zaten beta deger her gun yukseliyoKızlar ben yarın kontrole gidicem ama aklımda bir soru var. Ben iki kere kan verdim sonrasında doktor istemedi takip, ama şuanki değerimi de bilmiyorum. Acaba baktırmalımı yım tekrar? Yoksa doktor birşey demediği için yeterlimidir? Ne dersinizen son 11. Gün 481 di sonrasını bilmiyorum
Sendedemi acaba ikizKızlar ben yarın kontrole gidicem ama aklımda bir soru var. Ben iki kere kan verdim sonrasında doktor istemedi takip, ama şuanki değerimi de bilmiyorum. Acaba baktırmalımı yım tekrar? Yoksa doktor birşey demediği için yeterlimidir? Ne dersinizen son 11. Gün 481 di sonrasını bilmiyorum
Tek embriyo benimki..yani eğer tek yumurta ikizi olursa mucize olurSendedemi acaba ikiz
Ya ne güzel bir gün maşallah sağlıkla kucaklayın inşBugün bende keseyi ve bebeği gördüm çok şükür kabuslarin bı kısmını atlattım dış gebelik mi boş gebelik mi ömrümü yedi on gündür bugunumuze şükür Rabbim dileyen herkese tattirsin bu duyguları amin
E Evdekikadin degerlerine bakdim seninkine cok yakin benimkinde yakin bakalim nasol olucak inşallah ikiz olurTek embriyo benimki..yani eğer tek yumurta ikizi olursa mucize olursenin de değerin yakınmış benimkine.
Evet onun değerine yakındı hatırlıyorum ama bu değer olayları herkesde çok farklıymış. Senin kontrol ne zamandı?E Evdekikadin degerlerine bakdim seninkine cok yakin benimkinde yakin bakalim nasol olucak inşallah ikiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?