- 2 Mart 2021
- 1.008
- 560
- 73
Amiin canım benımAminnnn canim benim bebislerimiz keseyi görsem rahatliycam bende insallah bebislerimiz bizimledir Allah bize bagislasin
Demek ki bu düşünce de tek ben değilimBende diyordumki birgun hamile olursam inadina bile bile alip yapicam diye
Valla sorma keyfine iseyip durasim var hepsinin ustuneDemek ki bu düşünce de tek ben değilimbende kese kalp atışını duyayım hemen test alıp o çift çizgiyi gönül rahatlığıyla görmek istiyorum
Maşallah maşallah
mutluluk gözyaşların olsunAyrintilari yaziyorum hemen hoca alttan bakti direk ayin 6 sina kalp atisi icin gun verdi ugrasmamak icin direk alttan bakti ilaclara aynen devam dedi ekstra biseye gerek yok dedi kiz aklim darma duman aglamaktan
Amiiin iki gözümmmm Allah razi olsun darisi basiniza olsun sizde kendi sevincinizle bizi sevindirin inşallahMaşallah maşallahgörünce İnan kendim yaşıyor gibi sevindim sürecin inşallah sağlıklı ilerler emeklerin boşa gitmez darısı bize inşallah
Kanda negatif çıktı golden roseCanım bazı ınsanların idrara hemn gecmeyebılıyormus lütfen hemen stres yapıp uzulme kan testı gununde yaptırınca emin olursun ben boyle bırkac örnek bılıyorum ıdrarda cıkmayıp kanda pozitif cıkan
Evet cift transfer oldum emrbiyolarin kalitesi cok dusuktu okadar ki bana bahsetmediler bile derecesindenmutluluk gözyaşların olsunatlamış olabilir çift mi transfer olmuştun
Maşallahhhhh
Maşallah maşallah cnm ama sen tahmin ediyordun değerden
Senin kan sonuçların nasıldı canımm kaçıncı gün baktırmıştınEvet cift transfer oldum emrbiyolarin kalitesi cok dusuktu okadar ki bana bahsetmediler bile derecesindencok uzulmustum ama asla olmayacağını dusunmeyecegim dedim onlar benim yavrum nelere gogus gerdik biz dedim ama bendeki o coskuyu hevesi gorceksin asla olumsuzu düşünmedim aman olmayacak demedim bunu kendime zehir etmedim yani cok şükür ikiside tuttu ben kesinlikle buna bagliyorum ve dualarima
Yaa oyle mı cok uzuldumKanda negatif çıktı golden rose
Ayy hayırlı olsun canım benim Allah sana bağışlasın. Hcg’lerin kaç kaç çıkmıştı senin?
Gozunaydin devamı gelsin ins hayırlaAyrintilari yaziyorum hemen hoca alttan bakti direk ayin 6 sina kalp atisi icin gun verdi ugrasmamak icin direk alttan bakti ilaclara aynen devam dedi ekstra biseye gerek yok dedi kiz aklim darma duman aglamaktan
Yaaa ben uyuyakalmışım senden haber beklerkennn
Hayırlı olsun gözün aydın canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?