• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Helloooooooooo teyzeleeeerrr ikizlerim size poz veriyor 😍😍😍💃
16615136166751402167827454541576.jpg

mutluluk gözyaşların olsun 🤗 atlamış olabilir çift mi transfer olmuştun
Evet cift transfer oldum emrbiyolarin kalitesi cok dusuktu okadar ki bana bahsetmediler bile derecesinden 🥺 cok uzulmustum ama asla olmayacağını dusunmeyecegim dedim onlar benim yavrum nelere gogus gerdik biz dedim ama bendeki o coskuyu hevesi gorceksin asla olumsuzu düşünmedim aman olmayacak demedim bunu kendime zehir etmedim yani cok şükür ikiside tuttu ben kesinlikle buna bagliyorum ve dualarima😍

Evet cift transfer oldum emrbiyolarin kalitesi cok dusuktu okadar ki bana bahsetmediler bile derecesinden 🥺 cok uzulmustum ama asla olmayacağını dusunmeyecegim dedim onlar benim yavrum nelere gogus gerdik biz dedim ama bendeki o coskuyu hevesi gorceksin asla olumsuzu düşünmedim aman olmayacak demedim bunu kendime zehir etmedim yani cok şükür ikiside tuttu ben kesinlikle buna bagliyorum ve dualarima😍
Senin kan sonuçların nasıldı canımm kaçıncı gün baktırmıştın

Helloooooooooo teyzeleeeerrr ikizlerim size poz veriyor 😍😍😍💃
Eki Görüntüle 3119804
Yaaa ben uyuyakalmışım senden haber beklerkennn😅
Çok sevindim cnm❤️ çok mu ağladın ya kıyamam🥲 çok güzel bir duygudur.
Neler sordun doktora başka neler konuştunuz..yoksa o an heyecandan unuttun mu soracaklarını😄
Hemen ikiz olduğu belli oldu mu ultrasonda?🙈
Yarın ben de görebilecek miyim acaba bebişimi💖

Back