- 2 Mart 2021
- 1.008
- 560
- 73
Amiin canım benımAminnnn canim benim bebislerimiz keseyi görsem rahatliycam bende insallah bebislerimiz bizimledir Allah bize bagislasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin canım benımAminnnn canim benim bebislerimiz keseyi görsem rahatliycam bende insallah bebislerimiz bizimledir Allah bize bagislasin
Demek ki bu düşünce de tek ben değilim bende kese kalp atışını duyayım hemen test alıp o çift çizgiyi gönül rahatlığıyla görmek istiyorumBende diyordumki birgun hamile olursam inadina bile bile alip yapicam diye
Valla sorma keyfine iseyip durasim var hepsinin ustune ahahdhdhdhDemek ki bu düşünce de tek ben değilim bende kese kalp atışını duyayım hemen test alıp o çift çizgiyi gönül rahatlığıyla görmek istiyorum
Maşallah maşallah görünce İnan kendim yaşıyor gibi sevindim sürecin inşallah sağlıklı ilerler emeklerin boşa gitmez darısı bize inşallahHelloooooooooo teyzeleeeerrr ikizlerim size poz veriyor
Eki Görüntüle 3119804
mutluluk gözyaşların olsun atlamış olabilir çift mi transfer olmuştunAyrintilari yaziyorum hemen hoca alttan bakti direk ayin 6 sina kalp atisi icin gun verdi ugrasmamak icin direk alttan bakti ilaclara aynen devam dedi ekstra biseye gerek yok dedi kiz aklim darma duman aglamaktan
Amiiin iki gözümmmm Allah razi olsun darisi basiniza olsun sizde kendi sevincinizle bizi sevindirin inşallahMaşallah maşallah görünce İnan kendim yaşıyor gibi sevindim sürecin inşallah sağlıklı ilerler emeklerin boşa gitmez darısı bize inşallah
Kanda negatif çıktı golden roseCanım bazı ınsanların idrara hemn gecmeyebılıyormus lütfen hemen stres yapıp uzulme kan testı gununde yaptırınca emin olursun ben boyle bırkac örnek bılıyorum ıdrarda cıkmayıp kanda pozitif cıkan
Evet cift transfer oldum emrbiyolarin kalitesi cok dusuktu okadar ki bana bahsetmediler bile derecesinden cok uzulmustum ama asla olmayacağını dusunmeyecegim dedim onlar benim yavrum nelere gogus gerdik biz dedim ama bendeki o coskuyu hevesi gorceksin asla olumsuzu düşünmedim aman olmayacak demedim bunu kendime zehir etmedim yani cok şükür ikiside tuttu ben kesinlikle buna bagliyorum ve dualarimamutluluk gözyaşların olsun atlamış olabilir çift mi transfer olmuştun
Maşallahhhhh sıkı sıkı tutunsunlar annelerine Darısı bekleyen herkesin başına olsunnnHelloooooooooo teyzeleeeerrr ikizlerim size poz veriyor
Eki Görüntüle 3119804
Maşallah maşallah cnm ama sen tahmin ediyordun değerden sağlıkla kucakla inş gözün AydınHelloooooooooo teyzeleeeerrr ikizlerim size poz veriyor
Eki Görüntüle 3119804
Senin kan sonuçların nasıldı canımm kaçıncı gün baktırmıştınEvet cift transfer oldum emrbiyolarin kalitesi cok dusuktu okadar ki bana bahsetmediler bile derecesinden cok uzulmustum ama asla olmayacağını dusunmeyecegim dedim onlar benim yavrum nelere gogus gerdik biz dedim ama bendeki o coskuyu hevesi gorceksin asla olumsuzu düşünmedim aman olmayacak demedim bunu kendime zehir etmedim yani cok şükür ikiside tuttu ben kesinlikle buna bagliyorum ve dualarima
Yaa oyle mı cok uzuldum ılk denemenız mıydıKanda negatif çıktı golden rose
Ayy hayırlı olsun canım benim Allah sana bağışlasın. Hcg’lerin kaç kaç çıkmıştı senin?Helloooooooooo teyzeleeeerrr ikizlerim size poz veriyor
Eki Görüntüle 3119804
Gozunaydin devamı gelsin ins hayırlaAyrintilari yaziyorum hemen hoca alttan bakti direk ayin 6 sina kalp atisi icin gun verdi ugrasmamak icin direk alttan bakti ilaclara aynen devam dedi ekstra biseye gerek yok dedi kiz aklim darma duman aglamaktan
Yaaa ben uyuyakalmışım senden haber beklerkennnHelloooooooooo teyzeleeeerrr ikizlerim size poz veriyor
Eki Görüntüle 3119804
Hayırlı olsun gözün aydın canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahHelloooooooooo teyzeleeeerrr ikizlerim size poz veriyor
Eki Görüntüle 3119804