2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Aynen benim ki de 28i. Hiç bir belirtim yok bir de daha bir kimyasal gebeliğim var korkuyorum. Allah sabır versin bize çok sevindim benimle aynı zamanlamada olan birini bulduğuma
Dostum biz pazar pazar testi nerede yaptıracağız:)) biliyordum pazara denk geldiğini ama araştırasım gelmedi bu güne kadar. Sen buldun mu? Pazar günü acillerde ya da özelde yapılır mı acaba?

Bende 5 bucuk haftalik olacağım 2 hafta sonraya randevum var benimde kese görülür mu ki
Ay valla benim kafam allak bullak oldu kese ne zaman kesenin içindeki bebe ne zaman görülür kalp atışı ne zaman duyulur heralde herkeste farklı. En iyisi hepimiz günümüzü bekleyip görelim bakalım doktorumu ne derse o

Merhaba canimmm cok normal oluyo bana da birkac gun kesilmisti rahattim simdi arada giriyor adet sancisi gibi Kese gormeye cagirdi mi seni bende 8 ağustosta transfer oldum ama 5+6 gosteriyor beni sen nasil yeni girdin 5 e

Merhaba canimmm cok normal oluyo bana da birkac gun kesilmisti rahattim simdi arada giriyor adet sancisi gibi Kese gormeye cagirdi mi seni bende 8 ağustosta transfer oldum ama 5+6 gosteriyor beni sen nasil yeni girdin 5 e
3 agustos ta transfer oldum 5+4 gosterıyor benı adet tarıhını baz alıyorlar ondan mı farklı oldu acaba ben senden once olmusum transferı aslında suan kafam karıstı

Ben de 15 ağustos transfer arada 1 hafta varsa 4 +6 mi oluyorum dktrmu dedi 5+6sin diye programmı söylüyor canm

Yapmam yapmam derken kendmi 8 gün elimde bununla buldum. Ovitrelle transferin 8. Gününde bu kadar etki etmez değil mi?? Bunu kendi öz hcglerim çıkarıyor diye umuyorum:))

Eklentiler

• IMG_20220826_073858.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Yapmam yapmam derken kendmi 8 gün elimde bununla buldum. Otriville transferin 8. Gününde bu kadar etki etmez değil mi?? Bunu kendi öz hcglerim çıkarıyor diye umuyorum:))
Umarim oyl3dir canim ovitrelle isin icine giriyorsa testlerini harcama derim ben suresi dolana kadar hic bir anlam ifade etmiyor yani gecerliligi yok uzerinde yorum yapilmasi da anlamsiz ne desek yalan olur o yuzden tek duam umarim vardir

Yapmam yapmam derken kendmi 8 gün elimde bununla buldum. Ovitrelle transferin 8. Gününde bu kadar etki etmez değil mi?? Bunu kendi öz hcglerim çıkarıyor diye umuyorum:))

Amacim kesinlikle mod dusurmek degil evimde bir torba ovitrelle etkili test var bak en son 12. Gunde cikan buydu keisn oldu demistim cildirmistim heyecandan kanda 1.2 cikti bu batakliga düşeceğine bekle yani

Eki Görüntüle 3119698
Amacim kesinlikle mod dusurmek degil evimde bir torba ovitrelle etkili test var bak en son 12. Gunde cikan buydu keisn oldu demistim cildirmistim heyecandan kanda 1.2 cikti bu batakliga düşeceğine bekle yani
Anlıyorum seni, ben de test tarihinden önce kesin yapmam demiştim bu durumdan dolayı. Ama belirgin görünce hoşuma gitti de paylaştım. Bir de senin gibi ovitrelle etkisini daha önce tecrübe etmişler paylaşır bilgi olur diye. Hadi bakalım pazara kadar beklemeye devam:)

Kızlar bisey soracagim karnınız seyriyor gibi oluyor mu? Bi tuhaf karnımın içi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…