2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Evet işte ama fruitella da ben de yarın çağırıldık yani 5. Haftamızda. Bence de erken ama bakalım iyi şeyler görürüz inşallah

Aminnn aminnn canim benim hayirli olsun kucagimiza almak nasip olsun inşallah doktorun kestigi ilaclar varmi ne dedi
Tüp bebek doktorum ta beni haftaya çağırdı ozamana kadar kullan dedi yanı ozaman 6+5 olacak bende hiç değilse birazı kesilsin istiyorum bi sıkıntı olmayacaksa , ben dayanamadım kendi kadın dogumcuma gitmiştim kese görmek için sonra 2. De haftaya kalp atışı dinletcekler tam denk geldi

Hayırlı uğurlu olsun Siz kaçıncı haftadasınız? Bir de sadece kese mi görüldü yoksa kesenin içinde embriyo da göründü mü?
Kese göründü embriyoda göründü kuzum 5+4 te gittim sağlıklı duruyor yine de haftaya gel kalp atışına da bakalım dediler yarın 6 haftaya giriyorum inşallah

Ciddi anlamda cocuklara cok uzuldugumden sma hastalarina ve löseve destek oluyorum yani bu surecte herhalde cocuklara karşı daha hassas oldum icimden geliyor yardim etmeye çalışıyorum
Allah kabul etsin cnm çok iyi yapmissin

Kese göründü embriyoda göründü kuzum 5+4 te gittim sağlıklı duruyor yine de haftaya gel kalp atışına da bakalım dediler yarın 6 haftaya giriyorum inşallah
Canm transfer gunun nznn kacinci gun embriyosuydu

İyi yapmissin canim tek kese göründü dimi hayirli olsun bende kalp atisina takip doktoruma baslaamayi istiyorum aslen

Kizlar bir susam tanesi gibi uyandim bugun uyutmadi gene gec uyudum dun gec uyanayim diye 5 ten beri ayaktayim yaslandim uykusuzluktan yemin ederim

Evet işte ama fruitella da ben de yarın çağırıldık yani 5. Haftamızda. Bence de erken ama bakalım iyi şeyler görürüz inşallah
Bende 5teyim kuzum 5+6 olarak gorunuyor uygulamada genel olarak kese biraz degerle alakali ya 5. Haftanin hemen başı evet cok erken olabilirdi ama ben sorarim bunu bugun

Evet 4.gunde çıkan olabilir ama herkesin vücudu farklıdır. Farklı tepkiler verebilir. Birde embriyonun kaçıncı gün olduğu önemli bence. Biraz evvel okudum 3.gun embriyosu kanda 12.gun belli oluyordu 5.gun 10.gun belli oluyormuş. Bende dün test yaptım tek çizgi çıktı. Nasipten ötesine geçilmez kan sonucumu bekleyecem moralimi bozmuyorum. Sende bozma olurmu

Teşekkür ederim canm kese görünürken bebekte görünürmü kalp atışı kac haftalik ta duyulur
Benım ılk gebelık oldugu ıcın o kısma ben de takılı kaldım kesede bebek göründü mü doktor bir yorum yapmadı benım de sormak aklıma gelmedı heyecandan hersey normal 5haftalıksın dedi 2 hafta sonra kalp atısını duymak ıcın gelin dedı yanı 7haftalıkken kalp atısı duyuluyor anladıgım kadarıyla

Demekki tekrar teşekkür ederim canm

Ben de 6 ağustosta transfer oldum canım ben de de oluyor. Adet sancısı gibi alt karın sancısı ve alt karına böyle sızılar . Normaldir diye düşünüyorum

Kesınlıkle katılıyorum kacıncı gun embrıyosu olduguna gore degısır vucuda gore de fark edıyor bırısının 10.gun degerı 90 cıkarken dıger kısının 150 cıkıyor aslında ıkısıde aynı 5.gun embrıyosu bazen degısken olabılıyor veya sonradan katlanarak artabılıyor dusuk cıksa bıle umudu kaybetmemek lazım zaten her doktor test gununu baz alıyor benım doktorum test gununden once sıfır bıle cıksa bız ona bakmazdık sana soyledıgımız test gunu sonucun neyse odur asıl sonucun demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…