Evet işte amaAma genelde ona gore gun veriyolar ya doktorlar senin arkadaşlarında tup bebek hastasi miydi kalp atisiyla arasinda bi hafta yada 10 gun atiyo doktorlar ozMan ikisi bir gorulende genelde dongusu 30 35 olan hastalar veya gec dollenme yumurtlama vs oluyo5. Hafta zaten test yaptigimiz hafta oluyor erken olur ozaman gerçekten de
Tüp bebek doktorum ta beni haftaya çağırdı ozamana kadar kullan dedi yanı ozaman 6+5 olacak bende hiç değilse birazı kesilsin istiyorum bi sıkıntı olmayacaksa , ben dayanamadım kendi kadın dogumcuma gitmiştim kese görmek içinAminnn aminnn canim benim hayirli olsun kucagimiza almak nasip olsun inşallah doktorun kestigi ilaclar varmi ne dedi
Kese göründü embriyoda göründü kuzum 5+4 te gittim sağlıklı duruyor yine de haftaya gel kalp atışına da bakalım dediler yarın 6 haftaya giriyorum inşallahHayırlı uğurlu olsunSiz kaçıncı haftadasınız? Bir de sadece kese mi görüldü yoksa kesenin içinde embriyo da göründü mü?
Allah kabul etsin cnm çok iyi yapmissinCiddi anlamda cocuklara cok uzuldugumden sma hastalarina ve löseve destek oluyorum yani bu surecte herhalde cocuklara karşı daha hassas oldum icimden geliyor yardim etmeye çalışıyorum
Bende 5 bucuk haftalik olacağım 2 hafta sonraya randevum var benimde kese görülür mu kiEvet işte amafruitella da ben de yarın çağırıldık yani 5. Haftamızda. Bence de erken ama bakalım iyi şeyler görürüz inşallah
Canm transfer gunun nznn kacinci gun embriyosuyduKese göründü embriyoda göründü kuzum 5+4 te gittim sağlıklı duruyor yine de haftaya gel kalp atışına da bakalım dediler yarın 6 haftaya giriyorum inşallah
İlk kontrolun hangi gündü cnmCanm transfer gunun nznn kacinci gun embriyosuydu
İyi yapmissin canimTüp bebek doktorum ta beni haftaya çağırdı ozamana kadar kullan dedi yanı ozaman 6+5 olacak bende hiç değilse birazı kesilsin istiyorum bi sıkıntı olmayacaksa , ben dayanamadım kendi kadın dogumcuma gitmiştim kese görmek içinsonra 2. De haftaya kalp atışı dinletcekler tam denk geldi
Bende 5teyim kuzum 5+6 olarak gorunuyor uygulamada genel olarak kese biraz degerle alakali ya 5. Haftanin hemen başı evet cok erken olabilirdi ama ben sorarim bunu bugunEvet işte amafruitella da ben de yarın çağırıldık yani 5. Haftamızda. Bence de erken ama bakalım iyi şeyler görürüz inşallah
İlk kontrolun hangi gündü cnm
Rıca ederım canımCanım çok teşekkür ederim derim
Canım, benım 5 haftalıkken kese görundü sanırım degerle alakalıBende 5 bucuk haftalik olacağım 2 hafta sonraya randevum var benimde kese görülür mu ki
Teşekkür ederim canmCanım, benım 5 haftalıkken kese görundü sanırım degerle alakalı
Evet 4.gunde çıkan olabilir ama herkesin vücudu farklıdır. Farklı tepkiler verebilir. Birde embriyonun kaçıncı gün olduğu önemli bence. Biraz evvel okudum 3.gun embriyosu kanda 12.gun belli oluyordu 5.gun 10.gun belli oluyormuş. Bende dün test yaptım tek çizgi çıktı. Nasipten ötesine geçilmez kan sonucumu bekleyecem moralimi bozmuyorum. Sende bozma olurmuKesinlikle vardır bir hayır dedim ama hala Dr un erken ilaçları kesme iki gün sonra test yaptır demesine gıcık oluyorum 15 ağustosta transfer oldu on hun olmuş olsa zaten çıkardı okuyoruz burda dört günde bile çıkanlar var
Benım ılk gebelık oldugu ıcın o kısma ben de takılı kaldım kesede bebek göründü mü doktor bir yorum yapmadı benım de sormak aklıma gelmedı heyecandanTeşekkür ederim canmkese görünürken bebekte görünürmü kalp atışı kac haftalik ta duyulur
Demekki tekrar teşekkür ederim canmBenım ılk gebelık oldugu ıcın o kısma ben de takılı kaldım kesede bebek göründü mü doktor bir yorum yapmadı benım de sormak aklıma gelmedı heyecandanhersey normal 5haftalıksın dedi 2 hafta sonra kalp atısını duymak ıcın gelin dedı yanı 7haftalıkken kalp atısı duyuluyor anladıgım kadarıyla
Ben de 6 ağustosta transfer oldum canım ben de de oluyor. Adet sancısı gibi alt karın sancısı ve alt karına böyle sızılar . Normaldir diye düşünüyorumKızlar bişey sorucam…Ben de 5.haftaya girdim bugün 8 ağustosta transfer olmuştum bugün haff hafif sızlama oluyo kasıklarımda bazen sanki bişey çekiliyo gibi bazen de adet sancısı gibi hafif ağrı gibi tarif edemiyorum ama bi leke kanama vs yok çok şükür siz de de oluyo mu? Nebiliyim biraz tedirgin oldum bugün gereksiz yere aslknda dinlememem lazım bu kadar kendimi şimdiye kadar da çok rahattım ama…
Kesınlıkle katılıyorum kacıncı gun embrıyosu olduguna gore degısır vucuda gore de fark edıyor bırısının 10.gun degerı 90 cıkarken dıger kısının 150 cıkıyor aslında ıkısıde aynı 5.gun embrıyosu bazen degısken olabılıyor veya sonradan katlanarak artabılıyor dusuk cıksa bıle umudu kaybetmemek lazım zaten her doktor test gununu baz alıyor benım doktorum test gununden once sıfır bıle cıksa bız ona bakmazdık sana soyledıgımız test gunu sonucun neyse odur asıl sonucun demıstıEvet 4.gunde çıkan olabilir ama herkesin vücudu farklıdır. Farklı tepkiler verebilir. Birde embriyonun kaçıncı gün olduğu önemli bence. Biraz evvel okudum 3.gun embriyosu kanda 12.gun belli oluyordu 5.gun 10.gun belli oluyormuş. Bende dün test yaptım tek çizgi çıktı. Nasipten ötesine geçilmez kan sonucumu bekleyecem moralimi bozmuyorum. Sende bozma olurmu
İnşallah çok güzel haberler alırsınHepimizin doktorları farklı tarihlerde çağırmış. Kese ve kalp atımı tarihleri en erken ne zaman yapılabiliyor onu bilmiyorum. Bakalım cumartesi gittiğimde öğrenicem artık neler bekliyorsa beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?