- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 31
Ula vallahi bende oyle ne yapacagimi bilemedim hayir anlaminda manevi bir fikriniz varsa bana da fikir olur paylasin kizlar boyle durumu da cok caktirmyacagim sekilde olsun ufkumuz genisler ne dualar ediyorsun kesin surekli cektigin bir tesbih vardirOlmaz olur mu yaay zaten dua etmekten adak adamaktan hayir yapmaktan kendimi alamiyorum bu ara
Ay valla tesbih falan degilde bolca dua olumlu bir enerji hayir yapma falan derken bir çiftlik adaklık koyun birikti galiba nasil basa cikarim bilmiyorumUla vallahi bende oyle ne yapacagimi bilemedim hayir anlaminda manevi bir fikriniz varsa bana da fikir olur paylasin kizlar boyle durumu da cok caktirmyacagim sekilde olsun ufkumuz genisler ne dualar ediyorsun kesin surekli cektigin bir tesbih vardir
Ciddi anlamda cocuklara cok uzuldugumden sma hastalarina ve löseve destek oluyorum yani bu surecte herhalde cocuklara karşı daha hassas oldum icimden geliyor yardim etmeye çalışıyorumUla vallahi bende oyle ne yapacagimi bilemedim hayir anlaminda manevi bir fikriniz varsa bana da fikir olur paylasin kizlar boyle durumu da cok caktirmyacagim sekilde olsun ufkumuz genisler ne dualar ediyorsun kesin surekli cektigin bir tesbih vardir
Allah kabul etsin kesinlikle vicdan cekiyorum sorumlu hissediyorum bende bu konuda o annelerde bizler gibi cekiyo çünküCiddi anlamda cocuklara cok uzuldugumden sma hastalarina ve löseve destek oluyorum yani bu surecte herhalde cocuklara karşı daha hassas oldum icimden geliyor yardim etmeye çalışıyorum
Aynen allah hicbir anne babayı bu durumla karsilastirmasin. Dualarim ve iyi dileklerim hep onlarlaAllah kabul etsin kesinlikle vicdan cekiyorum sorumlu hissediyorum bende bu konuda o annelerde bizler gibi cekiyo çünkücok guzel bisey bak ayri bir farkindalik
Sormaa o bendede var kurbanlar da sanirsin yaris ati mubarekAy valla tesbih falan degilde bolca dua olumlu bir enerji hayir yapma falan derken bir çiftlik adaklık koyun birikti galiba nasil basa cikarim bilmiyorum
Ay valla ciftlik oldu bende kucukbas buyukbaş kümes ne ararsan var bu gidisle ek iş yapacam galibaSormaa o bendede var kurbanlar da sanirsin yaris ati mubarekbir koyun alabilmek için bir araba satmak gerekecek yakinda
Ay valla ciftlik oldu bende kucukbas buyukbaş kümes ne ararsan var bu gidisle ek iş yapacam galiba
Yaaa baaaak boyle şeyler yazinca agzim ayriliyor sevinctenE Evdekikadin cnm sen yarın saat kaçta gidiyordun kontrole? Meraktan çatlarım ben burdabize yaz hemen resim gönder bekliyoruz güzel haberlerini
Senden sonra ben gidicemya ondan çok heyecanlıyımYaaa baaaak boyle şeyler yazinca agzim ayriliyor sevinctensen iste yeter naklen yayin bile yapabilirim o heyecanla ogleden sonra 2 de randevu
Bence görünürSenden sonra ben gidicemya ondan çok heyecanlıyımGerçi bilmiyorum sanki benimki sizinkine göre daha erken gibi geliyor ama hayırlısı belkide görünür benim bebişte
İyi düşündün bunuBence görünürdegerle alakali cunku ayyy merak ettiginiz bisey varsa yazinda sorayim yarin ekibe okadar muane parasi vercem ordan bos beles çıkamam ahdhdhdhdh
Tamamdir ek vitamin kesinlikle benimde aklimda d ve b ozellikle kan civitici ne zamana kadar kullaniliyor bunlari hep not aliyorum simdkİyi düşündün bunumesela midemiz bulanmaya başlarsa nasıl bir ilaç kullanmalıyız. Veya mide yanmasında. Kullanmamız gereken ek vitamin takviyesi var mı? Kalp atışını duyduktan sonra riski atlatmış oluyor muyuz? Bunlar aklıma gelenler
Hayır işte bu kaçıncı haftada olduğunuza göre değişir. 6. Haftadan önce kesedeki embriyonun görünmesi çok zormuş. Kese muayenesine kaçıncı hafta gittiğinize göre değişir. Bazıları bebeği kesede değil kalp atışı muayenesinde görüyor benim birçok arkadaşım öyle. Yarına kendini şartlama sakın bebeği illa görmemiz lazım diye, yarın görünmezse üzülme yani canımBende gecen hafta ayni seyi merak ediyordum saniyordum ki kese gormeye cagirdiklari gibi baska gunde bebek gormeye cagiriyolar kalp atisina cagirdiklari gibi mesela ama kese gorununce bebeginde icinde görünmesi gerekiyormus
Ama genelde ona gore gun veriyolar ya doktorlar senin arkadaşlarında tup bebek hastasi miydi kalp atisiyla arasinda bi hafta yada 10 gun atiyo doktorlar ozMan ikisi bir gorulende genelde dongusu 30 35 olan hastalar veya gec dollenme yumurtlama vs oluyoHayır işte bu kaçıncı haftada olduğunuza göre değişir. 6. Haftadan önce kesedeki embriyonun görünmesi çok zormuş. Kese muayenesine kaçıncı hafta gittiğinize göre değişir. Bazıları bebeği kesede değil kalp atışı muayenesinde görüyor benim birçok arkadaşım öyle. Yarına kendini şartlama sakın bebeği illa görmemiz lazım diye, yarın görünmezse üzülme yani canım
Kesinlikle vardır bir hayır dedim ama hala Dr un erken ilaçları kesme iki gün sonra test yaptır demesine gıcık oluyorum 15 ağustosta transfer oldu on hun olmuş olsa zaten çıkardı okuyoruz burda dört günde bile çıkanlar varCanım benim üzülme moralini düşürme sakın gün doğmadan neler doğar umudunu yitirme sakın
Öyle bir denedim ekleme yapilamiuor böyle grubu kuran yapabilir bu tabloyu ekleyebiliyorKuzum benimki 6 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?