2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Olmaz olur mu ya ay zaten dua etmekten adak adamaktan hayir yapmaktan kendimi alamiyorum bu ara
Ula vallahi bende oyle ne yapacagimi bilemedim hayir anlaminda manevi bir fikriniz varsa bana da fikir olur paylasin kizlar boyle durumu da cok caktirmyacagim sekilde olsun ufkumuz genisler ne dualar ediyorsun kesin surekli cektigin bir tesbih vardir

Ay valla tesbih falan degilde bolca dua olumlu bir enerji hayir yapma falan derken bir çiftlik adaklık koyun birikti galiba nasil basa cikarim bilmiyorum

Ciddi anlamda cocuklara cok uzuldugumden sma hastalarina ve löseve destek oluyorum yani bu surecte herhalde cocuklara karşı daha hassas oldum icimden geliyor yardim etmeye çalışıyorum

Ciddi anlamda cocuklara cok uzuldugumden sma hastalarina ve löseve destek oluyorum yani bu surecte herhalde cocuklara karşı daha hassas oldum icimden geliyor yardim etmeye çalışıyorum
Allah kabul etsin kesinlikle vicdan cekiyorum sorumlu hissediyorum bende bu konuda o annelerde bizler gibi cekiyo çünkü cok guzel bisey bak ayri bir farkindalik

Ya Rahman Ya Rahim Ya Halik Ya Kaviyy ya Bari esmalarini cok cekiyorum ben en ufak bisey icin korkup endişeleniyorum ya ozaman okadar iyi geliyor ki ictigim ilaclar halt etmis yani

Ay valla tesbih falan degilde bolca dua olumlu bir enerji hayir yapma falan derken bir çiftlik adaklık koyun birikti galiba nasil basa cikarim bilmiyorum
Sormaa o bendede var kurbanlar da sanirsin yaris ati mubarek bir koyun alabilmek için bir araba satmak gerekecek yakinda

E Evdekikadin cnm sen yarın saat kaçta gidiyordun kontrole? Meraktan çatlarım ben burda bize yaz hemen resim gönder bekliyoruz güzel haberlerini
Yaaa baaaak boyle şeyler yazinca agzim ayriliyor sevincten sen iste yeter naklen yayin bile yapabilirim o heyecanla ogleden sonra 2 de randevu

Sabah da 6 da uyaniyorum 2 ye kadar vakit gecmez kiyafetlerimi hazirladim koydum çoraplarıma kadar hazir bayramliklarina sarılmış kucuk kiz gibiyim arefe gecesi botlarina sarilip uyuyan yemegimi yaptim gelinxe hazirda dursun diye gecmiyo yani zaman cildiriyorum

Yaaa baaaak boyle şeyler yazinca agzim ayriliyor sevincten sen iste yeter naklen yayin bile yapabilirim o heyecanla ogleden sonra 2 de randevu
Senden sonra ben gidicemya ondan çok heyecanlıyım Gerçi bilmiyorum sanki benimki sizinkine göre daha erken gibi geliyor ama hayırlısı belkide görünür benim bebişte

Senden sonra ben gidicemya ondan çok heyecanlıyım Gerçi bilmiyorum sanki benimki sizinkine göre daha erken gibi geliyor ama hayırlısı belkide görünür benim bebişte
Bence görünür degerle alakali cunku ayyy merak ettiginiz bisey varsa yazinda sorayim yarin ekibe okadar muane parasi vercem ordan bos beles çıkamam ahdhdhdhdh

Bence görünür degerle alakali cunku ayyy merak ettiginiz bisey varsa yazinda sorayim yarin ekibe okadar muane parasi vercem ordan bos beles çıkamam ahdhdhdhdh
İyi düşündün bunu mesela midemiz bulanmaya başlarsa nasıl bir ilaç kullanmalıyız. Veya mide yanmasında. Kullanmamız gereken ek vitamin takviyesi var mı? Kalp atışını duyduktan sonra riski atlatmış oluyor muyuz? Bunlar aklıma gelenler

Tamamdir ek vitamin kesinlikle benimde aklimda d ve b ozellikle kan civitici ne zamana kadar kullaniliyor bunlari hep not aliyorum simdk

Bende gecen hafta ayni seyi merak ediyordum saniyordum ki kese gormeye cagirdiklari gibi baska gunde bebek gormeye cagiriyolar kalp atisina cagirdiklari gibi mesela ama kese gorununce bebeginde icinde görünmesi gerekiyormus
Hayır işte bu kaçıncı haftada olduğunuza göre değişir. 6. Haftadan önce kesedeki embriyonun görünmesi çok zormuş. Kese muayenesine kaçıncı hafta gittiğinize göre değişir. Bazıları bebeği kesede değil kalp atışı muayenesinde görüyor benim birçok arkadaşım öyle. Yarına kendini şartlama sakın bebeği illa görmemiz lazım diye, yarın görünmezse üzülme yani canım

Ama genelde ona gore gun veriyolar ya doktorlar senin arkadaşlarında tup bebek hastasi miydi kalp atisiyla arasinda bi hafta yada 10 gun atiyo doktorlar ozMan ikisi bir gorulende genelde dongusu 30 35 olan hastalar veya gec dollenme yumurtlama vs oluyo 5. Hafta zaten test yaptigimiz hafta oluyor erken olur ozaman gerçekten de

Canım benim üzülme moralini düşürme sakın gün doğmadan neler doğar umudunu yitirme sakın
Kesinlikle vardır bir hayır dedim ama hala Dr un erken ilaçları kesme iki gün sonra test yaptır demesine gıcık oluyorum 15 ağustosta transfer oldu on hun olmuş olsa zaten çıkardı okuyoruz burda dört günde bile çıkanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…