• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Anlıyorum seni, ben de test tarihinden önce kesin yapmam demiştim bu durumdan dolayı. Ama belirgin görünce hoşuma gitti de paylaştım. Bir de senin gibi ovitrelle etkisini daha önce tecrübe etmişler paylaşır bilgi olur diye. Hadi bakalım pazara kadar beklemeye devam:)
🥰 Mutlu olman her seyi degistirir sonuna kadar bu surecin tadini çıkar biz seninleyiz dostum 💃 bizde seninle birlikte bekleriz 🥰

Adet gununuz neydı merak ettım ☺️ Bayagı bi karısık hal aldı baksana bızım durumlar😅
😂😂Ahaha dogru tek basina bir etken yok iste rahim kalinligi vs vs biseylerin toplaminda yumurta catlamista rahime yetismis gibi tutturuyorlar gününü ben en son 16 temmuzda oldum

😂😂Ahaha dogru tek basina bir etken yok iste rahim kalinligi vs vs biseylerin toplaminda yumurta catlamista rahime yetismis gibi tutturuyorlar gününü ben en son 16 temmuzda oldum
Aynen cok farklı seyler oluyor 😀😀 ben de en son 18 tummuzda adet olmustum yaa bısey soracagım 7. Haftada kalp atısı ıcın cagrıldım ama bazı kısılerın kalp atısı hemen cıkmıyormus oyle bısey olur dıye cok korkuyorum bılgın var mı bu konuda

Aynen cok farklı seyler oluyor 😀😀 ben de en son 18 tummuzda adet olmustum yaa bısey soracagım 7. Haftada kalp atısı ıcın cagrıldım ama bazı kısılerın kalp atısı hemen cıkmıyormus oyle bısey olur dıye cok korkuyorum bılgın var mı bu konuda
8. Haftaya kadar normalmis canim benim dun arkadaslarimla toplanmistik hepsi sirayla anlatti biri direk keseyle birlikte duymus biride 8. Haftada duymus biri hic unursamamis 2. Ayda gidip baktirmis hepsine 😂😂

Hayırlısı olsun hakkımızda 🌺 bende 3gundur test yapiyorum ve koyulaşıyor...ama.bugun lekelenmem olunca dr hemen kan ver takip edelim dedi... sonuc da 19.5 çıkınca endisem arttı. İnşallah yerlesmedir
CANIM BENİM DE DOKTORUM KAN SULANDIRICIYI KES DEDİ. AYRICA BUGUN HİÇ GELMEDİ ŞÜKÜR LEKELENME. 2 GÜN SÜRDÜ TOPLAMDA ŞİMDİLİK BU LEKE DURUMU

Evet 4.gunde çıkan olabilir ama herkesin vücudu farklıdır. Farklı tepkiler verebilir. Birde embriyonun kaçıncı gün olduğu önemli bence. Biraz evvel okudum 3.gun embriyosu kanda 12.gun belli oluyordu 5.gun 10.gun belli oluyormuş. Bende dün test yaptım tek çizgi çıktı. Nasipten ötesine geçilmez kan sonucumu bekleyecem moralimi bozmuyorum. Sende bozma olurmu
İnşallah dün çok yıkıldım ama toplanmak zorundayız dediğin gibi nasip kismet

8. Haftaya kadar normalmis canim benim dun arkadaslarimla toplanmistik hepsi sirayla anlatti biri direk keseyle birlikte duymus biride 8. Haftada duymus biri hic unursamamis 2. Ayda gidip baktirmis hepsine 😂😂
Biz cok heyecanlıyız canım oyuzden hemen gıdıp duymak gelıyor ıcımden🥰 hayırlısıyla ınsallah hepımızın saglıklı sıhhatli ılerler hamılelıklerı☺️

İnşallah dün çok yıkıldım ama toplanmak zorundayız dediğin gibi nasip kismet
Canım bazı ınsanların idrara hemn gecmeyebılıyormus lütfen hemen stres yapıp uzulme kan testı gununde yaptırınca emin olursun ben boyle bırkac örnek bılıyorum ıdrarda cıkmayıp kanda pozitif cıkan

Biz cok heyecanlıyız canım oyuzden hemen gıdıp duymak gelıyor ıcımden🥰 hayırlısıyla ınsallah hepımızın saglıklı sıhhatli ılerler hamılelıklerı☺️
Aminnnn canim benim bebislerimiz keseyi görsem rahatliycam bende insallah bebislerimiz bizimledir Allah bize bagislasin 🥰

Kızlar bildiğiniz gibi hamilelik testi fobim vardı🤣 hatta transferden 10. Gün e. Kadar hiç bir test yaptırmadım bu yüzden inat ettim sabırla bekledim. Ama bu fobimi aşmak için bugün bir kaset test aldım ve hatıra olsun diye saklayacağım nasip olursa❤️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bildiğiniz gibi hamilelik testi fobim vardı🤣 hatta transferden 10. Gün e. Kadar hiç bir test yaptırmadım bu yüzden inat ettim sabırla bekledim. Ama bu fobimi aşmak için bugün bir kaset test aldım ve hatıra olsun diye saklayacağım nasip olursa❤️
Cok iyi yaptın canm travmani aşmış oldun🥰

Bende diyordumki birgun hamile olursam inadina bile bile alip yapicam diye 😂😂

Ben yaptigim testleri atamadim mesela vurdugum igneleri siringalarini da atamadim birgun instada oluyoya onlarla video yapiyolar onu yapcam bu isin sonu bebek olcak diye biriktirdim 4 senedur 😂😂 evde biriken siringalari ilaclari gormeyin 🙈

Ben yaptigim testleri atamadim mesela vurdugum igneleri siringalarini da atamadim birgun instada oluyoya onlarla video yapiyolar onu yapcam bu isin sonu bebek olcak diye biriktirdim 4 senedur 😂😂 evde biriken siringalari ilaclari gormeyin 🙈
Ay ben de atmadım yaa bi torba duruyoo bebiş doğumca çekersin etrafına koyup❤️

Back