• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Temmuz bayram sonrası tedaviye başlayanlardan biri de benim ☺️
Tedaviniz hayırlı olsun güzel güzel sonuçlar alalım inşallah 🙏

Hangi doktora gidiyorsun canım ilk deneme mi?
Ben memoriale gitmiyorum canim cok istedim ama oraya ilkte istedigim doktra istedigim zaman randevu alamadim sonra suanki doktorumda memorialdwn gecmis farkli hastaneye ona gittim bizi tatmin etti detayciligi yaklasimi ona basladik. İlk denemem benim de

Ben memoriale gitmiyorum canim cok istedim ama oraya ilkte istedigim doktra istedigim zaman randevu alamadim sonra suanki doktorumda memorialdwn gecmis farkli hastaneye ona gittim bizi tatmin etti detayciligi yaklasimi ona basladik. İlk denemem benim de
Doktor içine sindiyse kafan rahat olur iyi yapmışsın. İnşallah pozitif olur canım

Amh dan anlayan varmı kızlar 20.20 çıktı benim nasıl oluyor herkesin 1. - 2. Gibi değerler olunca iki basamaklı benim😒

Anlamadım pmol nedir

Şu şekilde BB65C03A-C7A3-4035-9C1E-A60F68EB0E10.jpeg

Merhaba ben de regl olunca başlayacağım ilaçlarımı aldım reglde gideceğim acıbadem maslakta başlayacağız inşallah amh 1,18 1 yıldır deniyoruz olmuyor. Sizler berede tedavi oluyorsunuz?

Merhaba hanımlar.
Temmuz ayında tüp bebek yaptıranlar olarak bilgi alışverişi yapalım diye açıyorum bu konuyu.
Benim ilk denemem olucak. Tekrarlayan düşükler sebebiyle pgt li tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yolumuz açık olsun sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah ☺️
Ben de ilk adetle 22 temmuz gibi tüp bebeğe başlıyorum 🥰 İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız arkadaşlar ☺️

Ben de ilk adetle 22 temmuz gibi tüp bebeğe başlıyorum 🥰 İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız arkadaşlar ☺️
Hayırlısı olsun inşallah. Ya su gibi akıp giden bir sürec sanki ben cumartesi başladım pazartesi toplamam olucak bile inşallah 🤭😍 sizinde işiniz rast gitsin inşallah🌸

Back