- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Ya ben doktora sordum söktürücü olarak gel muayene ol bir dedi uzak olduğundan bulunduğum yerde muayene olup başladım sende bir sor canımBende geciktirici kullansam sorun olurmu diye tereddüt ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben doktora sordum söktürücü olarak gel muayene ol bir dedi uzak olduğundan bulunduğum yerde muayene olup başladım sende bir sor canımBende geciktirici kullansam sorun olurmu diye tereddüt ettim
Aa ilk defa duyuyorum mantıklıymış inşallah güzel sonuçgelirYumurta sayısını arttırmak içinmiş
Yumurta sayısı neyle artırıyor Muş . kızlar ben de adet olayim da tüp bebek e başlayalım istiyorumAa ilk defa duyuyorum mantıklıymış inşallah güzel sonuçgelir
Evet 1 yıl denedik olmadı ondan sonra amh testi yapıldı sonra hemen tüp bebek dediler bizde gittik ne olduğunu anlamaya fırsat kalmadan iğnelere başlamış bulduk kendimiziAslında amh iniz çok düşük değil 1. İn üstünde, özel değilse uzun süre denemismiydiniz doktorların bu amh a hemen tup bebek demesi şaşırttı.
Belki de sizdeki ilaca gerek görülmeyecek düzeydedir benim eşim üroloğa gitti ordaki doktor ilaç yazdıBenim esimdede motfolojik bozukluk cikti ama ilac fln vermediler ona. Anlamadim biseye gerek yok dedi.
Amiiinn aminnn inşallahh ☺ Allahım isteyen herkese sağlıkla nasip etsin bende içindeHayurlısı olsun bu defa bebeğinizi sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
Aynen canım. Bende öyle birsürü kan testi verdi ama yaptıramadım hiçbirisini reglin 2. Günü gittiğimde hastanede aynı gün içinde yaptırıcam umarım olır öyleDr ne derse onu yapıyorum bir sürü kan testi verdi onları yaptırıp regl 2. Günü gidince bakacak artmamışsa yumurta iğne vericek
Acele etmekte fayda var diye ben daha 2-3 ay denemisken bana da tup bebek demislerdi demek ki boyle olmasi gerekiyor, hayirlisi ile pozitif sonuc alırsınız inşallahEvet 1 yıl denedik olmadı ondan sonra amh testi yapıldı sonra hemen tüp bebek dediler bizde gittik ne olduğunu anlamaya fırsat kalmadan iğnelere başlamış bulduk kendimizi
merhabalar. öncelikle sürecin güzel ve sorunsuz geçmesini diliyorum. umarım güzel sonuçlar alırsınız ve devamı güzel olur.Merhaba arkadaslar, oncelikle guzel bir baslik olmus tesekkurler. Ben 2 senedir yorucu bir surec gecirdim her ay umutla bekledim 1 sene once hsg cekildim sorun yok dedi doktorum hala bebek olmayinca baska doktora gittim erzuruma tupunde kısmi sikinti var dedi ameliyat oldum, artik tuplerde sikinti yok tamam artik oldu derken 1 ay sonra amh ima bakildi ve 0.65 cikti ameliyat sokunu atlatamadan o cikti ve hemen tup bebek merkezi arastirdim. Suan kayseri mustafa tasi dusunuyorum cunku erzurumdan bilgi olarak olmasada ilgi anlaminda memnun ayrilmadim. arastirdigim kadariyla yuzde 90 herkes mustafa tas tan memnun insallah yorumlar fake degildir. Benim sorum Tup bebek sureci 1 ayda bitiyor mu yoksa uzun mu? kisa surmesi icin her seyi yapiyorum takviye aliyorum eşimede aldiriyorum yuruyus egzersiz ari sutu her seyi yapiyorum. Amh haricinde bir sorunumuz yok yasim 32. baska merkez onerisi olanlar var mi cunku cok yoruldum ilk denemem olcak kimse beni oyalasin istemiyorum
merhabalar. öncelikle sürecin güzel ve sorunsuz geçmesini diliyorum. umarım güzel sonuçlar alırsınız ve devamı güzel olur.
tüp bebek süreci aslında birazda doktorun uyguladığı tedavi yöntemine göre değişiklik gösteriyor. ama genel anlamda iğne kullanımı 7-15 gün arası değişiyor tabi yumurtaların iğneye verdiği tepki önemli. ardından yumurta toplama işlemi yapılıyor 3. gün mü 5.gün mü embriyosu ona karar veriliyor ardından taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfer yapılacak o önemli. taze transfer yapılacak ise ve rahim dinlendirilmesine ihtiyaç yoksa 3.gün ya da 5.gün de transfer gerçekleşiyor. ancak dondurulmuş transfer yapılacak ise o da doktora göre değişiyor. kimi doktor 2 ay bekle rahim dinlensin öyle transfer yapalım diyor kimisi 1 ay bekletiyor. yani sonuç olarak net olarak verilecek bir süre yok. duamız en kısa zamanda güzel sonuçlar alabilmek
Cok tesekkur ederim. Hic bir merkeze tam icin isinmiyor yada bu durumu kabullenemedigimden bilmiyorum sanki nereye gitsem olmayacak gibi hissediyorum boyle hissettigimden diyorum acaba devlet hastahanelerine mi yonelsem diye dogru kararin hangisi oldugunu bilememek cok zor ne onerirsiniz bunun icinmerhabalar. öncelikle sürecin güzel ve sorunsuz geçmesini diliyorum. umarım güzel sonuçlar alırsınız ve devamı güzel olur.
tüp bebek süreci aslında birazda doktorun uyguladığı tedavi yöntemine göre değişiklik gösteriyor. ama genel anlamda iğne kullanımı 7-15 gün arası değişiyor tabi yumurtaların iğneye verdiği tepki önemli. ardından yumurta toplama işlemi yapılıyor 3. gün mü 5.gün mü embriyosu ona karar veriliyor ardından taze transfer mi yoksa dondurulmuş transfer yapılacak o önemli. taze transfer yapılacak ise ve rahim dinlendirilmesine ihtiyaç yoksa 3.gün ya da 5.gün de transfer gerçekleşiyor. ancak dondurulmuş transfer yapılacak ise o da doktora göre değişiyor. kimi doktor 2 ay bekle rahim dinlensin öyle transfer yapalım diyor kimisi 1 ay bekletiyor. yani sonuç olarak net olarak verilecek bir süre yok. duamız en kısa zamanda güzel sonuçlar alabilmek.
Canım bulabildinmi iğneyi. Ben bugün ilaçlarımı aldım da şişli idil enzanesinde var oradan aldım cetrotideMerhabalar,
Cetrotide ignesini istanbulda nerde bulabilirim acaba ?
Hangi hastanede tedavi goruyorsunCanım bulabildinmi iğneyi. Ben bugün ilaçlarımı aldım da şişli idil enzanesinde var oradan aldım cetrotide
Kolanda canımHangi hastanede tedavi goruyorsun