- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Çok şükür bir sıkıntı olmadan toplandılar şimdi haber bekleme sürecine girdik. Sanırım en heyecanlı kısımlardan biri buHic korkma iğnenin etkisi onlae ben p ağrılardan ne korkmustum ya kimildayamyordum bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bir sıkıntı olmadan toplandılar şimdi haber bekleme sürecine girdik. Sanırım en heyecanlı kısımlardan biri buHic korkma iğnenin etkisi onlae ben p ağrılardan ne korkmustum ya kimildayamyordum bile
Maşallah 4tane kalcaklar inşallahHıhı aradılar kuzu=)
Suan dörtte dört gidiyoruz
İnsallah yarında güzel haberler alırız
Tinim sağolasın inşallah hep birlikte sen de gelecektin aynı topik olacaktık ama uzadımı senin işPerişimm topiğin hayırlı olsunnn çiçeğimmmm inşAllah güzel haberlerinle sevineceğiz
Hayırlısıyla sonuçlansın başladınızmı bekliyormusumuz
Göbekten mi kalcadanmiben sabah akşam 2ler fitil günde bir kez de 2 doz iğne vurunuyorum
Saglikla gelsinler insÇok şükür bir sıkıntı olmadan toplandılar şimdi haber bekleme sürecine girdik. Sanırım en heyecanlı kısımlardan biri bu
Perişim ya benim gelişim bile yalan oldu karıştı bazı işler beklemedeyiz çiçeğimTinim sağolasın inşallah hep birlikte sen de gelecektin aynı topik olacaktık ama uzadımı senin iş
Hayır olsun tinim inşallah ya işiniz uzadımıPerişim ya benim gelişim bile yalan oldu karıştı bazı işler beklemedeyiz çiçeğim
Şimdilik sanki uzadı gibi belirsizlik çok çiçeğimHayır olsun tinim inşallah ya işiniz uzadımı
Ya merhaba ayni seyleri yasiyorz alti kaybim var kalp atmadan düşüyor bi sebep bulunamadi farkli tedaviler denedik sonuc alamadik ben de uygun zamanda pgtli tupe baslayacgm insallah. Ankarada mi yaptracaksnz ?Teşekkür ederim benim değerimdi o. Evet çok şükür hamile kalmaktan yana sıkıntım yok 2 yılda 5 kez hamile kaldım. Ama neyazıkki hiçbirinde doğum olmadı. Tekrarlayan kayıplar nedeniyle başladım tüp bebeğe. Benim için hamile kalmak değil devamlılığı çok önemli. Yani hamile kalabilsem bile doğurup kucağıma alana kadar sevinemeyeceğim
Herşeyde bir hayır vardır canım benim belkide böylesi ummadığınu getirir sanaŞimdilik sanki uzadı gibi belirsizlik çok çiçeğim
İstanbuldayım ben. Gerekli herşeyi yaptırdınızmı? Genetik testlerinizi, rahim filmi, Lupus testlerinizi? Mesela ben genetik testlerimizi yaptırdığımızfa hiçbir sorun yoktu herşey normaldi. Tüp bebeğe başlayınca doktorum lupus testlerimi istedi ve yüksek çıktı değerim. Şimdi lupustan kaynaklı olabileceği düşünülüyor. Hastalık varmı diye tahlillerimi verdim sonucum çıkınca onunda önlemini alıcaz. Ayrıca pgtde yaptırıyoruz. Hayırlısı hakkımızda bakalımYa merhaba ayni seyleri yasiyorz alti kaybim var kalp atmadan düşüyor bi sebep bulunamadi farkli tedaviler denedik sonuc alamadik ben de uygun zamanda pgtli tupe baslayacgm insallah. Ankarada mi yaptracaksnz ?
selam çok teşekkür ederimHayırlısıyla sonuçlansın başladınızmı bekliyormusumuz
Hayırla başla hayırla sonuclansın inşallah bol bol kaliteli yumurtan olsun bizide habersiz bırakma nerede başlıyorsunselam çok teşekkür ederim
yarın ilk randevum olacak. geçen ay gittik adet olunca görüşelim dedi. bu günlere kadar hep yorumları okudum hepimize bol bebiş diliyorum
Hogwartss yaşımız, kayıplarımız, nedensizliğimiz bile aynı benimde bugün 4. Günüm iğneleri oluyorum Umarım güzel sonuçlar alırız hepimizHayırla başla hayırla sonuclansın inşallah bol bol kaliteli yumurtan olsun bizide habersiz bırakma nerede başlıyorsun
Yaa gercektenmi ne kadar çok aynı şeyi yaşayan varmış. Ama inşallah rabbim başka kimseye böyle zor şeyler göstermesin. Bizede vesile olsun çabalarımızın karşılığını versinHogwartss yaşımız, kayıplarımız, nedensizliğimiz bile aynı benimde bugün 4. Günüm iğneleri oluyorum Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz
Ah maşallah umarım sağlıklıca kucağımıza alırız bu arada kac yumurta toplandı bende de pcos var amh 3.3Yaa gercektenmi ne kadar çok aynı şeyi yaşayan varmış. Ama inşallah rabbim başka kimseye böyle zor şeyler göstermesin. Bizede vesile olsun çabalarımızın karşılığını versin
İnşallah çok güzel yumurtaların olur canım benim toplamam oldu pazartesi 11 tane döllenmiş. Bugün 11 tanesi devam ediyordu 2. Gün embriyosu. Bakalım yarın ne haber gelicek
Bende pkoyum amh 2.81 di. 18 yumurta toplandı 16sı olgunmuş 11i döllenmiş işteAh maşallah umarım sağlıklıca kucağımıza alırız bu arada kac yumurta toplandı bende de pcos var amh 3.3
Süper hayırlısı inşallah hepimiz içinBende pkoyum amh 2.81 di. 18 yumurta toplandı 16sı olgunmuş 11i döllenmiş işte
Amin inşallah bizim çaremiz bu olurSüper hayırlısı inşallah hepimiz için