• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Hic korkma iğnenin etkisi onlae ben p ağrılardan ne korkmustum ya kimildayamyordum bile 🤣
Çok şükür bir sıkıntı olmadan toplandılar şimdi haber bekleme sürecine girdik. Sanırım en heyecanlı kısımlardan biri bu 😅

Teşekkür ederim benim değerimdi o. Evet çok şükür hamile kalmaktan yana sıkıntım yok 2 yılda 5 kez hamile kaldım. Ama neyazıkki hiçbirinde doğum olmadı. Tekrarlayan kayıplar nedeniyle başladım tüp bebeğe. Benim için hamile kalmak değil devamlılığı çok önemli. Yani hamile kalabilsem bile doğurup kucağıma alana kadar sevinemeyeceğim ☺️
Ya merhaba ayni seyleri yasiyorz alti kaybim var kalp atmadan düşüyor bi sebep bulunamadi farkli tedaviler denedik sonuc alamadik ben de uygun zamanda pgtli tupe baslayacgm insallah. Ankarada mi yaptracaksnz ?

Ya merhaba ayni seyleri yasiyorz alti kaybim var kalp atmadan düşüyor bi sebep bulunamadi farkli tedaviler denedik sonuc alamadik ben de uygun zamanda pgtli tupe baslayacgm insallah. Ankarada mi yaptracaksnz ?
İstanbuldayım ben. Gerekli herşeyi yaptırdınızmı? Genetik testlerinizi, rahim filmi, Lupus testlerinizi? Mesela ben genetik testlerimizi yaptırdığımızfa hiçbir sorun yoktu herşey normaldi. Tüp bebeğe başlayınca doktorum lupus testlerimi istedi ve yüksek çıktı değerim. Şimdi lupustan kaynaklı olabileceği düşünülüyor. Hastalık varmı diye tahlillerimi verdim sonucum çıkınca onunda önlemini alıcaz. Ayrıca pgtde yaptırıyoruz. Hayırlısı hakkımızda bakalım

Hayırlısıyla sonuçlansın😍 başladınızmı bekliyormusumuz☺️
selam çok teşekkür ederim ☺️
yarın ilk randevum olacak. geçen ay gittik adet olunca görüşelim dedi. bu günlere kadar hep yorumları okudum 🙈 hepimize bol bebiş diliyorum ♥️

selam çok teşekkür ederim ☺️
yarın ilk randevum olacak. geçen ay gittik adet olunca görüşelim dedi. bu günlere kadar hep yorumları okudum 🙈 hepimize bol bebiş diliyorum ♥️
Hayırla başla hayırla sonuclansın inşallah bol bol kaliteli yumurtan olsun bizide habersiz bırakma😍 nerede başlıyorsun☺️

Hayırla başla hayırla sonuclansın inşallah bol bol kaliteli yumurtan olsun bizide habersiz bırakma😍 nerede başlıyorsun☺️
Hogwartss yaşımız, kayıplarımız, nedensizliğimiz bile aynı🙈 benimde bugün 4. Günüm iğneleri oluyorum❤️ Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz🤩🤩

Hogwartss yaşımız, kayıplarımız, nedensizliğimiz bile aynı🙈 benimde bugün 4. Günüm iğneleri oluyorum❤️ Umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz🤩🤩
Yaa gercektenmi🙈 ne kadar çok aynı şeyi yaşayan varmış. Ama inşallah rabbim başka kimseye böyle zor şeyler göstermesin. Bizede vesile olsun çabalarımızın karşılığını versin🥲
İnşallah çok güzel yumurtaların olur canım benim toplamam oldu pazartesi 11 tane döllenmiş. Bugün 11 tanesi devam ediyordu 2. Gün embriyosu. Bakalım yarın ne haber gelicek 🧿🥲

Yaa gercektenmi🙈 ne kadar çok aynı şeyi yaşayan varmış. Ama inşallah rabbim başka kimseye böyle zor şeyler göstermesin. Bizede vesile olsun çabalarımızın karşılığını versin🥲
İnşallah çok güzel yumurtaların olur canım benim toplamam oldu pazartesi 11 tane döllenmiş. Bugün 11 tanesi devam ediyordu 2. Gün embriyosu. Bakalım yarın ne haber gelicek 🧿🥲
Ah maşallah umarım sağlıklıca kucağımıza alırız😍😍 bu arada kac yumurta toplandı bende de pcos var amh 3.3 🙈

Ah maşallah umarım sağlıklıca kucağımıza alırız😍😍 bu arada kac yumurta toplandı bende de pcos var amh 3.3 🙈
Bende pkoyum amh 2.81 di. 18 yumurta toplandı 16sı olgunmuş 11i döllenmiş işte ☺️

Back