- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 5.güne kadar bilgi vermeyecekelr şanslısınızGünaydın
Benimde cuma günü opum oldu
9 yumurtam vardı, 6 sında işlem yapılmıs
4 tanesi döllenmiş
Bugün tekrar arıcaklar bakalım
Ne heyecanlı stresli süreçlermiş
Evet pmol ve ng bazıları karıştırıyor. Sizin ki çok iyi 2,82 amh ideal bir seviye eşinizde de sıkıntı yok rahim temiz ise hemen ilk denemede hamile kalırsınız amh bu seviyede olması çok fazla yumurta çıkmasının belirtisi ve menopoz hakkında bilgi verir kısaca doğurgansınız
Benim yumurtalarda biraz sıkıntı görünüyormuşBana 5.güne kadar bilgi vermeyecekelr şanslısınız
Maşallah güzel haberler gelir inşallah aradılarmıGünaydın
Benimde cuma günü opum oldu
9 yumurtam vardı, 6 sında işlem yapılmıs
4 tanesi döllenmiş
Bugün tekrar arıcaklar bakalım
Ne heyecanlı stresli süreçlermiş
Amin inşallah benimde yarınnsabah toplamam var bakalım dün akşam çatlatma iğnesini vurdum belim karnım çok ağrıypr ya erken çatlarsalar diye korkuyorumGünaydın bende regl oldum yarın muayenem var transfer sürecine baslicaz ins Rabbim bu yolsa kolaylık versin herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Teşekkür ederim benim değerimdi o. Evet çok şükür hamile kalmaktan yana sıkıntım yok 2 yılda 5 kez hamile kaldım. Ama neyazıkki hiçbirinde doğum olmadı. Tekrarlayan kayıplar nedeniyle başladım tüp bebeğe. Benim için hamile kalmak değil devamlılığı çok önemli. Yani hamile kalabilsem bile doğurup kucağıma alana kadar sevinemeyeceğimEvet pmol ve ng bazıları karıştırıyor. Sizin ki çok iyi 2,82 amh ideal bir seviye eşinizde de sıkıntı yok rahim temiz ise hemen ilk denemede hamile kalırsınız amh bu seviyede olması çok fazla yumurta çıkmasının belirtisi ve menopoz hakkında bilgi verir kısaca doğurgansınız
Ayy benimde yarın toplamam var Allah isteyen herkese nasip etsin, bizimde yardımcımız olsunAmin inşallah benimde yarınnsabah toplamam var bakalım dün akşam çatlatma iğnesini vurdum belim karnım çok ağrıypr ya erken çatlarsalar diye korkuyorum
Bir arkadaşımda sizin anlattığınız gibi sürekli düşük yapıyordu sonrasında doktor eşinin acil ürologie gitmesini istedi eşinin dna hasar testi çok yüksek gelmişti yAni eşinden dolayı sağlıksız gebelik olup sürekli düşük yapıyordu sonra düzeldi ve şimdi iki yavrusu varTeşekkür ederim benim değerimdi o. Evet çok şükür hamile kalmaktan yana sıkıntım yok 2 yılda 5 kez hamile kaldım. Ama neyazıkki hiçbirinde doğum olmadı. Tekrarlayan kayıplar nedeniyle başladım tüp bebeğe. Benim için hamile kalmak değil devamlılığı çok önemli. Yani hamile kalabilsem bile doğurup kucağıma alana kadar sevinemeyeceğim
Hic korkma iğnenin etkisi onlae ben p ağrılardan ne korkmustum ya kimildayamyordum bileAmin inşallah benimde yarınnsabah toplamam var bakalım dün akşam çatlatma iğnesini vurdum belim karnım çok ağrıypr ya erken çatlarsalar diye korkuyorum
Hıhı aradılar kuzu=)Maşallah güzel haberler gelir inşallah aradılarmı
Perişimm topiğin hayırlı olsunnn çiçeğimmmm inşAllah güzel haberlerinle sevineceğizMerhaba hanımlar.
Temmuz ayında tüp bebek yaptıranlar olarak bilgi alışverişi yapalım diye açıyorum bu konuyu.
Benim ilk denemem olucak. Tekrarlayan düşükler sebebiyle pgt li tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yolumuz açık olsun sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Maveramda buradaymış oyyHıhı aradılar kuzu=)
Suan dörtte dört gidiyoruz
İnsallah yarında güzel haberler alırız
EvettttMaveramda buradaymış oyy
ben sabah akşam 2ler fitil günde bir kez de 2 doz iğne vurunuyorumKizlar progestani hangi dozda kullaniyorsunuz
Ay ne güzel hAdi hAyırlısı olsun oldumu işleminiz benim oldu evimde yatıyorum ağrım var birazAyy benimde yarın toplamam var Allah isteyen herkese nasip etsin, bizimde yardımcımız olsun
Maşallah Allah bağışlasınBir arkadaşımda sizin anlattığınız gibi sürekli düşük yapıyordu sonrasında doktor eşinin acil ürologie gitmesini istedi eşinin dna hasar testi çok yüksek gelmişti yAni eşinden dolayı sağlıksız gebelik olup sürekli düşük yapıyordu sonra düzeldi ve şimdi iki yavrusu var