• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Günaydın bende regl oldum yarın muayenem var transfer sürecine baslicaz ins Rabbim bu yolsa kolaylık versin herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 💙💙

Evet pmol ve ng bazıları karıştırıyor. Sizin ki çok iyi 2,82 amh ideal bir seviye eşinizde de sıkıntı yok rahim temiz ise hemen ilk denemede hamile kalırsınız amh bu seviyede olması çok fazla yumurta çıkmasının belirtisi ve menopoz hakkında bilgi verir kısaca doğurgansınız

Günaydın🌈❣️❤️
Benimde cuma günü opum oldu
9 yumurtam vardı, 6 sında işlem yapılmıs
4 tanesi döllenmiş
Bugün tekrar arıcaklar bakalım
Ne heyecanlı stresli süreçlermiş🙂
Maşallah güzel haberler gelir inşallah aradılarmı ☺️

Günaydın bende regl oldum yarın muayenem var transfer sürecine baslicaz ins Rabbim bu yolsa kolaylık versin herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 💙💙
Amin inşallah benimde yarınnsabah toplamam var bakalım dün akşam çatlatma iğnesini vurdum belim karnım çok ağrıypr ya erken çatlarsalar diye korkuyorum😅

• Beğen
Reactions: tdv
Evet pmol ve ng bazıları karıştırıyor. Sizin ki çok iyi 2,82 amh ideal bir seviye eşinizde de sıkıntı yok rahim temiz ise hemen ilk denemede hamile kalırsınız amh bu seviyede olması çok fazla yumurta çıkmasının belirtisi ve menopoz hakkında bilgi verir kısaca doğurgansınız
Teşekkür ederim benim değerimdi o. Evet çok şükür hamile kalmaktan yana sıkıntım yok 2 yılda 5 kez hamile kaldım. Ama neyazıkki hiçbirinde doğum olmadı. Tekrarlayan kayıplar nedeniyle başladım tüp bebeğe. Benim için hamile kalmak değil devamlılığı çok önemli. Yani hamile kalabilsem bile doğurup kucağıma alana kadar sevinemeyeceğim ☺️

Amin inşallah benimde yarınnsabah toplamam var bakalım dün akşam çatlatma iğnesini vurdum belim karnım çok ağrıypr ya erken çatlarsalar diye korkuyorum😅
Ayy benimde yarın toplamam var 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin, bizimde yardımcımız olsun 🥰

Teşekkür ederim benim değerimdi o. Evet çok şükür hamile kalmaktan yana sıkıntım yok 2 yılda 5 kez hamile kaldım. Ama neyazıkki hiçbirinde doğum olmadı. Tekrarlayan kayıplar nedeniyle başladım tüp bebeğe. Benim için hamile kalmak değil devamlılığı çok önemli. Yani hamile kalabilsem bile doğurup kucağıma alana kadar sevinemeyeceğim ☺️
Bir arkadaşımda sizin anlattığınız gibi sürekli düşük yapıyordu sonrasında doktor eşinin acil ürologie gitmesini istedi eşinin dna hasar testi çok yüksek gelmişti yAni eşinden dolayı sağlıksız gebelik olup sürekli düşük yapıyordu sonra düzeldi ve şimdi iki yavrusu var

Hic korkma iğnenin etkisi onlae ben p ağrılardan ne korkmustum ya kimildayamyordum bile 🤣

Merhaba hanımlar.
Temmuz ayında tüp bebek yaptıranlar olarak bilgi alışverişi yapalım diye açıyorum bu konuyu.
Benim ilk denemem olucak. Tekrarlayan düşükler sebebiyle pgt li tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yolumuz açık olsun sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah ☺️
Perişimm topiğin hayırlı olsunnn çiçeğimmmm inşAllah güzel haberlerinle sevineceğiz :KK60: ❤️❤️

Ayy benimde yarın toplamam var 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin, bizimde yardımcımız olsun 🥰
Ay ne güzel hAdi hAyırlısı olsun☺️ oldumu işleminiz benim oldu evimde yatıyorum ağrım var biraz🥰

• Beğen
Reactions: tdv
Bir arkadaşımda sizin anlattığınız gibi sürekli düşük yapıyordu sonrasında doktor eşinin acil ürologie gitmesini istedi eşinin dna hasar testi çok yüksek gelmişti yAni eşinden dolayı sağlıksız gebelik olup sürekli düşük yapıyordu sonra düzeldi ve şimdi iki yavrusu var
Maşallah Allah bağışlasın💕
Eşim dna hasar vermedi Ama her doktora söylememize rağmen hiç birisi istemedi gerek yok dediler. Bu zamana kadar bilindik bir sıkıntımız yoktu. Yalnıx tüp tedavisine başlayınca lupus değerimin yüksek olduğunu öğrendik. Ondan kaynaklanabilirmiş. Önlemimizi alıcaz ona göre nasipse. Şimdi sağlıklı embriyomuz olursa pgt yapılacak

Back