Arkadaşlar merhaba bende kendi hikayemi soyleyeyim, ben 2.5 yıllık evliyim korunmayi bıraktıktan sonra cok zaman geçmeden sıkıntımı öğrendim, ciddi rezerv azlığım var 28 yasindayim 2 yumurta görüldü öyle soyleyeyim, ocak ayında tüp bebek dendi 3 ay süre istedim martta tüp bebeğe başlayacaktım. Ama aniden boynumda mart ayı gibi bir sislik hissettim süreci anlatmayayim uzamasın 2 kez biyopsi oldum ve doktordan bizzat büyük olasilikla lenfomasin lafını duydum ama 2. Sonucum temiz geldi ve takipte olmama karar verildi.bu sırada haziranı ettim yani ve bunu size şunun için anlatıyorum, tüp bebek tedavisi göreceğim niye yumurtalarim böyle herkesin çocuğu oluyor diye o kadar üzüldüm ve ağladım ki bu başıma gelince anladım ki tüp bebek bile nimet, şimdi dua ediyorum doktor temmuzda tüp bebek yapmama izin versin diye , inanın güle oynaya gideceğim o tüp bebeğe, hamdolsun yaptirabilecek sağlığınız var arkadaşlar, sakın üzülmeyin ve moralinizi yüksek tutun sizin sağlığınız kötü olduktan sonra tüp bebek bile o kadar uzak bi ihtimal oluyor ki...Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah...