• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Ben antalya tup bebek merkezi gittim bayramda da açıklar nöbetçi var
Bende regli bekliyorum söktürücü kullandım bu 10 gün içinde olmam gerek bayrama denk gelirse açıkmısınız dedim. Denk geldiğinde geliyoruz tabi dedi. Sanırım muayene için gelip gidiyorlar öyle

Aranızda intralipid serum denemiş olan var mı? Sizce kullanmamak çok büyük bir kayıp olur mu? Alerjiden çok çekiniyorum açıkcası-ama herkes de aşırı övüyor. Doktorum olumlu ya da olumsuz çok etkisi olduğunu düşünmüyorum dedi
Benim merkezim para tuzağı olarak görüyor bu tarz şeyleri bilimsel kanıtı yok

Yarın doktorun yanına gideceğiz maalesef sperm problemimiz var doğal yolla olmuyor
Rabbime hiçbir şey güc gelmez. Güzel bir yol çizmeli bundan sonra doktorunuz artık iyice kafanızdakileri sorun

Merhabalar,
Benim ignelerde 7. Gunum. Toplam 14 tane igne vurulmus oluyorum, yumurtalarim olgunlasmissa toplama islemi yapilcak persembe gunu kontrolum var. Eger herseye okeyse toplama islemimi yapiliyor. Bayrama kadar yapilmis olurmu ? Nasil oluyor bu isler ?

Çok doğru dediğin 😍
Sende bilgilendir lütfen bizi. Ne tür ilaca başladın şuanda nasıl kullanıyorsun☺️
Ya inanırmısın ben bu yaşıma geldim daha amh baktırmadım🤣 bana şey dedi merkezdeki asistan benden istenilen tahliller paket fiyatına dahilmiş o yüzden ilk geldiğin gün burada yaptırabilirsin tahlillerini dedi o yüzden bende daha yaptırmadım gidinxe o gün yaptırırım diye düşündüm. O test çok uzun sürmüyor değilmi çıkması
Yok hayir bir tup kan aldilar, aksama cikti sonucum hemen.

Kızlar merhaba bende bayramdan sonraki adetimle tüp bebeğe başlıcam gerçi benim bu 2. denemem olacak.
benimde amh ım düşüktü. 1.04 çıktı. hemen tüp bebek dediler mart ayında yaptık ama tutmadı 3.gün embriyosu 2 tane orta kalite. sonra bir öğrendik ki benim vitamin değerleri yerlerde. nisandan beri de takviye kullanıyorum. ilk tüp bebek deneyimimden sonra tekrar amh baktırdık değerim 1.54 e çıkmış nasıl olduysa... iğnelerin etkisinden herhalde. eşimde de morfoloji bozukluğu vardı. ona da ilaç verdiler. şimdi bayramdan sonraki adeti bekliyoruz.
umarım işe yaramıştır. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah .
Benim esimdede motfolojik bozukluk cikti ama ilac fln vermediler ona. Anlamadim biseye gerek yok dedi.

Bende regli bekliyorum söktürücü kullandım bu 10 gün içinde olmam gerek bayrama denk gelirse açıkmısınız dedim. Denk geldiğinde geliyoruz tabi dedi. Sanırım muayene için gelip gidiyorlar öyle
Bende geciktirici kullansam sorun olurmu diye tereddüt ettim

Ya ben o hesabı yaptım normal cikti sonuç doktor aradi beni diyor ki sınırda nasıl sınırda anlamadkm
Bilemedimki ama Birşey olmaz sınırda da olsa ilacını kullanabilirsin tedavi sürecinde tedavine katkı sağlar hatta

Merhabalar,
Benim ignelerde 7. Gunum. Toplam 14 tane igne vurulmus oluyorum, yumurtalarim olgunlasmissa toplama islemi yapilcak persembe gunu kontrolum var. Eger herseye okeyse toplama islemimi yapiliyor. Bayrama kadar yapilmis olurmu ? Nasil oluyor bu isler ?
Eğer yeterli büyüklüğe gelmişlerde toplanırdır diye düşünüyorum. Bende yeni olduğuma tam olarak bilmiyorum 🙈

Kızlar merhaba bende bayramdan sonraki adetimle tüp bebeğe başlıcam gerçi benim bu 2. denemem olacak.
benimde amh ım düşüktü. 1.04 çıktı. hemen tüp bebek dediler mart ayında yaptık ama tutmadı 3.gün embriyosu 2 tane orta kalite. sonra bir öğrendik ki benim vitamin değerleri yerlerde. nisandan beri de takviye kullanıyorum. ilk tüp bebek deneyimimden sonra tekrar amh baktırdık değerim 1.54 e çıkmış nasıl olduysa... iğnelerin etkisinden herhalde. eşimde de morfoloji bozukluğu vardı. ona da ilaç verdiler. şimdi bayramdan sonraki adeti bekliyoruz.
umarım işe yaramıştır. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah .
Hayurlısı olsun bu defa bebeğinizi sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah ☺️

Back