• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Merhaba hanımlar
Bende 13 temmuz tedaviye başladım yani 1 hafta oldu iğne ve ilaç kullanıyorum pazartesi kontrole gittim çok güzel dedi doktor yarında konteolüm var bakalım ne zaman toplanacak belli olur herhalde, kendimi çok şiş hissediyorum yumurtalar toplandıktan sonra adet mi oluyoruz?
hayırlı olsun canım şimdiden benim karnım davul gibi olmuştu adım bile atamıyordum ağrım çok vardı sonucunda 20 yumurta toplandı yumurtlama günlerine denk geliyor benim öyle olmuştu

hayırlı olsun canım şimdiden benim karnım davul gibi olmuştu adım bile atamıyordum ağrım çok vardı sonucunda 20 yumurta toplandı yumurtlama günlerine denk geliyor benim öyle olmuştu
Teşekkür ederim hadi ya maşallah ben az önce çatlatma iğnelerini vuruldum cuma sabahı toplanacak bakalım hayırlısıyla

Tşk ederim sağol
Folbiol
Azitro
Cetrotide
Gonalf
Bunlar verildi cnm sizin hangi ilaçlar?
Bana tarlusal + femara + gonalf verildi femarayı 5 gün kullandım sonra bıraktık bugünde ovitrelle 1 iğne + 2 iğne gonapepyl verdiler üçünü birden vuruldum çatlatma iğnesiymiş ama yandı çok normalmiş

Öncelikle herkesin gönlüne göre olsun kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🏻 Benim 2. Tüp bebek denemem olacak ilk denememde pozitif gördük fakat boş kese oluştu kendililiğinden düşük yaptım kasım ayında. Bir süre doğal denedim olmadı geçen Haziran ayında klomen kullandım sonrası çatlatma iğnesi yaptırdım oda tutmadı bayramda regli oldum tekrar 2. Tüp bebek denemeye karar verdik ilaçlara başladık bugün ilaç tedavisinde 8. Gündeyim bugün kahverenkte leke geldi doktoru aradım cuma kontrol gel o zamana kadar kanama devam ederse tedavi iptal edicez dedi. İlk deneme de böyle birşey yaşamadım tereddüt ediyorum ilaç yan etkisimi yada başka ne olabilir fikriniz var mı

Öncelikle herkesin gönlüne göre olsun kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🏻 Benim 2. Tüp bebek denemem olacak ilk denememde pozitif gördük fakat boş kese oluştu kendililiğinden düşük yaptım kasım ayında. Bir süre doğal denedim olmadı geçen Haziran ayında klomen kullandım sonrası çatlatma iğnesi yaptırdım oda tutmadı bayramda regli oldum tekrar 2. Tüp bebek denemeye karar verdik ilaçlara başladık bugün ilaç tedavisinde 8. Gündeyim bugün kahverenkte leke geldi doktoru aradım cuma kontrol gel o zamana kadar kanama devam ederse tedavi iptal edicez dedi. İlk deneme de böyle birşey yaşamadım tereddüt ediyorum ilaç yan etkisimi yada başka ne olabilir fikriniz var mı
Amin inşallah 🙏 aynı zamanda başldık bende 13 temmuz başladım tedaviye kontrole gittiniz mi peki hafta bşında yumurtalar oluşmaya başlmış mı ?

Arkadaşımda aynı probleme sahipti mfk yöntemi ile hamile kaldı onu da deneyeceğim
Ben denedim onu. İçerisindeki bitkiler alerji yaptı bana 9. Gün bırakmak zorunda kaldım. Eşimin değerleri düşüktü 3. Katına çıktı. Ve bir arkadaşımda mfk ile hamile kaldı 😊

Amin inşallah 🙏 aynı zamanda başldık bende 13 temmuz başladım tedaviye kontrole gittiniz mi peki hafta bşında yumurtalar oluşmaya başlmış mı ?
Kontrol günüm cuma günü yarın gidicem. Ben daha öncesinden yumurta dondurma işlemi yaptırmıştım hazırda olanı transfer yapılacak tabi bu lekelenme engel olmaz ise. Sizin ilk denemeniz mi

Bana tarlusal + femara + gonalf verildi femarayı 5 gün kullandım sonra bıraktık bugünde ovitrelle 1 iğne + 2 iğne gonapepyl verdiler üçünü birden vuruldum çatlatma iğnesiymiş ama yandı
Nerde tedavi görüyonuz doktorunuz kim neden yandı sizin sorun neydi acaba

Merhabalar ❤️Bende yeni başladım tedaviye adetimin 21. Günü gonopeptyl ile baslicam pazartesi vurunmaya baslayacagim ignelerimi aaha sonra adetinin ilk günleri gel dediler asil tedavi o zaman başlıcakois bu şekilde tedavi gören var mı aranızda?

Oyle mi, pgtli olmalari cok iyi. Daha uzun surdugunu saniyordum, 2 hafta cok iyiymis. Insallah hersey yolunda gitsin 🤲
Benim kayıplarım olduğundsn dolayı direk pgtli istedi doktorum zaten.
Pgt yapan doktor öyle dedi baklım inşallah çıkar o zamana ☺️

Slm bende tedaviye başladım arkadaşlar pazartesi hepimizin hakkında hayırlısı olsun tedavilerimiz inşallah güzel geçer şimdilik benim iyi gidiyor😍
Hayırlısı olsun ne ilaçlr kullanıyorsun canım 😍

Kontrol günüm cuma günü yarın gidicem. Ben daha öncesinden yumurta dondurma işlemi yaptırmıştım hazırda olanı transfer yapılacak tabi bu lekelenme engel olmaz ise. Sizin ilk denemeniz mi
Anladım benimde ilk denemem 10 yaşında 1 oğlum var ama sonrasında 3 düşük ve 6 yıldır hamile kalmıyorum geçen sene 2 aşılama denedim onlarda olmadı son çare tüp bebek bunu da deneyelim dedik kısmet artık

Back