2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hayırlısı olsun canım çok sevindim bende 27.06 da kontrole gittim Transfer tarihim 02.07.2022 Cumartesi çalıştığım için haftasonu olmasına çok sevindim gerçekten inş. Hepimiz hamiiş kalıp burada paylaşırız inş. Estrofem ben zaten kullanıyordum devam dedi başka ilaçlar verdi değişik kalçadan iğne özel bir serum verdi 1,5-2 saatte gitmesi gerekiyor diye, dün yaptırdım Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah tüm bu zorlu maddi manevi yıpranmamızın çabalarını boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün inş. 🙏🤲 Bol bol bende dualarınız bekliyorum :p
Hayırlı olsun benim de 2 Temmuz transferim 🙏🏻Ben de haftasonuna denk geldi diye çok sevindim cünkü dinlenebilme imkanım olucak🫶 Estrofem,prolutex iğne,progestron vajinal fitil kullanıyorum

merhaba
benımde reglım 21 hazırandı .
estrofem ve gonanpetly ıgne vurunuyorum.
4 temmuzda muayen var 7 temmuz dondurulmus 3.gün embrıyo transferı olacak kızlaaar :)

bu ikinci deneme.. ilki taze transfer ve ngatıf sonuclandı.

1 senedır hazırlanıyoruz 2. cisi için :)

bırbırımıze dua edelımm
aynı gün transfer olacağız muhtemelen 😇 güzel sonuçlarınızı bekliyoruz 😊

nasıl besleniyorsunuz bu süreçte ne yemem ne içmem fayda sağlar.
Ben hergün avokado, ceviz ve çiğ fındık mutlaka yedim. Haftada bir kere balık yedim. Malesef kahveyi azalttım ama bırakamadım. Hamur işi tüketmedim. Brokoli çorbası içtim. Bol yeşillik yedim, her sabah bir tatlı kaşığı aç karnına kaşık bal-polen karışımı tükettim. Yani bu şekilde besleniyorum, ama zaten hep böyleydi, tek fark kahveyi azalttım. İnşallah hamilelikte komple bırakacağım😇

YAKLASIK BIR AYDIR TRANSFER GUNUMU BEKLIYORSUNUZ COKMU UZUN SURMUS
BENIMDE 21 HAZIRANDI REGL
4 TEMMUZ KONTROL
7 TEMMUZ TRANSFER
YAKLASIK BIR AYDIR TRANSFER GUNUMU BEKLIYORSUNUZ COKMU UZUN SURMUS
BENIMDE 21 HAZIRANDI REGL
4 TEMMUZ KONTROL
7 TEMMUZ TRANSFER DENDİ
Evet ya neredeyse 1 ay olacak ben de anlamadım zaten estrofem kullanmaya adetin 10. Günü başladım, rahimin incelemesini bekledik.15 gün estrofem kullandım dün kontrolüm vardı dozlar arttırıldı, cuma tekrar gideceğim. Hayırlısı olsun inşallah sizin🙏🙏

Mrb kızlar ya dondurulmuş embriyo transferi için âdetin 2. Ya da 3.gunu östrojen progesteron lh hormonu değerleri kaç olmalı

29 Haziran’da yani dün transferim oldu kızlar temmuzun ilk sonucunu ben vereceğim herhalde.5.gün dondurulmuş çift embriyo koyuldu yatmaktan kaynaklı aşırı sırt ağrım var sadece bakalım beklemedeyiz rabbim güzel sonuçlar aldırsın
ALLAHIM HADİ HAYIRLII GÜZEL SONUCLARLA GELİN İNŞALLAAHH :)

BENIM İLKİ NEGATIF OLDU.
FORUMLARDA GORUYORUM 3 GUNDEN SONRA COK YATMAYIN. HAFIF YURUYUŞLER YAPIN.CUNKU KAN AKIŞI OLMASI LAZIMMIS RAHMIN TUTMASI İÇİN.
ANANAS KABAK CEKIRDEGI KİVİ VE BALIK YİYİN :)
KABIZ OLMAAAYYIIINN ..ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR

HAYDI BAKALIM BENDE PAZARTESI KONTROLE GIDEYIM TAM GUNUNU SOYLICEM SIZE TRANSFERIN .
:KK200:

ALLAHIM HADİ HAYIRLII GÜZEL SONUCLARLA GELİN İNŞALLAAHH :)

BENIM İLKİ NEGATIF OLDU.
FORUMLARDA GORUYORUM 3 GUNDEN SONRA COK YATMAYIN. HAFIF YURUYUŞLER YAPIN.CUNKU KAN AKIŞI OLMASI LAZIMMIS RAHMIN TUTMASI İÇİN.
ANANAS KABAK CEKIRDEGI KİVİ VE BALIK YİYİN :)
KABIZ OLMAAAYYIIINN ..ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR

HAYDI BAKALIM BENDE PAZARTESI KONTROLE GIDEYIM TAM GUNUNU SOYLICEM SIZE TRANSFERIN .
:KK200:
Benimde ilki negatifti bu 2. Evet doktorum ilk iki gün istirahat et sonra evde kendini yormadan işlerini yap dedi zaten.kabak çekirdeği yiyorum ama ananas yasaklı meyvelerden bana verilen kağıtta bilemedim

X