2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hadi bakalim insallah hepsi devam etsin saglikla ama aradan 1-2 si elenirse de sakin uzulme. Bu surecte en onemli sey hepimiz icin moral ve kismetimizde varsa herseyden 1 tane yeter 🙏🏻🌸
Evet kuzum ben de 7’sinde transferi oldum simdi dinlenerek bekleme surecindeyim 💞
=) nasipse yarın transfer olcak sanırım kuzu🤭
Tabi gönlüm hepsinin kalmasından yana ama
Yarına transfer edilebilecek bana deneme şansı vericek kadar kalsada razıyım=)
Bi tane olsun bizim olsun❤️ sonra bize can olsunn
Senide takipteyim ❤️
İnsallah güzel haberler veririzz😍

=) nasipse yarın transfer olcak sanırım kuzu🤭
Tabi gönlüm hepsinin kalmasından yana ama
Yarına transfer edilebilecek bana deneme şansı vericek kadar kalsada razıyım=)
Bi tane olsun bizim olsun❤️ sonra bize can olsunn
Senide takipteyim ❤️
İnsallah güzel haberler veririzz😍
Harika canim insallah transferin basariyla gecsin 🙏🏻💞
Guzel haberlerimizi bekleyelim birlikte🤗

Hayırlı uğurlu olsun inşallah, hayırlı bayramlar, hiç umutsuz olma Allah'tan hayırlısını dile, kan testi yaptın zamana kadar ve sonrası hep umutla, bebişlerine güven ki onlar da sana güvensin 😊
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun haklısınız ama insan üzülüyor bi an durup gerçi olanla öleni değiştiremeyiz elbet

Bebişlerim :) iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi ikiside 1.kaliteymiş ama nasip tabi
Üzülmek yok. Benimde hiç belirtim yok ama hala umudum var. İnşallah bebişlerimiz bizimledir❤️ Belki de annelerini hiç üzmek istemiyorlar uslu çocuklar olacaklar, o yüzden belirti yok😉 rabbim inşallah hayırlısıyla bize evlatlarımızı nasip etsin çok emek harcadık çok zorluk çektik. Bizimle olsunlar. Sabırla beklemeye devam☺️🙏

Merhaba arkadaşlar. Bende 6 temmuzda transfer oldum bugun 5. Gunum. Ama hic bir sey hissetmiyorum normal mi sizce 🤦‍♀️ sadece transferden sonra cok istahim acildi cok cabuk acıkıyorum. Onun disinda bir sey hissetmiyorum

Merhaba arkadaşlar. Bende 6 temmuzda transfer oldum bugun 5. Gunum. Ama hic bir sey hissetmiyorum normal mi sizce 🤦‍♀️ sadece transferden sonra cok istahim acildi cok cabuk acıkıyorum. Onun disinda bir sey hissetmiyorum
Merhaba canım, ilaçlarda iştahta açılma yapıyor ben hem çabuk acıkıyorum hem de fazla yemeye başladım. Hormon ilaçlarının en büyük yan etkisi iştah 🙏🏼

Üzülmek yok. Benimde hiç belirtim yok ama hala umudum var. İnşallah bebişlerimiz bizimledir❤️ Belki de annelerini hiç üzmek istemiyorlar uslu çocuklar olacaklar, o yüzden belirti yok😉 rabbim inşallah hayırlısıyla bize evlatlarımızı nasip etsin çok emek harcadık çok zorluk çektik. Bizimle olsunlar. Sabırla beklemeye devam☺️🙏
Sağol canımmmmm 🙏🏻İnşallah bizimledirler gerçekten çok yorulduk çok çaba harcadık hakettik bunu

X