2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

bebeğin eşi rahim ağzına yakın tutunmuş, ondan olmuş 20. haftaya kadar yukarı çıkıyormuş bakalım 1 ay heyet aldık 1 aya düzeleceğini düşünüyor doktorum
çok geçmiş olsun inşallah 1 aya kalmadan mutlu haberi alırsınız öğretmen misiniz acaba? doktorum bana da rapor verdi 1 hafta dinlen dedi ama sınıfım ne olacak diye evham yapıyorum

merhaba
ben de ilaç kullanmadan dondurulmuş embriyo tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. umarım sizde bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarsınız

Kızlar düşük sonrası benim beta 1 ay sonra 546 çıktı doktor hamilesin dedi testi tekrarladım sabah 476 çıktı bu ne demek bilen var mı

çok geçmiş olsun inşallah 1 aya kalmadan mutlu haberi alırsınız öğretmen misiniz acaba? doktorum bana da rapor verdi 1 hafta dinlen dedi ama sınıfım ne olacak diye evham yapıyorum
evet öğretmenim, bende sınıfımı çok dert ettim veliler bayadır bekliyor beni geldi gelecek diye ama bebeklerimden daha önemli değil bence sınıfı hiç dert etmeyin gerekirse raporunuzu uzatın, bol bol dinlenin

çok teşekkür ederim yoldaş oldunuz

merhaba
ben de ilaç kullanmadan dondurulmuş embriyo tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. umarım sizde bu mutluluğu en kısa zamanda yaşarsınız
Mesajı şimdi gördüm
İnsallahh
Biraz süreçten bahseder misin acaba nasıl ilerledi
Ben reglin üçüncü günü yani dün kontrole gittim
Bi sıkıntı yok baslayabiliriz dedi doktorum
Haftaya pazartesi kontrol verdi
Yumurta gelişimini takip edicekmişiz
Bu arada sadece coraspin ve folik asit kullanıyorum

ben sadece folik asit kullanıyodum
2-3 günde bir muayeneye çağırıyodu başka hiçbişey yapmadı. doğal yolla bu sefer denicez dedi.E2 değerime baktı. transferi yaptı.transferden sonra başladım diğer ilaçlara ben.

transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Merhaba bağışıklıkla alakalı Hangı testlerı yaptırdınız acaba

Herkese merhaba ilaçları tamamen kaçıncı haftada bıraktınız acaba. Ben günde 2 tane progestan dex iğne 2 tane progestan fitil ve 1 tane oksapar alıyorum bunları kullanıp 12. Hafta tamamen hepsini bırakan var mı?

10.hafta da ben bırakmıştım ilaçları. sonrasında demir ve vitamine başladım

Merhaba bağışıklıkla alakalı Hangı testlerı yaptırdınız acaba
Merhabalar, ben dahiliyeye gittim
Orası romatolojiye yönlendirdi
Negatif tüp denemem olduğunu söyleyince bir sürü test yazdı, inan tek tek bilemicem şimdi
Ama benim dediğim gibi diince yapar o gereken testleri

Merhabalar, ben dahiliyeye gittim
Orası romatolojiye yönlendirdi
Negatif tüp denemem olduğunu söyleyince bir sürü test yazdı, inan tek tek bilemicem şimdi
Ama benim dediğim gibi diince yapar o gereken testleri
Bende ımmunoljıye gıdılıyo dıye bılıyodum o zaman ben dırek romatolojıye randevu alayım benımde 2 tup bebek kımyasal o yüzden gıtmek ıstıyorım

Bende ımmunoljıye gıdılıyo dıye bılıyodum o zaman ben dırek romatolojıye randevu alayım benımde 2 tup bebek kımyasal o yüzden gıtmek ıstıyorım
Git git kuzu
Ben önce tıbbı genetiğe aldım randevu
Orda kromozom analizi falan bişeylere baktı
Zaten negatif deneme diince onlar belli testleri istiyor
Sonra dahiliyeye gidip romatolojiye yönlendirmesini istedim
Bazı hastanelerde direkt romatolojiye de alınıyormus randevu

Genetıge baktırdık onda sıkıntı yok kuzu romatolojıye alayım dırek alınıyo teşekkür ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…