- 11 Mayıs 2022
- 190
- 175
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #5.301
Kızlar bi sorum olucak sarı akıntısı olan varmı doktoruma sordum normal dedi ama içim rahat etmedi . Sizde de oluyo mu bu durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarı renkli akıntı 8-9. Haftalarda olmuştu bende. Yeşil veya kokulu bir akıntı olmadıkça korkmamam gerektiğini iletmişti doktorum. Kendiliğinden geçti zaten. Doktorunuz normal dediyse sizinki de bir süre sonra kendiliğinden geçecektirKızlar bi sorum olucak sarı akıntısı olan varmı doktoruma sordum normal dedi ama içim rahat etmedi . Sizde de oluyo mu bu durum
normal doğum da olabilir ama tüp bebekler de çok zorluklarla hamile kalındığı için doktorlar riske atmak istemiyor genelde sezeryan yapmak istiyorKızlar doktoruma sordum normal doğum mu sezeryan mı diye tüp bebek . O dedi normal doğum da yapabilrsin dedi. Yani tüp bebek diye illa sezeryan olmuyomuş . Tabi o an ki duruma bağlı
merhaba12. Günde kan testini verdim
Evet verdim çarşamba günü keseyi görmeye gidicem inşallahmerhaba
kan testi verdiniz mi tekrardan dün.
inşallah hayırlı olsunEvet verdim çarşamba günü keseyi görmeye gidicem inşallah
Selamlar,Benim sarı akıntım var.Ara ara cok hafif kasıntım da oluyor.Kokulu olmadigi icin doktorum sıkıntı yok dedi.Mantar enfeksiyonuna karsı bol probiyotik,idrar yolu enfeksiyonuna karsıda bol su ve yaban mersini önerdi.Kızlar bi sorum olucak sarı akıntısı olan varmı doktoruma sordum normal dedi ama içim rahat etmedi . Sizde de oluyo mu bu durum
5380 %66artmisinşallah hayırlı olsun
değeriniz nasıl çıktı
2.380 den 5.380 e yükselmiş %100 ü bile geçmiş %125 artmış5380 %66artmis
ohoo daha dur ne evhamlar yükleniyor tuttu mu? değerim yükseldi? mi kese oluştumu? kalp atışı var mı??? allah sağlıkla devam ettirsin inşallah canım çok sevindimselamlar
temmuzda negatif görmüştüm bu ay 2.denemem pozitif sonuçlandı çok şükür yani daha vir defa kan verdim inşallah pozitif devam eder (bu evham hali otomatik mi yükleniyor)
iki ay önce benimle beraber üzülmüştünüz, haber vermek istedim
Tebriklerselamlar
temmuzda negatif görmüştüm bu ay 2.denemem pozitif sonuçlandı çok şükür yani daha vir defa kan verdim inşallah pozitif devam eder (bu evham hali otomatik mi yükleniyor)
iki ay önce benimle beraber üzülmüştünüz, haber vermek istedim
dahası da var canım.13.haftadayım.acaba kalbi atıyo mu ? bugnüler geçip doğum yaptığım günü de görücem mi? hep bi şüphe hep bi korku. Allah hepimizin yardımcısı olsunohoo daha dur ne evhamlar yükleniyor tuttu mu? değerim yükseldi? mi kese oluştumu? kalp atışı var mı??? allah sağlıkla devam ettirsin inşallah canım çok sevindim
aynen öyle canım doğuma kadar sorular hep olacak bende 14 haftalığım kanamam oldu bende de şimdi başka sorular, anne olmak ne zormuş, rabbim yardımcımız olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallahdahası da var canım.13.haftadayım.acaba kalbi atıyo mu ? bugnüler geçip doğum yaptığım günü de görücem mi? hep bi şüphe hep bi korku. Allah hepimizin yardımcısı olsun
ayyyy ne diyorsunnn çok teşekkür ederim amiiiinnn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahohoo daha dur ne evhamlar yükleniyor tuttu mu? değerim yükseldi? mi kese oluştumu? kalp atışı var mı??? allah sağlıkla devam ettirsin inşallah canım çok sevindim
çok teşekkür ederimTebrikler
Bende temmuzda negatif sonuç almıstım
Bugün reglimin ilk günü
Pazartesi yeni transfer hazırlıkları için doktora gidicem
5. gün tek embriyom var dondurulmus
Sizin ikinci transfer nasıl oldu, tek embriyo muydu
Ve birinciden farklı olarak yaptırdığınız bişeyler var mıydı?
Belki bana yol gösterici olur
14. Haftada neden kanama olmuş inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.igne ilaç ne kullanıyorsunuzaynen öyle canım doğuma kadar sorular hep olacak bende 14 haftalığım kanamam oldu bende de şimdi başka sorular, anne olmak ne zormuş, rabbim yardımcımız olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Teşekkürler cevapladığın içinçok teşekkür ederim
bu arada rahim filmi çekildi. tüpler açık ve her şey yolunda görünüyor dediler.
sonraki adetimde doktora gittim bu defa farklı bir yol izleyeceğimizi anlattı. öncelikle geçmişi ve negatifi unutmalıyız dedi. ilaçsız başlayıp ilaçsız devam ettik. sürekli kontrol ve kan tahlili yapıldı. transfer sırasında embriyo glue tavsiye etti doktorum onu da yaptırdık. ilk transfere göre daha rahattım hatta bazen unutuyordum, ilaç kullanmamam da buna sebep olmuştu. şu an sadece takviye folik asit kullanıyorum. inşallah devam eder, korkularımı unutmaya çalışıyorum..
rabbim sizin de bu ay pozitif görmenizi nasip etsin inşallah dilerim süreç kolaylıkla ve hayrınıza olacak şekilde sonuçlansın
yaaa çok sevindim bu kadar benzemesi ikimiz için de bir işaret olabilir eminim bu mutlu haberi vereceksindirTeşekkürler cevapladığın için
Bende rahim filmi çekildim, benimde temiz çıktı
Bide genetik testleri ve bağısıklık ile alakalı olan testleri yaptırdım
Onlarda da bi problem çıkmadı şükür
Benimde senin gibi doğal siklusta olcakmıs transferim, ilaç kullanmıcam dedi doktorum
Öylede çok fazla pozitif sonuç alıyoruz dedi
Embriyoglue da olcak bu transferde =)
Sürecimiz benziyormuş baya
Umarım sonuda senin gibi olurda bende pozitifi görürüm bu kez
bebeğin eşi rahim ağzına yakın tutunmuş, ondan olmuş 20. haftaya kadar yukarı çıkıyormuş bakalım 1 ay heyet aldık 1 aya düzeleceğini düşünüyor doktorum14. Haftada neden kanama olmuş inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.igne ilaç ne kullanıyorsunuz