2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar bi sorum olucak sarı akıntısı olan varmı doktoruma sordum normal dedi ama içim rahat etmedi . Sizde de oluyo mu bu durum
Sarı renkli akıntı 8-9. Haftalarda olmuştu bende. Yeşil veya kokulu bir akıntı olmadıkça korkmamam gerektiğini iletmişti doktorum. Kendiliğinden geçti zaten. Doktorunuz normal dediyse sizinki de bir süre sonra kendiliğinden geçecektir 🙏🏻🙏🏻

Kızlar doktoruma sordum normal doğum mu sezeryan mı diye tüp bebek . O dedi normal doğum da yapabilrsin dedi. Yani tüp bebek diye illa sezeryan olmuyomuş . Tabi o an ki duruma bağlı
normal doğum da olabilir ama tüp bebekler de çok zorluklarla hamile kalındığı için doktorlar riske atmak istemiyor genelde sezeryan yapmak istiyor

Kızlar bi sorum olucak sarı akıntısı olan varmı doktoruma sordum normal dedi ama içim rahat etmedi . Sizde de oluyo mu bu durum
Selamlar,Benim sarı akıntım var.Ara ara cok hafif kasıntım da oluyor.Kokulu olmadigi icin doktorum sıkıntı yok dedi.Mantar enfeksiyonuna karsı bol probiyotik,idrar yolu enfeksiyonuna karsıda bol su ve yaban mersini önerdi.

selamlar
temmuzda negatif görmüştüm bu ay 2.denemem pozitif sonuçlandı çok şükür 🥹🥹 yani daha vir defa kan verdim inşallah pozitif devam eder 🤣 (bu evham hali otomatik mi yükleniyor🤣)
iki ay önce benimle beraber üzülmüştünüz, haber vermek istedim ♥️♥️
ohoo daha dur ne evhamlar yükleniyor 😅 tuttu mu? değerim yükseldi? mi kese oluştumu? kalp atışı var mı??? allah sağlıkla devam ettirsin inşallah canım çok sevindim ☺️

selamlar
temmuzda negatif görmüştüm bu ay 2.denemem pozitif sonuçlandı çok şükür 🥹🥹 yani daha vir defa kan verdim inşallah pozitif devam eder 🤣 (bu evham hali otomatik mi yükleniyor🤣)
iki ay önce benimle beraber üzülmüştünüz, haber vermek istedim ♥️♥️
Tebrikler 🤍
Bende temmuzda negatif sonuç almıstım
Bugün reglimin ilk günü
Pazartesi yeni transfer hazırlıkları için doktora gidicem 🌿❤️
5. gün tek embriyom var dondurulmus

Sizin ikinci transfer nasıl oldu, tek embriyo muydu
Ve birinciden farklı olarak yaptırdığınız bişeyler var mıydı?
Belki bana yol gösterici olur🙂

ohoo daha dur ne evhamlar yükleniyor 😅 tuttu mu? değerim yükseldi? mi kese oluştumu? kalp atışı var mı??? allah sağlıkla devam ettirsin inşallah canım çok sevindim ☺️
dahası da var canım.13.haftadayım.acaba kalbi atıyo mu ? bugnüler geçip doğum yaptığım günü de görücem mi? hep bi şüphe hep bi korku. Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK200:

dahası da var canım.13.haftadayım.acaba kalbi atıyo mu ? bugnüler geçip doğum yaptığım günü de görücem mi? hep bi şüphe hep bi korku. Allah hepimizin yardımcısı olsun :KK200:
aynen öyle canım doğuma kadar sorular hep olacak😌 bende 14 haftalığım kanamam oldu bende de şimdi başka sorular, anne olmak ne zormuş, rabbim yardımcımız olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 🙏🏻

ayyyy ne diyorsunnn🤣🤣 çok teşekkür ederim amiiiinnn hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥹🌺🌺

Tebrikler 🤍
Bende temmuzda negatif sonuç almıstım
Bugün reglimin ilk günü
Pazartesi yeni transfer hazırlıkları için doktora gidicem 🌿❤️
5. gün tek embriyom var dondurulmus

Sizin ikinci transfer nasıl oldu, tek embriyo muydu
Ve birinciden farklı olarak yaptırdığınız bişeyler var mıydı?
Belki bana yol gösterici olur🙂
çok teşekkür ederim 🥹🥹
bu arada rahim filmi çekildi. tüpler açık ve her şey yolunda görünüyor dediler.
sonraki adetimde doktora gittim bu defa farklı bir yol izleyeceğimizi anlattı. öncelikle geçmişi ve negatifi unutmalıyız dedi. ilaçsız başlayıp ilaçsız devam ettik. sürekli kontrol ve kan tahlili yapıldı. transfer sırasında embriyo glue tavsiye etti doktorum onu da yaptırdık. ilk transfere göre daha rahattım hatta bazen unutuyordum, ilaç kullanmamam da buna sebep olmuştu. şu an sadece takviye folik asit kullanıyorum. inşallah devam eder, korkularımı unutmaya çalışıyorum..
rabbim sizin de bu ay pozitif görmenizi nasip etsin inşallah 🙏 dilerim süreç kolaylıkla ve hayrınıza olacak şekilde sonuçlansın ♥️♥️

aynen öyle canım doğuma kadar sorular hep olacak😌 bende 14 haftalığım kanamam oldu bende de şimdi başka sorular, anne olmak ne zormuş, rabbim yardımcımız olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 🙏🏻
14. Haftada neden kanama olmuş inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.igne ilaç ne kullanıyorsunuz

çok teşekkür ederim 🥹🥹
bu arada rahim filmi çekildi. tüpler açık ve her şey yolunda görünüyor dediler.
sonraki adetimde doktora gittim bu defa farklı bir yol izleyeceğimizi anlattı. öncelikle geçmişi ve negatifi unutmalıyız dedi. ilaçsız başlayıp ilaçsız devam ettik. sürekli kontrol ve kan tahlili yapıldı. transfer sırasında embriyo glue tavsiye etti doktorum onu da yaptırdık. ilk transfere göre daha rahattım hatta bazen unutuyordum, ilaç kullanmamam da buna sebep olmuştu. şu an sadece takviye folik asit kullanıyorum. inşallah devam eder, korkularımı unutmaya çalışıyorum..
rabbim sizin de bu ay pozitif görmenizi nasip etsin inşallah 🙏 dilerim süreç kolaylıkla ve hayrınıza olacak şekilde sonuçlansın ♥️♥️
Teşekkürler cevapladığın için 🤍

Bende rahim filmi çekildim, benimde temiz çıktı
Bide genetik testleri ve bağısıklık ile alakalı olan testleri yaptırdım
Onlarda da bi problem çıkmadı şükür

Benimde senin gibi doğal siklusta olcakmıs transferim, ilaç kullanmıcam dedi doktorum
Öylede çok fazla pozitif sonuç alıyoruz dedi

Embriyoglue da olcak bu transferde =)
Sürecimiz benziyormuş baya
Umarım sonuda senin gibi olurda bende pozitifi görürüm bu kez❤️🌿

Teşekkürler cevapladığın için 🤍

Bende rahim filmi çekildim, benimde temiz çıktı
Bide genetik testleri ve bağısıklık ile alakalı olan testleri yaptırdım
Onlarda da bi problem çıkmadı şükür

Benimde senin gibi doğal siklusta olcakmıs transferim, ilaç kullanmıcam dedi doktorum
Öylede çok fazla pozitif sonuç alıyoruz dedi

Embriyoglue da olcak bu transferde =)
Sürecimiz benziyormuş baya
Umarım sonuda senin gibi olurda bende pozitifi görürüm bu kez❤️🌿
yaaa çok sevindim bu kadar benzemesi ikimiz için de bir işaret olabilir 🥰🥰🥰 eminim bu mutlu haberi vereceksindir ♥️♥️

X