-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #5.381
Tek gebelik canım teşekkür ederim cevabın içinBen başından beri perinatologa gidiyorum ayda bir muayene ediyor.ikiz gebelik miydi sizin?Ayrıntılı ultrason taraması için yönlendirmiş olabilir belki
Anladım canım teşekkür ederim cevabın içinSelamlar. Ben de 18. Haftadayım. 14 teyken de perinatoloğa göründüm. Tüm organlarına detaylıca baktılar. 21. Hafta gibi de tekrar bakacağız demişlerdi zaten. Bazı doktorlar sadece 21-24 civarı gönderiyor. Benim gittiğim klinik hem 14 te hem de 21 de istiyor
Neymiş sonucu?merhaba kızlar adetin 21. günü progesteron değerim 23,1 çıkmış sizce gebelik ihtimali olabilir mi? Yoksa değerim normal olması gereken mi?
pozitifti canım ama kimyasal oldu sonrasında.Neymiş sonucu?
Canım daha önce yaptırmış mıydın bu testi, evetse o zamanlar kaç çıkmışti?pozitifti canım ama kimyasal oldu sonrasında.
Daha önceleri 12-16 aralığındaydı.Canım daha önce yaptırmış mıydın bu testi, evetse o zamanlar kaç çıkmışti?
Benimde 23 çıktı inş sonucuda senin gibi olurDaha önceleri 12-16 aralığındaydı.
inşallah sağlıklı bir pozitif görürsün canımBenimde 23 çıktı inş sonucuda senin gibi olur
Inş canım, adete yakın ovulasyon testi yapmış mıydın?inşallah sağlıklı bir pozitif görürsün canım
yapmamıştım canım adete 3 gün erken gebelik testinde çıkmıştıInş canım, adete yakın ovulasyon testi yapmış mıydın?
Merhaba catlatma ignesi ovitrela ignesini transfer den sonra mi vuruldinuz banada verdi doktor transfer 9.ci günü yarisini gobekten yap dedi ilkinde bunu yapmadi bu 2ci deneme bunu isteyince sasirfimBenim transfer 2.gün bugün 23 temmuzda 2 tahlilim var estradiol progesteron
Transfer sonrası ise litunus vajinal hap , 7 günlük dekort , ovitrelle iğne , Corasprin ve gonappty iğne verdiler .
Beklemedeyim ben de bakalım
Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlarnasip etsin inşallah
Merhaba kaçıncı günde yapmıştınız idrar testinikanda mı? bugün dayanamayıp idrar testi yaptım negatif
merhaba bu mesajımı negatif gördüğümde yazmışım hatırlayamadım. ama sonraki transferde 7.gün pozitif görmüştüm idrar testindeMerhaba kaçıncı günde yapmıştınız idrar testini
Transferden sonraki 7. Günde mi yoksa transferin 7. Gününde mimerhaba bu mesajımı negatif gördüğümde yazmışım hatırlayamadım. ama sonraki transferde 7.gün pozitif görmüştüm idrar testinde
transfer günü hariçTransferden sonraki 7. Günde mi yoksa transferin 7. Gününde mi
Yani ben şu an 6. Günde sayılıyorum dimitransfer günü hariç
ne zaman transfer oldunuzYani ben şu an 6. Günde sayılıyorum dimi
Cumartesine zaman transfer oldunuz