2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

op dr cihan karadağ arastırmanı onerırım . sendne daha kotu durumdaydım . ıkızlere hamıleyım suan cok sukur .. bu doktor bı mucızeee
Canım merhaba. Allah senden razı olsun. Senin sayende Cihan hoca ile tanıştım. Tedaviye başladık. Şuan her şey çok iyi gidiyor. Çok güler yüzlü, ilgili, pozitif enerji veren bir doktor. Çok memnunum. İnşaAllah sonucum da pozitif olur. ☺️🌹

Bana da ilaç verdi mide bulantısı icin. Cok kotu bulantı ya🥺
İlaçlarda bunaltıyor insanı artık bi sure sonra🥺 Allah yardımcımız olsun🤲🏼
Bende pıhtılasma var mı bilmiyoruz oksapar vermislerdi yinede ama bırakınca sorun olursa diye korkuyorum. Doktoruma söyledim artık gerek yok dedi ama işte🫣🫣
Canım oksaparı bıraktın mı?

Canım merhaba. Allah senden razı olsun. Senin sayende Cihan hoca ile tanıştım. Tedaviye başladık. Şuan her şey çok iyi gidiyor. Çok güler yüzlü, ilgili, pozitif enerji veren bir doktor. Çok memnunum. İnşaAllah sonucum da pozitif olur. ☺️🌹
Cok cok cok sevindim gercekten muhtesem ötesi bir doktor .. ne derse yap .. yani sorgulama yap ben kendımı ona emanet ettim Allah'ın ıznıyle bana mucizelerımı verdı umarım sanada verir .. durumdan beni haberdar et merak ederim ozelden yaz numaramı verırım sana .. ısmımıde verıyım ben ona cok kısı yolladım tanır beni n🤗

Cok cok cok sevindim gercekten muhtesem ötesi bir doktor .. ne derse yap .. yani sorgulama yap ben kendımı ona emanet ettim Allah'ın ıznıyle bana mucizelerımı verdı umarım sanada verir .. durumdan beni haberdar et merak ederim ozelden yaz numaramı verırım sana .. ısmımıde verıyım ben ona cok kısı yolladım tanır beni n🤗
Çok şükür canım. Rabbim sana bağışlasın evlatlarını. 🥰 tamam özelden ismini söyle :) ben kendisine kadınlar kulübünden buldum sizi dedim 🤣 aman Allah’ım bir de kadınlar kulübüne mi düşmüşüz dedi güldü 🤣🤣

Meraba arkadaşlar bu imom vitamin ben akşam yemeğinden sonra içiyom. Ama ne zmn içsem iiçimden kokusu geliyo midemi bulandırıp istifra ettiriyo . Doktor iilla içmen gerekiyo diyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz benim gibi olan var mı çok kötüyüm 😕😢

Meraba arkadaşlar bu imom vitamin ben akşam yemeğinden sonra içiyom. Ama ne zmn içsem iiçimden kokusu geliyo midemi bulandırıp istifra ettiriyo . Doktor iilla içmen gerekiyo diyor. Sizler nasıl yapıyorsunuz benim gibi olan var mı çok kötüyüm 😕😢
Ben öğlenleri içiyorum.çok zorlanıyodum en başta ,kokusu berbat ama içtikçe alıştım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum

evet ben de kullanıyorum imom u .1 aydır. midem bulana bulana içiyorum. büyük bardağa su koyup bol su ile içiyorum.ilacı agzıma koymadan burnumu kapatıyorum kokusunu duymamak için.

Arkadaşlar merhaba, bana 5 Temmuz sabah 2 tane taze 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Embriyo kaliteleri iyiydi. Hatta transfer sırasında morula olmuşlardı. Bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Çatlama iğnesi 30 haziranda yapılmıştı. Sizce çatlama iğnesi etkisi midir yoksa pozitif midir? Hemen çıktı ve çok net olunca heyecanlandım 😊
Eki Görüntüle 3096481
Merhabalar, morula olan transferinizin sonucu nedir acaba? Benim de morula embriyolarım var, acaba tutunma ihtimali var mıdır yoksa en baştan mı başlamalıyım sürece karar vermeye çalışıyorum

X