2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

selam kızlar temmuzda transfer olmuştum negatif sonuçlanmıştı
iki gün önce son embriyolarım transfer edildi dualarınıza talibim

ilaçsız dondurulmuş embriyo transferi olan var mıydı aramızda?
merhaba

benim de ilaçsız dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet 4aa kalite transfer edildi.1 i si tuttu.çok şükür
inşallah siz de pozitifi görürsünüz

merhaba

benim de ilaçsız dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet 4aa kalite transfer edildi.1 i si tuttu.çok şükür
inşallah siz de pozitifi görürsünüz
Hayırlı olsun , tutunmayan ikinci embriyo vücuttan nasil atılıyor bide ağrınız olmuş muydu bende sizin gibi 2 tane 4aa kalite transfer oldum sonucu bekliyorum

Hayırlı olsun , tutunmayan ikinci embriyo vücuttan nasil atılıyor bide ağrınız olmuş muydu bende sizin gibi 2 tane 4aa kalite transfer oldum sonucu bekliyorum
çok sağolun . güzel haberlerinizi sizin de alırız inşallah en kısa zamanda.
2.embriyo tutunmadığı için vücuttan atılma gibi bi durum olmuyo.1 i tutundu o şekilde devm etti. transferden sonra 7.gün öğrendim pozitifi. sizin kaçıncı gününnüz

kan tahlilinde öğrendiniz değil mi galiba ben de 1 hafta anca sabredeceğim

Kızlar doktoruma sordum normal doğum mu sezeryan mı diye tüp bebek . O dedi normal doğum da yapabilrsin dedi. Yani tüp bebek diye illa sezeryan olmuyomuş . Tabi o an ki duruma bağlı
Normal doğumun komplikasyonlarından korktuğum için ben son görüşmemizde direk sezeryan yapıcaz haberiniz olsun diye söyledim doktoruma. Normal doğum bana çok riskli geliyor ve o riski alamıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…