-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #5.281
merhabaselam kızlar temmuzda transfer olmuştum negatif sonuçlanmıştı
iki gün önce son embriyolarım transfer edildidualarınıza talibim
ilaçsız dondurulmuş embriyo transferi olan var mıydı aramızda?
yaaa çok sevindimmerhaba
benim de ilaçsız dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet 4aa kalite transfer edildi.1 i si tuttu.çok şükür
inşallah siz de pozitifi görürsünüz
Hayırlı olsun , tutunmayan ikinci embriyo vücuttan nasil atılıyor bide ağrınız olmuş muydu bende sizin gibi 2 tane 4aa kalite transfer oldum sonucu bekliyorummerhaba
benim de ilaçsız dondurulmuş 5.gün embriyosu 2 adet 4aa kalite transfer edildi.1 i si tuttu.çok şükür
inşallah siz de pozitifi görürsünüz
çok sağolun . güzel haberlerinizi sizin de alırız inşallah en kısa zamanda.Hayırlı olsun , tutunmayan ikinci embriyo vücuttan nasil atılıyor bide ağrınız olmuş muydu bende sizin gibi 2 tane 4aa kalite transfer oldum sonucu bekliyorum
12. Günüm kan testi verdim az önce sonucumu bekliyorum.çok sağolun . güzel haberlerinizi sizin de alırız inşallah en kısa zamanda.
2.embriyo tutunmadığı için vücuttan atılma gibi bi durum olmuyo.1 i tutundu o şekilde devm etti. transferden sonra 7.gün öğrendim pozitifi. sizin kaçıncı gününnüz
kan tahlilinde öğrendiniz değil miçok sağolun . güzel haberlerinizi sizin de alırız inşallah en kısa zamanda.
2.embriyo tutunmadığı için vücuttan atılma gibi bi durum olmuyo.1 i tutundu o şekilde devm etti. transferden sonra 7.gün öğrendim pozitifi. sizin kaçıncı gününnüz
evet evet .kan tahlilu yaptim direkt ben.evde idrarda bakmadim.hickan tahlilinde öğrendiniz değil migaliba ben de 1 hafta anca sabredeceğim
sonucunuz cikti mi12. Günüm kan testi verdim az önce sonucumu bekliyorum.
Evet 2380. Perşembe bir daha kan vericemsonucunuz cikti mi
Hayırlı olsunEvet 2380. Perşembe bir daha kan vericem
maşallahne güzel bi haber verdiniz sabah sabah çok mutlu oldum.ikiz olabilir benceEvet 2380. Perşembe bir daha kan vericem
2 gün sonra aynı saatte aynı hastanede verinEvet 2380. Perşembe bir daha kan vericem
Teşekkür ederim çok heyecanlıyım bencede ikiz gibimaşallahne güzel bi haber verdiniz sabah sabah çok mutlu oldum.ikiz olabilir bence
tebrik ederimmmmmTeşekkür ederim çok heyecanlıyım bencede ikiz gibi
12. Günde kan testini verdimtebrik ederimmmmmkaçıncı günündü acaba
Normal doğumun komplikasyonlarından korktuğum için ben son görüşmemizde direk sezeryan yapıcaz haberiniz olsun diye söyledim doktoruma. Normal doğum bana çok riskli geliyor ve o riski alamıyorum malesefKızlar doktoruma sordum normal doğum mu sezeryan mı diye tüp bebek . O dedi normal doğum da yapabilrsin dedi. Yani tüp bebek diye illa sezeryan olmuyomuş . Tabi o an ki duruma bağlı
Doğru söylüyorsun canım hakkımızda hayırlısıNormal doğumun komplikasyonlarından korktuğum için ben son görüşmemizde direk sezeryan yapıcaz haberiniz olsun diye söyledim doktoruma. Normal doğum bana çok riskli geliyor ve o riski alamıyorum malesef