2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

gönderdim 😁 biri kız biri erkek dedi hadi inşallah 🙏🏻 2 hafta sonra bakalım doktorumuz ne diyecek
İkiz olunca hiç çocuğun yoksa bu şekilde koyuyorlar embriyoyu canım. Hayırlısı inşallah. Ne güzel iki cinsiyetten de var. Benim biri gelişmedi tek kaldı, kadın da %80 kız dedi bakalım netleşir yakında.

Arkadaşlar merhaba iğneleri ilaçları bırakan varmı varsa kaçıncı ayda bıraktınız. Birde şimdi SMA testi çıkmış yaptıran var mı
Estrofem i bırakmıştım 5 veya 6 da sanki. Onun haricinde progestan 200 fitili de 3x2 den 3x1 e düştüm geçen hafta itibariyle. Diğerlerine hala devam;
Oksapar ve progestan dex iğne, progestan 200 fitil, coraspin, folik asit ve multivitamin için regenesis max, d vit fıs fıs, bulantı için prilam, reflü için gaviscon şurup

Sma testini sağlık ocağına sordum. Önce eşim kan verecekmiş sonrasında gerekirse benden alacaklarmış. Yakın zamanda eşimi götüreceğim kan aldırması için

Kizlar karnımın farklı yerlerine kramplar giriyor çok kısa ve çok keskin değil ama kramp gibi yani nasıl tarif edicegimii bilmiyorum.botle bişi yaşayan varmi

Estrofem i bırakmıştım 5 veya 6 da sanki. Onun haricinde progestan 200 fitili de 3x2 den 3x1 e düştüm geçen hafta itibariyle. Diğerlerine hala devam;
Oksapar ve progestan dex iğne, progestan 200 fitil, coraspin, folik asit ve multivitamin için regenesis max, d vit fıs fıs, bulantı için prilam, reflü için gaviscon şurup

Sma testini sağlık ocağına sordum. Önce eşim kan verecekmiş sonrasında gerekirse benden alacaklarmış. Yakın zamanda eşimi götüreceğim kan aldırması için
Bende iğneleri,coraspini,duphaston ve folik asiti biraktım.sabah akşam 1 adet progestan,imom diye bir vitamin bir de d vitamini kullanıyorum.
merhaba

ben kan sulandırıcı iğne, ilaç vs. 9.haftadan sonra bıraktım.demir ilacı ve bakıl yağı vitamini verdi.şu an 11+4 üm
Anladım cevabınız için teşekkür ederim benim 11 +4 hala devam diyo doktor. yarın kontrol var yine. İğnelerden bıktı m girmiyo artık göbeğime. Israr edicem bırakmak için 😅 bakalım .

P
Anladım cevabınız için teşekkür ederim benim 11 +4 hala devam diyo doktor. yarın kontrol var yine. İğnelerden bıktı m girmiyo artık göbeğime. Israr edicem bırakmak için 😅 bakalım .
Ben oksaparı koldan yaptırıyorum artık. Göbeğim mahvoldu çünkü. Progestan göbekten, oksapar koldan. Azıcık dinlenmiş oluyor göbeğim 🙁

Sanırım progestan ı 12 gibi bırakacağız. Herkes aynı zamanda bırakıyormuş çoğunlukla. 11+4 seniz az kalmış aslında 😇

her doktorun tedavi şekli fark ediyor .hastadan hastaya da değişiyodur. bazı doktorlar 3 ay bitene kadar devam ettiriyo sanırım düşük tehlikesi olmasın diye.

Cevaplarınız için teşekkür ederim bugün gittim bende bıraktım iğneleri . Progestan fitil verdi imom zaten kullanıyodum devam dedi bide demir ilacı verdi. Coraspin sabhları bir aynen devam. Trimester testi yaptı bugün ona 540 TL verdik devlette yapıyomuş ama sonradan öğrendik. Bi hafta sonra çıkıcak sonuç. İnşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız. Rabbim yüzümüzü güldürdü. Hiç ağlatmasın 🤲🥰

Cevaplarınız için teşekkür ederim bugün gittim bende bıraktım iğneleri . Progestan fitil verdi imom zaten kullanıyodum devam dedi bide demir ilacı verdi. Coraspin sabhları bir aynen devam. Trimester testi yaptı bugün ona 540 TL verdik devlette yapıyomuş ama sonradan öğrendik. Bi hafta sonra çıkıcak sonuç. İnşallah sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız. Rabbim yüzümüzü güldürdü. Hiç ağlatmasın 🤲🥰
cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorunuz

selam kızlar temmuzda transfer olmuştum negatif sonuçlanmıştı
iki gün önce son embriyolarım transfer edildi 🙈 dualarınıza talibim 🙏♥️

ilaçsız dondurulmuş embriyo transferi olan var mıydı aramızda?

selam kızlar temmuzda transfer olmuştum negatif sonuçlanmıştı
iki gün önce son embriyolarım transfer edildi 🙈 dualarınıza talibim 🙏♥️

ilaçsız dondurulmuş embriyo transferi olan var mıydı aramızda?
Hayırlısıyla tutunurlar inşallah 🙏🏻🙏🏻
İlaçlı ilaçsız bilmiyorum da benim donmuş 5. Gün embriyom transfer edilmişti. Tutundu 😍

X