2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Canim kananaman gectimi de durumdasin haber ver bizede insallahhersey yolundadir
İstirahat yazdı bıe hafta raporluyum canım
Kanamam kajverengıye dondü az miktarda gelıyor oda cok şükür .
Keseyide gördük iki adet konulmustu bir tane gorduk.
Hafta ıcı kendı doktorumla randevum var ona gıdıcem kanama alanı kontrol edılecek.
Kesenın ıcınde henuz bebek yoktu ve haftasıda soylenmedi ama kese iyi dendi.
Bebem suan gozukmez dedı erken dedı ama ben sızlerde duyuyorum kesenın ıcınde bebek gorunuyor ve sonra kalp atısınına gıdıyorsunuz.
Bana ise kalp ile bebek aynı zamanlarda görünecek dedi

Yat dinlen canim cok gecmis olsun. Kanamanin azalmasina sevindim. Bu aylar riskli aylar herkes yasiyor sen mumkun oldugunca ayaklarini uzat ve cok fazla hareket etme canim benim. Dualarim seninle kurban oldugum rabbim herdaim yaninda olsun. Bugunlerde geçecek . Sen icini ferahtut sakin kötüyü düşünme. bazi bebekler kesede gec gosterir kendini bunucogu kadin yaşar canim. Ikisini birlikte gormesi guzel kese buyur zaten .insallah hersey guzel olucak senin icin. ❤❤❤

Kese iyi dediyse cok iyi haber canim doktorun vardir bir bildiğimutlak vardır

Amin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Umarım güzel sonuçlar alırsın

Canım kan değerine çok takılma bende takılmıştım %80 civarı falan artmıştı iki katı niye olmuyor dedim. Sonra iki bebek beklerken üç bebek çıktı ortaya

Birde bende kıl çıkmaya başladı tüp Bebek olduğu için mi normal de hamileyken çıkıyor mu. Üst bacağım da normalde hiç yoktu uzamaya başladı bi ay da çıkan şey bi haftada oldu
Evet tüp bebekte hepimiz fazladan hormon aldığımız için o durumdayız. Ama tüp bebek olmayanlarda da tüy uzama hızı artıyor. Vücudun hamilelik hormonlarına tepkisi diyelim 2 haftada 1 ağdaya gideceğim ben de neredeyse

Hareketler için en erken 16. Haftalar falan deniyor
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için . normal bi durum o zaman

çok geçmiş olsun canım ben bir ay kalkmadan yattım heyet raporu vermişti bana bir ay sonra geçti kanama alanım çok şükür sende dikkat et hareketlerin çok yavaş olsun mümkün olduğu kadar yat ayaklarını yükseğe uzatıp, duaların seninle

merhaba arkadaşlar

ikili tarama testi yaptıran var mı aranızda. devlet de mi özel demi yaptırdınız
Benim doktorum da ikiz gebeliklerde ikili tarama testlerinin çok doğru sonuçlar vermediğini söyleyip ultrasonda kendi baktı.Eğer gerekli görürse ilerleyen haftalarda fetal dna diye bir test varmış ondan yapılabileceğini söyledi.

Merhaba benm pgtli embriyo transferiydi ama yine de ikili test yaptırdım geçen hafta özelde yaptırdım ücreti 300liraydı
Merhaba, benim de genetikten gelen embriyoydu doktorum ikili teste gerek yok dedi. Sizin doktorunuz mu istedi yoksa siz mi yaptırmak istediniz? Kafam karıştı şimdi yaptırsam mı acaba ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…