2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Amin canım inşallah senin embriyon kaç günlüktü ? Evet 2 ay bu güzel duyguyu yaşadık inşallah en kısa sürede Rabbim nasip eder hepimize

Hic belirti vermedi mi

Reactions: Dei
Belirti vermedi verdiysede anlamadım ama son gün dr a giderken kasık bölgemdeki kasılma azalmıştı rahat yürüyordum vücudum hamileliğe alıştı diye düşündüm bu olabilir belki

kızlarr kalp atışını duyduktan sonra ne zaman tekrar muayeneye cagırılıyoruz ?
ve kalp atışından sonra süreç nasıl ilerliyor ?
ve risk ne zaman bitmiş oluyor

kızlarr kalp atışını duyduktan sonra ne zaman tekrar muayeneye cagırılıyoruz ?
ve kalp atışından sonra süreç nasıl ilerliyor ?
ve risk ne zaman bitmiş oluyor
risk hiç bitmiyor canım her hafta başka bir telaş yaşıyorsun emin ol, ilk kese için gidiyorsun 2 hafta sonra kalp atışı için sonra 3 hafta ya da 4 hafta sonra çağırıyor doktor.

Teşekkür ederim canım. İkizdi değil mi senin?
Merhabalar amh değerimiz aynı benim 1 kez tu bebek denemem oldu ama 3 yumurtamin 2 si boş biri kalitesiz cikti sizde yumurtalar nasıl oluştu çok merak ettim kusura bakmayın rahatsız ettim
Tekrar denicem ama bekliyorum çünkü korkuyorum

Benim hep ortalama 5-4 en son 9 yumurta oldu. Boşları saymıyorum. Son denemede biesteron dhea kullandım, kalitesine çok iyi geldi. Yumurta sayının yüksek olması doktor dozu yüksek tuttu ondan oldu bence. Belki biesteronun da faydası olmuştur

Ben de kullandim 2 3 ay ama işe yaramamisti teşekkür ederim Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin insallah

Arkadaşlar merhaba 3. gün transferimin bugün 9. günüydü freely erken gebelik testi yaptm sonuç negatif çıktı. Sizce iki gün sonra kan tahlili yaptığımda değişir mi

Arkadaşlar merhaba 3. gün transferimin bugün 9. günüydü freely erken gebelik testi yaptm sonuç negatif çıktı. Sizce iki gün sonra kan tahlili yaptığımda değişir mi
MERHABA CANIM ONCELIKLE HAYIRLISI OLSUN

3 transferde de edındıgım tecrubelerıme göre ki benım de hep 3.gün embrıyosu konulmustu testte yoksa yoktu.
testte cıktı ve vardı.

ben bunu tecrubeledım.

hatta benım kanda yok cıktı ama ıdrar testınde cıkınca ısrarcı oldum bır hata var dıye sonra kan tekrarlandı ve var cıktı..

yinede allahtan umut kesılmez. rabbım hayırlı zamanda hayırlısını versın

Teşekkür ederim canım, benim ilk transferim doktorum erken olduğunu söyledi idrar testinin keşke yapmasaydım moralim çok bozuldu zaten ben de acaba olabilir mi diyorum hala çünkü adet ağrısı gibi ağrım oluyor bir yandan da çok umutsuzum. Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun

Ben de kullandim 2 3 ay ama işe yaramamisti teşekkür ederim Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin insallah
Canim c life diye bir takviye var arastir istersen icerigi tamamen dogal yumurta kalitesini ciddi arttiriyor cok duydum onunla hamile klan yani arkdsm 4 tup bebek denemesi sonrasi clife kullandiginda oldu..benim rezervim sikinti olmasifi icin kullanmamistim

Canim karistitiyorsam kusura bakma senin bebeklerde gelisim geriligi var demislerdi di mi? Nasil gidiyor

1 ay kullandım onu da aslında 3 ay yazıyor nette alıp başlayayım en iyisi tekrar teşekkür ederim=)

Canim karistitiyorsam kusura bakma senin bebeklerde gelisim geriligi var demislerdi di mi? Nasil gidiyor
Merhaba canım. Gelişim geriliği yoktu ben de. İlkin iki kese vardı biri küçüktü, doktor henüz ikiz diyemeyiz, gelişirse takip ederiz demişti. O gelişmedi. Diğer kesede ilk kontrolde gününde değildi ama başlarda öyle netsizlik oluyormuş. Şu an günüyle uyumlu. Hiç bir sıkıntı yok şimdi. Yarın randevum var ama birkaç gün erteleyeceğim. İnşallah bu kontrolünde de herşey normal olur. Sen ne yaptın, son durumun ne oldu?

Karistirdim herhalde canim sevindim her seyin yolunda olmasina benim de 10 haftalik oldu cok sukur her sey normal .gecen cuma gitmistim en son artik 3 hafta sonra tarama testlerine gelin her dk bakmayalim yeter dedi doktoreylulun sonunda gitcez artik

kızlaarrr kese 3.000 de gorunuyor dıyorlar.
benım degeler 2,70 oranında artıyorr. yanı 3 kez kan verdım hep aynı oranda arttı.
kese gününe gıttıgımde kan degerı bu sekılde devam ederse 149.582 civarı olacak ....

ya bu anormal deılmıı :)

yanı ben gıttıgımde acaaba kalbıdemı duyacagım

Canım duyabilme sansın var
Ama o değer artışı öyle olmuyor sanırım 5000 yada 6000 den sonra 3 günde bir daha sonra 4 günde bir kArlanıyor deger yani yavaslıyor artık

Canım duyabilme sansın var
Ama o değer artışı öyle olmuyor sanırım 5000 yada 6000 den sonra 3 günde bir daha sonra 4 günde bir kArlanıyor deger yani yavaslıyor artık
heehh off be korktum vallahı dedım buneee :)
muhtemelen artık bu hafta yavalasmaya baslamıstır o zaman
12 eylulde kalbi duyamam ozaman herhalde dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…