2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kızlar geçen hafta perşembe kalp atışlarını duymuştum. Benim mide bulantım çok olmadı ara ara hafif bulamadığını hissettim ama o hislerde son günlerde hiç olmadı ayrıca göğüs hassasiyetim hiç yok dokununca felan hiç ağrı olmuyor. Birde kasıklarımda ara ara adet olacak gibi ağrırdı oda geçti. Bunlar biraz canımı sıktı şuan hiç bir belirtim yok SAT a göre 8. Haftadayım bu durum normal mi. Doktor geçen hafta gittiğimde 20 gün sonra gel demişti 1 hafta geçti 2 hafta nasıl bekleyecem bilmiyorum. Belirtilerin tamamen geçtiği arkadaşlar var mı acaba ?

bu durum seni korkutmasın belirtiler zaman zaman şiddetlenip sönebiliyor. kendini dinleme bence, ama çok tedirginsen randevuyu bekleme git muayene ol için rahat etsin

belitrtim hic olmadi ki gecsin :) su an 10.haftadayim

Reactions: Dei
Merhaba arkadaşlar çok önemli birşey sorucam transfer 8. Günü bugün idrar testi yaptım öğlen çok silik 2. Cizgi çıktı 15. Dakikada szce artar mı o ciGiye sevinmeli mym normal test günm Cmrtesi fakat yarım da kan verebilirsin dddiler

Reactions: Dei
Cinsiyetleri belli oldu mu canım

Arkadaşlar merhaba 3. gün transferimin bugün 9. günüydü freely erken gebelik testi yaptm sonuç negatif çıktı. Sizce iki gün sonra kan tahlili yaptığımda değişir mi
3.gun embiriyosunda idrarda cikmayabilir cogu kisinin oyle oldu en iyi sonucu kanda cikar canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…