-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #5.221
bu durum seni korkutmasın belirtiler zaman zaman şiddetlenip sönebiliyor. kendini dinleme bence, ama çok tedirginsen randevuyu bekleme git muayene ol için rahat etsinKızlar geçen hafta perşembe kalp atışlarını duymuştum. Benim mide bulantım çok olmadı ara ara hafif bulamadığını hissettim ama o hislerde son günlerde hiç olmadı ayrıca göğüs hassasiyetim hiç yok dokununca felan hiç ağrı olmuyor. Birde kasıklarımda ara ara adet olacak gibi ağrırdı oda geçti. Bunlar biraz canımı sıktı şuan hiç bir belirtim yok SAT a göre 8. Haftadayım bu durum normal mi. Doktor geçen hafta gittiğimde 20 gün sonra gel demişti 1 hafta geçti 2 hafta nasıl bekleyecem bilmiyorum. Belirtilerin tamamen geçtiği arkadaşlar var mı acaba ?
belitrtim hic olmadi ki gecsin :) su an 10.haftadayimKızlar geçen hafta perşembe kalp atışlarını duymuştum. Benim mide bulantım çok olmadı ara ara hafif bulamadığını hissettim ama o hislerde son günlerde hiç olmadı ayrıca göğüs hassasiyetim hiç yok dokununca felan hiç ağrı olmuyor. Birde kasıklarımda ara ara adet olacak gibi ağrırdı oda geçti. Bunlar biraz canımı sıktı şuan hiç bir belirtim yok SAT a göre 8. Haftadayım bu durum normal mi. Doktor geçen hafta gittiğimde 20 gün sonra gel demişti 1 hafta geçti 2 hafta nasıl bekleyecem bilmiyorum. Belirtilerin tamamen geçtiği arkadaşlar var mı acaba ?
TAZE TRANSFERMI CATLATMA IGNESI KULLANILDIMIMerhaba arkadaşlar çok önemli birşey sorucam transfer 8. Günü bugün idrar testi yaptım öğlen çok silik 2. Cizgi çıktı 15. Dakikada szce artar mı o ciGiye sevinmeli mym normal test günm Cmrtesi fakat yarım da kan verebilirsin dddiler
Çatlatma iğnesi kullanmadım. Dondurulmuş embryo ve 5. Gün blast embryosuTAZE TRANSFERMI CATLATMA IGNESI KULLANILDIMI
CANIM OZAMANN VARDIRÇatlatma iğnesi kullanmadım. Dondurulmuş embryo ve 5. Gün blast embryosu
Aslında çok ince öğlen çekmiştimCANIM OZAMANN VARDIR
YARIN TEKRARLA
TESTINI ATSANA BA
Cinsiyetleri belli oldu mu canımselam kızlar bende bugün muayeneye gittim ikili tarama testi verdim, bebeklerimi gördümrahim içinde olan kanama alanının bittiğini öğrendim şükürler olsun ( biliyorsunuz her hafta kanamayla hastaneye gittim , kanamalarım lekelenmelerim oldu) , ilaç dozlarım azaldı bu gün çok güzel haberler aldım
daha değil ama birini kıza benzettiCinsiyetleri belli oldu mu canım
Canım bana yardımcı olurmusun sperm testinden anlarmısın kaç saattir araştırıyorum kafam iyice karıştıdaha değil ama birini kıza benzetti
Bir gönder bakalım sperm testiniCanım bana yardımcı olurmusun sperm testinden anlarmısın kaç saattir araştırıyorum kafam iyice karıştı
E nabızdan görebildiğimiz kısmını atıyorum. En azından burdaki yazanlar ne demk onu söylesin anlayanlarBir gönder bakalım sperm testini
İnstagramda Bi kadın var 10 hafta ve üstü ulttasonları yorumluyor. İstersen ona da Bi gönderdaha değil ama birini kıza benzetti
alttan bakmadılar mı benimde 4 haftalık kanamam oldu alttan bakmışlardı keseleri o zaman görmüştüm ilkKızlar keseyı gorecektımya dhaa henuz goremeden kananam geldı
Pruluton ıgne yapıldı
yaa adı ne sayfasının bi bakayımİnstagramda Bi kadın var 10 hafta ve üstü ulttasonları yorumluyor. İstersen ona da Bi gönder
3.gun embiriyosunda idrarda cikmayabilir cogu kisinin oyle oldu en iyi sonucu kanda cikar canim.Arkadaşlar merhaba 3. gün transferimin bugün 9. günüydü freely erken gebelik testi yaptm sonuç negatif çıktı. Sizce iki gün sonra kan tahlili yaptığımda değişir mi
Canim kananaman gectimi de durumdasin haber ver bizede insallahhersey yolundadirKızlar keseyı gorecektımya dhaa henuz goremeden kananam geldı
Pruluton ıgne yapıldı