2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

kızlaar birde kese yı gordugunuzda bebekte ıcındemı oluyor bebegı sonramı goruyoruz.,
giittiğimde nasıl bır tabloyla karsılacagımı önceden bilmek istiyorumm:dua:

• Beğen
Reactions: Dei
Canım benim çok teşekkür ediyorum Allahım bu güzel duan için çok teşekkür ediyorum inşallah öncelikle Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin sen ne güzel kalbi olan bir insansın Allahım seni hiç dara düşürmesin
Amiiiiinnnnnnnn canim insallah benim transferim kasimda olacak insallah bu sevincler bizlerede nasip olur🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

evet evet canım ben yine şaka şukalarla ugraştım hayatın bana darbesi kanı nerde versem hatalı cıkıyorr..
şimdide bu kan cıktı ya sımdıde buna ınanamıyorum cunku artık kana bıle guvenım kalmadı.
bugun aşırı heyecanlıyım cunkuu kan vercem aksam artışa bakılcakk.
burdandan düşmez deilmi artık yaaaa:KK200::anneadayı:
Cokkkkkk şükür allahima hamilesin rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insallah.hamislerin duasi rabbim katinda gecermis bizleride bol bol dua at canim benim.

Merhabalar tayfun hocaya randevum var Allahın izniyle yaşa bağlımı çift embryo koyuluyor yoksa istege baglı mı
Doktor karar veriyor bide embiriyonun durumuna göre. Daha doğrusu bende oyle olmustu. Benim yasim 43 doktor dediki 40 ve ustune 2 den fazla embiriyo koyamayiz riskli olur demisti. 38 yasinda arkadasim onun 4 embiriyo kondu 4.de tuttu ama cok riskli hamilelik yasadi o yuzden 2 en ideal denmisti.

Doktor karar veriyor bide embiriyonun durumuna göre. Daha doğrusu bende oyle olmustu. Benim yasim 43 doktor dediki 40 ve ustune 2 den fazla embiriyo koyamayiz riskli olur demisti. 38 yasinda arkadasim onun 4 embiriyo kondu 4.de tuttu ama cok riskli hamilelik yasadi o yuzden 2 en ideal denmisti.
Benim yaş 29 inşallah güzel embryo oluşur iki tane koyarmı acaba merak ediyoruz

Benim yaş 29 inşallah güzel embryo oluşur iki tane koyarmı acaba merak ediyoruz
Insallah o embiriyolar sana bebis olur canim.yasin genç doktor soyler sana kactane koyacagini. transferden once embiriyolar incelenirken ilerlemesine gore kactane koyacağını söyler.insallah tek veya cift sana can olsun tutunsun sımsıkı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤

kızlaar birde kese yı gordugunuzda bebekte ıcındemı oluyor bebegı sonramı goruyoruz.,

Eklentiler

• 20220902_220715.jpg
    20220902_220715.jpg
    227,5 KB · Görüntüleme: 51
Ilk kese sana yolladigim foto gibi oluyor noktacik icinde oluyor sonra hamilelik ilerledikce bebegin gelistikce ultrason goruntuleride buyuyecek

4ünü de doğurdu mu nasıl ilerledi hmileliği

• Beğen
Reactions: Dei
Canım senin kese tarihini baya ileri tarihe attıgı için sen keseyle birlikte içinde beneği de görürsün tabi net görüntü olmaz ama görünür

4ünü de doğurdu mu nasıl ilerledi hmileliği
Hamilelik sureci cok zor oldu evet dogum yapti erken dogdu bebekler 7
Ayda 9 aya kadar kuvezde kaldilar malesef 4duzlerden ikisinin solunum sıkıntı si vardi yasamadilar 3 ve dort hastanede kaldi 1 ay biri problemli hala canim arkadasim cok zor gunlerden gecti. Cogul gebelikler cok guzel fakat bir bakimida riskli. Benim yigenlerimde üçüzdu canim yengem tup bebek deil bide 3.cu dogumdan 1gun sonra vefat etti cok zor surecti. Simdi tek yumurta ikizleri buyuduler.

Hamilelik sureci cok zor oldu evet dogum yapti erken dogdu bebekler 7
Ayda 9 aya kadar kuvezde kaldilar malesef 4duzlerden ikisinin solunum sıkıntı si vardi yasamadilar 3 ve dort hastanede kaldi 1 ay biri problemli hala canim arkadasim cok zor gunlerden gecti. Cogul gebelikler cok guzel fakat bir bakimida riskli. Benim yigenlerimde üçüzdu canim yengem tup bebek deil bide 3.cu dogumdan 1gun sonra vefat etti cok zor surecti. Simdi tek yumurta ikizleri buyuduler.

Üzüldüm canım baya zormus ya Allah sabır versin geride kalan bebişlere de uzun ömür versin

Allah razı olsun canımm
Duam dileğim sizlerinde bu duyguyu yaşamasıı amiinn amin amin :dua::KK60:
Gözünaydın hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına özellikle takip ettim sonucunu değerin gayet güzel maşallah Rabbim sanada o güzel duyguyu yaşatmış. İnşallah güzel ilerler.
Bu arada benimde adet tarihime doğru ağrılarım olmuştu sonrasında da olmuştu ama geçti çok şükür. Seninde geçecek inşallah sabırlı ol. Sana tavsiyem bundan sonraki sürecini sakinlikle bekle. Rabbim ol deyince oluyor 🌺

Kızlar transfer sürecinde ve sonrasında herşeyi paylaştık geçen hafta kanamam oldu ve dün bebeklerimin kalp atışları durdu kürtajla aldılar burdan bişeyler yazıp kimseyi etkilemek istemiyorum Rabbim herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin hakeden isteyen herkese nasip etsin biz ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyormuş

Gözünaydın hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına özellikle takip ettim sonucunu değerin gayet güzel maşallah Rabbim sanada o güzel duyguyu yaşatmış. İnşallah güzel ilerler.
Bu arada benimde adet tarihime doğru ağrılarım olmuştu sonrasında da olmuştu ama geçti çok şükür. Seninde geçecek inşallah sabırlı ol. Sana tavsiyem bundan sonraki sürecini sakinlikle bekle. Rabbim ol deyince oluyor 🌺
Teşekkür ederimm nasibimizde varsa inşallah hersey güzel ve sağlıkla devam edecek 😘
Ben birşey merak ediyorum kalp atısı fılan duyulduktan sonra doktorlar kn tahlılı ıstıyorlarmı hanı hormonlarımız ile ilgili tiroit kan dusuklüğü vs be aile sağlık ocagına bılgı vermemız gerekıyormu

X