2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

8.günü yapın bence. tuttuysa az çok belli olur.insan bekledikçe de strese giriyo. ama sen bilirsin yine de. inşallah bu sefer tutmuştur canım

Kizlar 2 gündür ben neler yaşadım korkudan mahfolduk.normal hayatıma devam ediyorum yani sürekli yatarak gecirmiyodum.cumartesi gece birde idrardan sonra pembe leke .ben bı korktum gece hemen hastaneye.nst ile baktılar keselerim duruyor.neyse eve geldik dün öğlen 2 de hafif bir kanama .hemen aradım doktorumu yatış verdi.sadece WC için kalktım.ikiz gebelikler ilk zamanlarda tehlikeli bide tedavide risklidir bu yüzden dikkat ediceksin dedi.bugun kontrol etti ve bide ne görelim bebeklerinin ikiside canlanmış ve kalp atışlarını zorda olsa duyduk.asil tarih 31 i aslında .ama nasıl mutlu oldum.geldim eve sürekli yatıyorum yine sadece WC için kalkıyorum.dua edin kizlar inşallah tehlikemiz kalkar ortadan

merhaba arkadaşlar

rubella ve toxoplasma tahlilleri sağlık ocağında yada devlet hastanesinde yapılıyor mu .bilen var mı acaba? yoksa özelde mi yaptırmak gerekiyor?

Canım kaçıncı haftada canlanmislar bu çok güzel haber banada bir umut jsigi dogdu lütfen yazarmisin hangi hafradasin

Canım kaçıncı haftada canlanmislar bu çok güzel haber banada bir umut jsigi dogdu lütfen yazarmisin hangi hafradasin
Kuzum net 31 inde soylicem haftasını gününü dedi ama tahmini şuan 6 haftalık.
cok sagol bilgilendirmen icin
sen yaptirdin mi fiyati ne acaba .ben sordum 330 tl dediler bana bu 2 test icin
Kuzum benden bı çok kalem test istedilerde toplam 2500 lira ödedim 2 ay önce tek ücret hiç bilmiyorum

Kuzum net 31 inde soylicem haftasını gününü dedi ama tahmini şuan 6 haftalık.senin durum neydi ben kaçırmışım sanirom
Canım ben yanlış anladım sanırım
Benim biri kalp atisi hiç oluşmadı digerinede biraz yavaş atıyor dedi haftalarina gore geriden geliyorlarmis
Senide aynı şeyi yaşıyorsun sandım
Allahjm yavrularını saglikla ilerletsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…