2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Canım ben yanlış anladım sanırım
Benim biri kalp atisi hiç oluşmadı digerinede biraz yavaş atıyor dedi haftalarina gore geriden geliyorlarmis
Senide aynı şeyi yaşıyorsun sandım
Allahjm yavrularını saglikla ilerletsin insallah
🙏🙏🙏
Ayy canım yaa kusura bakma nolur daha kese görüntüsü olup gelişim anca oluyo ya ikiside gelişinde canlanmış ya bunlar dedi doktor bende aynı tabiri kullandım.allahim inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum ❤️❤️❤️

Güzel anne adayları herkese günaydın gününüz aydın olsun inşallah dün sabah dokuz buçukta randevum vardı kalp atışı ve kan tahlillerim için bundan 10 gün önce ayın 12de kese için gitmiştim ve 4+5 diyerek çok şükür görmüştük bugünde gittiğimizde 9 m ve 6+6 dedi ben şok son adetimle uyuştu bu sefer çok güzeldi bebeği kesenin içinde gördüm veeee o güzel sesi dinletiyim dedi kalp atışlarını açtı küt küt küt küt dinletti çok güzel bir duyguydu Allahım bu duyguyu herkese nasip etsin öyle güzeldiki ağladım herşey çok şükür yolunda binlerce şükür 1ay sonrasına gün verdi buarada dün saat 10 da çıktım hastaneden ve o kadar bulantım vardı gün boyu size yazıp haber vermek istedim ama bebiş buna müsade etmedi ilk bulantımdı galiba artık başlıyor bulantılarım herkese hayırlı haberler alacağı günler dilerim öpüyorum hepinizi🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kuzum net 31 inde soylicem haftasını gününü dedi ama tahmini şuan 6 haftalık.

Kuzum benden bı çok kalem test istedilerde toplam 2500 lira ödedim 2 ay önce tek ücret hiç bilmiyorum
benden de istediler.çoğu sağlık ocagında yapılıyomuş yaptırdım. bu ikisiniz mecbur özelde yaptırıcam

kızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve NEGATİF cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun

Ayy canım yaa kusura bakma nolur daha kese görüntüsü olup gelişim anca oluyo ya ikiside gelişinde canlanmış ya bunlar dedi doktor bende aynı tabiri kullandım.allahim inşallah sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzum ❤️❤️❤️
Kusurlu bise yok canım
Amin canim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allahim 🙏🙏🙏

kızlaaar sanırım cokk erken yaptım testiii :)
transferın 5.günü ve 3.gün embrıyosuu normal testle yaptım ve NEGATİF cıktı :) üzüleyiimmiii hayırr üzülme daha cokmu erken dıyorsunuz.
sacma bir hal ıcındeyım uzulemedım yanı allah aklıma mukayet olsun
çok erken yapmışsın üzülme bekle 2 gün daha

Güzel anne adayları herkese günaydın gününüz aydın olsun inşallah dün sabah dokuz buçukta randevum vardı kalp atışı ve kan tahlillerim için bundan 10 gün önce ayın 12de kese için gitmiştim ve 4+5 diyerek çok şükür görmüştük bugünde gittiğimizde 9 m ve 6+6 dedi ben şok son adetimle uyuştu bu sefer çok güzeldi bebeği kesenin içinde gördüm veeee o güzel sesi dinletiyim dedi kalp atışlarını açtı küt küt küt küt dinletti çok güzel bir duyguydu Allahım bu duyguyu herkese nasip etsin öyle güzeldiki ağladım herşey çok şükür yolunda binlerce şükür 1ay sonrasına gün verdi buarada dün saat 10 da çıktım hastaneden ve o kadar bulantım vardı gün boyu size yazıp haber vermek istedim ama bebiş buna müsade etmedi ilk bulantımdı galiba artık başlıyor bulantılarım herkese hayırlı haberler alacağı günler dilerim öpüyorum hepinizi🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tebrikler süper haber 😍😍 benim de randevum bugündü, ben de bugün duydum kalp atışını. Hatta dur bak size az daha dinleteyim dedi bayaa dinletti 😍😍😍 inşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği 🍀🍀

Arkadaşlar bende Temmuz ayında transfer olmuştum forumu okuyordum sürekli sonucum pozitif çıktığında o kadar sevinmiştim ki ama anladım ki o yolun başıymış bugün doktora gittiğimde bebeğimin kalp atışlarının durduğunu bilgisini aldım.Çok mutsuzum inanın yarın kürtaj olacağım bebeği genetik incelenecekmiş.😪
Çok geçmiş olsun 😔 inşallah sağlıkla hayırla alacaksın bebeğini kucağına… çok kendini yıpratma, kim bilir rabbim seni nelerden korumak İçin bu sonucu gösterdi. Ben inanıyorum ve dua ediyorum ki tez zamanda iyi haberler alıp sağlıkla bebişlerini kucağına alacaksın

Tebrikler süper haber 😍😍 benim de randevum bugündü, ben de bugün duydum kalp atışını. Hatta dur bak size az daha dinleteyim dedi bayaa dinletti 😍😍😍 inşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği 🍀🍀
Canım canım canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim sanada çoook sevindim şükürler olsun bugünümüze binlerce şükür Allahım herkesleri sevindirsin içisırada bizleri hayırlıca inşallah bizede uzun dinletti biz videoya aldık ve ağladık eşimle benim kalbim yerinden çıkacaktı.

X