2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

hiç korkma bence. benim de olmuştu lekelenme 6.günden sonra daha pozitifi bile görmemiştim.10 gün kadar devam etti .kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum.sen de endişelenme canım
Yaaa canım allah razı olsun içime su serptin o kadar korkuyorum ki sonucum hemen çıktı bu şekilde ama lekelenme var işte

Eklentiler

• A5C1DEE1-3089-4BE6-87D5-E5D2A407F9A7.jpeg
    A5C1DEE1-3089-4BE6-87D5-E5D2A407F9A7.jpeg
    78,8 KB · Görüntüleme: 48
Meraba kızlar benm bgün kese görüldü çok Şükür . İki tane konmuştu biri tutmuş olsun sağlıklı olsun da. Dün hafif pempe lekelenme oldu doktorum proluton yazdı bugün vuruldum üç günde bir dedi . Umarım zararı olmaz .haftaya cuma kalp atışı inşallah
Maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah transferden sonrada olmuşmuydu lekelenmeniz

Maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah transferden sonrada olmuşmuydu lekelenmeniz
Amin canım Allah hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlar la doldursun. Evet bi kere oldu doktora sordum normal dedi. Dün sabah pembe leke oldu onun için iğne yazdı. Bugün vajinal muayeneden sonra kahverengi lekelenme oldu o da normal dir diye düşünüyorum

Be
Meraba kızlar benm bgün kese görüldü çok Şükür . İki tane konmuştu biri tutmuş olsun sağlıklı olsun da. Dün hafif pempe lekelenme oldu doktorum proluton yazdı bugün vuruldum üç günde bir dedi . Umarım zararı olmaz .haftaya cuma kalp atışı inşallah
Benimde aynen biri tutmuş olsun sağlıklı olsunda bizimle olsun

Amin canım Allah hepimizin kucağını hayırlı sağlıklı evlatlar la doldursun. Evet bi kere oldu doktora sordum normal dedi. Dün sabah pembe leke oldu onun için iğne yazdı. Bugün vajinal muayeneden sonra kahverengi lekelenme oldu o da normal dir diye düşünüyorum
Buarada niye alttan bakıyolarki normal karın ultrasonu niye yapmıyolar benim karından bakıldı

Arkadaşlar lütfen aynı şeyleri yaşayan varsa yazabilir mi bugün transferimin 15. Günü 4 gün önce pozitif haberi almıştık çok şükür. Ama ben inanın yıllardır beklediğim bu haberin mutluluğunu yaşayamıyorum. Karnımdaki şişkinlik gaz beni boğuyor. Sonucu öğrendiğimizin ertesi gecesi sabaha kadar yatamadım gaz sıkışması nefesimi kesiyordu oturarak uyumaya çalıştım o bile olmuyor. Gaz sancısı hafifledi gibi ama karnım hala aşırı şiş gergin taş gibi ve bu 2 gündür de nefesim yetmiyor gibi derin derin almak istiyorum ama yarım kalıyor sanki. Uykum gelemedigi halde esnemek istiyorum sürekli sanırım nefes alma isteğinden dolayı. Dün başka bişey için sağlık ocağına gittim hemşire beni gördüğü gibi hamile misin dedi göbeğimin şişliğinden sanırım normalde olsa sevine sevine evet derdim ama henüz bu kadar kısa zamanda hamile şişliği olmadığını bildiğim için o bile mutlu etmedi.
Çok uzattım ama bu belirtiler geçiyor mu lütfen cevap
Kullandığım ilaçlar
günde 2 defa progestan iğne
Günde 2 defa progestan fitil
1 defa oksapar kan sulandırıcı
1 defa multivitamin ve devit
Canım belirtiler gecsede kanama yoksa hamilelik devamıdır.stresi uzak tut kendinden.ayrica bende çok afedersiniz ama büyük tuvaletin geldiğinde tansiyonum dusuyo bayilcak gibi oluyorum sonrasında rahatlıyorum çok değişik ama böyle.aslinda olan senin de benimde yaşadığım hamilelik belirtileri yani herşey herkese aynı olmuyo .ayrıca sürekli evin içinde yuryus yap ve karnını çıplak elle ovustur bununda faydasını göreceksin.sali günü kese gitcez biz inşallah çok sabırsızlanıyorum.sadece sevinçlerini yasa sende biz çok uğraştık çok bekledik güzel şeyler oluyor degerlendirmeli

Sizin tek yumurta ikizi mi😇🧿 benim de beta yuksek diye ikiz olma ihtimali konusuldu pzt.gtcrm bakalim ama tek yum ikizi cook zayif ihtimalmis..sizin de tek embriyo mu konulmusti
Evet canım bende yumurta rezervi çok düşüktü 2 yumurta elde edildi ikisi döllendi qma biri 5.güne ulaşamadı kalanı transfer ettiler Allah ın işi ya oda içerde bölünmüş şimdi ikiz olarak devam ediyoruz tek yumurta ikizi olmasına biz sevinemedik gebeliğin en riskli olanı inan bişey almaya bile çekiniyorum ve 3 ay içinde yaşamadığım sıkıntı kalmadı daha riski ilerleyen haftalarda içimi feeah tutmaya çalışıyorum işte Rabbime sığındım Allah her isteyene versin evladıyla sınanmasın sizede hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet canım bende yumurta rezervi çok düşüktü 2 yumurta elde edildi ikisi döllendi qma biri 5.güne ulaşamadı kalanı transfer ettiler Allah ın işi ya oda içerde bölünmüş şimdi ikiz olarak devam ediyoruz tek yumurta ikizi olmasına biz sevinemedik gebeliğin en riskli olanı inan bişey almaya bile çekiniyorum ve 3 ay içinde yaşamadığım sıkıntı kalmadı daha riski ilerleyen haftalarda içimi feeah tutmaya çalışıyorum işte Rabbime sığındım Allah her isteyene versin evladıyla sınanmasın sizede hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet doktorum yuzde bir ihtimal demisti ben sali gunu gidicem bakalim kalp atisi duyacagiz insallah sanmiyorum ikiz oldugunu..sizin deger kacti ve artis kac kati olmustuu..cok tesekkur edrrim size de hayirli olsun kotu dusunmeyin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi hayirlisiyla🙏

Evet doktorum yuzde bir ihtimal demisti ben sali gunu gidicem bakalim kalp atisi duyacagiz insallah sanmiyorum ikiz oldugunu..sizin deger kacti ve artis kac kati olmustuu..cok tesekkur edrrim size de hayirli olsun kotu dusunmeyin insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebislerinizi hayirlisiyla🙏

X