2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Kantesti sonuclarini doktorunla konustunmu canim 110 ilk test tamam ikinci yaprirdiginda sorun olmus lb sanirim ama 3 . Massallah 🧿🧿 artmis. 2. Yaptirdigin yerde sanirim sorun vardi ama şükür 800 olmus
Hemşireye görüştüm o da çok şaşırdı doktora ulaşıp dönecekti bekliyorum 🤷‍♀️ 2 gün sonra tekrar test vericem bakalım

• Beğen
Reactions: Dei
Çok teşekkür ederim evet yarın tekrar kan verip artışa bakacağız inşallah. İdrar testimi paylaşıyorum. Bu testi o kadar çok yapıp negatif sonuç aldim ki dün gece kandan sonra gidip idrar testi aldım halbuki kan testinin daha kesin sonuç olduğunu bile bile sırf şu çift çizgiyi göreyim diye:KK42:Eki Görüntüle 3110356
Canım ben 5. Günden başladım yapmaya, ilk günden beri çift çizgiyi gördüm. Toplamda 23 tane idrar testi yaptım. Çift çizgiye o kadar hasret kalmıştım ki, aklıma geldikçe yaptım. Keseyi gördüm yine devam ettim yapmaya :-) :emir_bebek: :emir_bebek:

Kızlar 👋🏻 selam
Dün kontrolüm vardı herşey iyi hoş fakat doktorum çoğul gebeliklerde 2li 3lü Test yapılmadığını ancak istediğim taktirde ABD ya gönderilen anneden alınan bir kan testinin yapıldığını (500$) söyledi ve bu test ile bebeklerde bir anomali olup olmadığı ve cinsiyetlerinin öğrenilebileceğini söyledi.
Bu testi yaptıran var mı aranızda ? Kafam karıştı da

• Beğen
Reactions: Dei
Evet kalp atışını duyduğumuz gün benden de doktorum bir sürü test istedi. Sonuçlar 4 sayfa falandı😊Bir sürü şeye bakılmış. Hem kan hem idrar verdim.
Merhaba
Ne testleri istemiş doktorunuz benden kimse istemedi acaba doğru dr ile mi devam ediyorum
Sizin çoğul mu gebeliğiniz yaşınız ileri mi

Cok değerli arkadaşlarım,emektar güzel anneler,öncelikle hamile olan arkadaşlarıma Allah su gibi tertemiz saglıklı gebelikler ve saglıklı evlatlar nasip etsin.Ben bugün test yaptırdım 30 temmuzda 4.gün embriyosu taze transfer olmuştum.test tarihim 11 ve 13 agustostu.kan sonucum 1.20 cıktı.Dolayısıyla doktor ilaçların tamamını bırakmam gerektiğini ve önümüzdeki 10 gün içinde regl olmazsam tekrar görüşmemiz gerektiğini söyledi.Eşim benden daha üzgün olduğu için kendim içimi çeke çeke ağlayamadım bile.Allah hepimize sabır,hayırlı saglıklı beden ve maddi manevi güç versin diye dua ediyorum🙏💐

Ben de temmuz ayında çift embriyo transferi oldum.
1. Test 110
2. Test 48
3. Test 800 araları iki gün testlerin. 2.testi başka yerde yaptırdım 1 ve 3 aynı yerde bu durumu yaşayan var mı.
Benim burda bir arkadasimin basina daha benzer bir durum gelmisti MaviSasa234 MaviSasa234 o da yorum yapacaktir; bazen laboratuvarlarda boyle hatalar olabiliyor. Muhtemelen 2. testiniz hatali, tekrarladiginizda iciniz rahatlayacaktir 🤗

Canim zorlanmak kelimesi hafif kalir. Valla diri diri neler yapmadilar. Rahmi asildilar, cektiler, dondurmeye calistilar, tekrar tekrar denediler nafile. Embriyolog, hemsire herkes destek olmaya calisti basimda fakat olmadi bir turlu. Doktora yardimci olan hemsire bile bayilacakti, dr. sana noluyor filan dedi. Bayilacaksan birak, titriyorsun filan diye uyardi. Kabus gibiydi cnm 😔 Neyseki bugun hallolmus.
Transfer oldu yani degil mi?
Dun yazacaktim yazamadim bir turlu ama okumustum durumu. Gelmis gecmis olsun gercekten pek sempatik bir surec olmamis, ama insallah sonu cok guzel olur 🙏🏻🌸

Cok değerli arkadaşlarım,emektar güzel anneler,öncelikle hamile olan arkadaşlarıma Allah su gibi tertemiz saglıklı gebelikler ve saglıklı evlatlar nasip etsin.Ben bugün test yaptırdım 30 temmuzda 4.gün embriyosu taze transfer olmuştum.test tarihim 11 ve 13 agustostu.kan sonucum 1.20 cıktı.Dolayısıyla doktor ilaçların tamamını bırakmam gerektiğini ve önümüzdeki 10 gün içinde regl olmazsam tekrar görüşmemiz gerektiğini söyledi.Eşim benden daha üzgün olduğu için kendim içimi çeke çeke ağlayamadım bile.Allah hepimize sabır,hayırlı saglıklı beden ve maddi manevi güç versin diye dua ediyorum🙏💐
Bu yolda neler yasadigimizi bizler cok iyi biliyoruz ve birbirimizi cok iyi anliyoruz. Sonuc boyle oldugunda hepimizin ici burkuluyor, nerdeyse yasayan kadar. Guzel dilekleriniz ve guzel kalbiniz icin cok tesekkurler. Siz de, esiniz de uzuntunuzu yasayip sonrasinda umarim hizla toparlar ve tekrar yola koyulursunuz. Umudunuzu ve gucunuzu kaybetmeyin, insallah bir sonraki denemenizde buraya bu sefer aldiginiz pozitif sonucu yazarsiniz 🙏🏻🌸

Benim burda bir arkadasimin basina daha benzer bir durum gelmisti MaviSasa234 MaviSasa234 o da yorum yapacaktir; bazen laboratuvarlarda boyle hatalar olabiliyor. Muhtemelen 2. testiniz hatali, tekrarladiginizda iciniz rahatlayacaktir 🤗

Ben de temmuz ayında çift embriyo transferi oldum.
1. Test 110
2. Test 48
3. Test 800 araları iki gün testlerin. 2.testi başka yerde yaptırdım 1 ve 3 aynı yerde bu durumu yaşayan var mı.
Aynen ben yaşadım.
14-179-157-826 çıktı testim… ilk 3 test aynı merkezde..
Aradaki 157 aynı merkezdeydi ama pazar nöbetine denk geldi galiba ve yanlış ölçüm alındı..
Sağlık ocağındaki doktor bi daha bakalım deyince 826 çıktı..
Bazen arada öyle hatalı ölçümler oluyor, doktor üstünde durma dedi… Ama insan kaygılanıyor tabiki…

Bende tüp bebekte 2 denemesi negatif olan biriyim..
O değeri görmek o kadar insanın yüreğinden geçip dayanılmaz bir ağrı oluşturuyor ki anlatamam..
Sizi çok iyi anlıyorum… Burada hepimiz sizinle aynı duyguları paylaşıyoruz…
Ama kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin..
Bana doktorlar doğal yoldan çocuk olmaz tüp bebek dediler ve öyle bu serüvene başladık.
Ama 3.transfer hazırlanırken doğal yoldan hamile kaldım💕
Şimdi 16. Haftadayız…
Her zaman tomurcuklar yeşeriyor, sadece metaneti elden bırakmamak ve sürekli ümidi taze tutmak gerekiyor.
İnş en kısa zamanda güzel haberler ile gelirsiniz 💕

Bugun anestezili transfer oldum. Aksama dogru bogaz agrisi basladi. Agiz yarasi olustu ve bogaz lenf bezlerim sisti. Epey agri yapiyor, ozellikle kulagima da agri vuruyor. Onceki sayfalara bakamadim. Doktora haber vermek gerekiyor mu? Ya da gecmesi icin ne yapabilirim.

Aynen ben yaşadım.
Aradaki 157 aynı merkezdeydi ama pazar nöbetine denk geldi galiba ve yanlış ölçüm alındı..
Bazen arada öyle hatalı ölçümler oluyor, doktor üstünde durma dedi… Ama insan kaygılanıyor tabiki…
Aynen ben yaşadım.

Aynen ben yaşadım.
Benim doktorum da aynı şeyi söyledi. Bugün tekrar kan testi verip onlara donmemi istediler. Teşekkür ederim içim biraz daha rahatladı😊😊

Canim zorlanmak kelimesi hafif kalir. Valla diri diri neler yapmadilar. Rahmi asildilar, cektiler, dondurmeye calistilar, tekrar tekrar denediler nafile. Embriyolog, hemsire herkes destek olmaya calisti basimda fakat olmadi bir turlu. Doktora yardimci olan hemsire bile bayilacakti, dr. sana noluyor filan dedi. Bayilacaksan birak, titriyorsun filan diye uyardi. Kabus gibiydi cnm 😔 Neyseki bugun hallolmus.
Ahh yaa 🥺 keşke hiç uğraşmasalardı.. doktorunun senin zaten hassas olduğunu bilmesi gerekirdi..
neyse geçti gitti, unutmaya çalış.. bebişin seninle 😍 inşallah sımsıkı tutunsun annesine 🥰🐣

Hemşireye görüştüm o da çok şaşırdı doktora ulaşıp dönecekti bekliyorum 🤷‍♀️ 2 gün sonra tekrar test vericem bakalım
Canim dun unuttum soylemeyi ayni durum benim arkafasimin basina geldi ilk testi 200 cikmisti ikincisi 50 cikmisti ne aglamisti kimyasal oldu diye zor teselli etmistik ayy varya onu ikna etmek icin akla karayi secmistik baska bir yerde test yaptirmaya goturduk ertesi gundu sanirsam baya yukselm8s megersek 2.labratuvarda sorun varmis olabiliyor maalesef hic canini sıkma bebislerin seninle. Maalesef isini iyi yapmayan boyle labaratuvarlar yuzunden stres yasayabiliyor insan. Arkadasimi ikna etmeseydik ilaclarini birakacakti belkide bebekler yaşamayacaktı. Neyseki 4 bitti 5.ayina girdi . Demem o ki can8m sen 2 gun sonra goruceksin bak degerlerin cikicak

Bende tüp bebekte 2 denemesi negatif olan biriyim..
O değeri görmek o kadar insanın yüreğinden geçip dayanılmaz bir ağrı oluşturuyor ki anlatamam..
Sizi çok iyi anlıyorum… Burada hepimiz sizinle aynı duyguları paylaşıyoruz…
Ama kesinlikle umudunuzu kaybetmeyin..
Bana doktorlar doğal yoldan çocuk olmaz tüp bebek dediler ve öyle bu serüvene başladık.
Ama 3.transfer hazırlanırken doğal yoldan hamile kaldım💕
Şimdi 16. Haftadayız…
Her zaman tomurcuklar yeşeriyor, sadece metaneti elden bırakmamak ve sürekli ümidi taze tutmak gerekiyor.
İnş en kısa zamanda güzel haberler ile gelirsiniz 💕
Ne kadar guzel yazmışsınız size harfi harfine katiliyorum. Umut cok onemli. Nefes aldikca umut hep vardir. Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin. Rabbim bizlerede yasatsin hepimize o sevinci tattirsin insallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

X