2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Evet sonucun çıktı 11. Günüm bugün şükürler olsun pozitim hamileyim
AYYY TEBRIK EDERIMM GOZUNUZ AYDINNN KAC CIKTI SONUCUNN
YA HAKIKATEN YORUMLARI TEK TEK ATLAMADAN OKUYORUM ŞURADA 20 KİŞİ OLDUGUMUZU VARSAYSAK 18 İ HAMİLEEE . YANI BU BIR MUCIZEEE :) O SON 2 KİŞİİİ OLARAK BU GRUBA POZITIFLE GELICEZ BİZDE İNŞALLAAAH

bence gözünnn aydınııı haketmişsinnn :)
ıgnenın etksı coktan gecmıstır.
zaten ıkı gun kalmıs testı yapmana. bence deger cok guzel.
ıkı katı artısı takıp edılecek sımdı.
ıdrar testi görüntün varmı

Reactions: Dei
Sen de pozitifi göreceksin canım. Ağustos ayı Gökyüzü hareketlerinde bol bol hamilelik haberi vaad ediyor

İnşallah canımmm sizede Allahım nasip etsin hayırlıca

İnşallah canım benim insallahhh İnanlı dua ediyorum sizler için .allah razı olsun .sonucum dün 1601 di .yarın tekrar gidicem kan vercem bide dün ultrasonla bakılması yarın inada bakilcak inşallah

Ben inanıyorum ki bu grupta ne fesadı olan var ne kıskançlığı.allah herkese kalbinin ekmeğini verir.sende o kadar iyi kalplisinki inanıyorum bu denemede olmadıysa da en kısa sürede olcak gerçekten öyle hissediyorum.halbuki buradaki hiç kimseyi tanımıyorum ama gerçek dostlarım gibi sizi ayrı ayrı seviyorum

Ahhh kuuuzumm.. dün hiç giremedim siteye, şimdi sana bakmak için girdim cok mu zorlandın canım benim. Bunca çaba zahmet emek, eminim mükafatı çok çok güzel olacak ve sana herşeyi unutturacak.. bugün anesteziyle transfer yaptırdın mı? Kendine gelince yaz mutlaka Dualarım seninle..

Kızlar ayıp olucak ama türlü türlü rüyalar görüyorum korkuyorum birşey olcak diye doktora sormaya utanıyorum. Kasıklarım da ağrıyla uyanıyorum. Doktor en son transferden sonra ilişki yok dedi bida sormadık öyle gidiyor. Ama rüyada rahatlama oluyo ve sancıyla uyanıyorum . psikolojik mi hormonlar mı . Artık etkilenmeye başladım böyle olan var mı

Merhaba, bende opuda 25 tane topladılar. Eve geldiğimde 2 kere bayılmıştım hatta o kdr şişkindim ki oturamaz haldeydim. Bulantı kusma alttan üsten her şekilde yani beni çok zorlamıştı. Benimkinide 1 adet sonrasına erteledi. Böyle durumlarda ertelemeleri çok normal merak etmeyin. Zaten anca kendine geliyor insan herkeste bu şekilde olmuyor elbette ama fazla toplayınca genelde beklenen durumlarmış bunlar

Çok teşekkür ederim evet yarın tekrar kan verip artışa bakacağız inşallah. İdrar testimi paylaşıyorum. Bu testi o kadar çok yapıp negatif sonuç aldim ki dün gece kandan sonra gidip idrar testi aldım halbuki kan testinin daha kesin sonuç olduğunu bile bile sırf şu çift çizgiyi göreyim diye

Gözün aydın canım aynı şeyi bende yaptım kan testinden sonra gittim gebelik testi aldimı o çift çizgiyi görmeyi oylecok istedimki seni çok iyi anliyorum

Ben de temmuz ayında çift embriyo transferi oldum.
1. Test 110
2. Test 48
3. Test 800 araları iki gün testlerin. 2.testi başka yerde yaptırdım 1 ve 3 aynı yerde bu durumu yaşayan var mı.

Kelimesi kelimesine katiliyorum

Ben de temmuz ayında çift embriyo transferi oldum.
1. Test 110
2. Test 48
3. Test 800 araları iki gün testlerin. 2.testi başka yerde yaptırdım 1 ve 3 aynı yerde bu durumu yaşayan var mı.
Kantesti sonuclarini doktorunla konustunmu canim 110 ilk test tamam ikinci yaprirdiginda sorun olmus lb sanirim ama 3 . Massallah artmis. 2. Yaptirdigin yerde sanirim sorun vardi ama şükür 800 olmus

Canim zorlanmak kelimesi hafif kalir. Valla diri diri neler yapmadilar. Rahmi asildilar, cektiler, dondurmeye calistilar, tekrar tekrar denediler nafile. Embriyolog, hemsire herkes destek olmaya calisti basimda fakat olmadi bir turlu. Doktora yardimci olan hemsire bile bayilacakti, dr. sana noluyor filan dedi. Bayilacaksan birak, titriyorsun filan diye uyardi. Kabus gibiydi cnm Neyseki bugun hallolmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…