-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Ooo süper. Heyecan dorukta olacak deseneHayırlı olsun süperbenimde şimdi çıktım transferden 13 Temmuz sonuç öğrenme günüm
Bende ilk estrofem kullandım sonra baya ilac eklendi transfer e bes gun kala şimdi transfer oldum hala devam ediyorumSağol canım. Estrofem kullanıyorum sadece şu an. 7 temmuzda tekrar kontrol var, o zaman ilaç ekler mi bilmiyorum
Merhaba! İnşallah güzel haberler alırsınız benimde dondurulmuşlarım var fakat gecen seneden beri transfer olamadım.rahimde yapışıklar vardı 3 kez histereskopi oldum.2.histereskopide transfere hazırlık yapıldı rahim duvarım kalınlaşmadı.3.histereskopiden sonra kök hücre oldum rahim duvarı inceliginden bu ay lucrin yada zoladex igne vurulcam lucrin yoktu zoladex buldum vurulcam adet olunca estrofemlere başlanacak .siz estrofemi günde kaçkes kullanıyorsunuzHerkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Banada o şekil verdiler hiç kontrole çağırmadılar 15 günden sonra gittiğimde rahim duvarımın en kalın yeri 5 lerdeydi sonra bi 5 gün daha uzatıldı hem ağızdan hem vajinal estrofeni al dediler ayretten bant verdiler 5 gündede kalınlaşma olmadı kök hücre yaptılar 2 ay beklettiler şimdi zoladex olcam adet olduktan sonra transfere hazırlık yapılcakEstrofem bende ilk 5 gün sabah akşam bir tane diyer beşinci günü sabah öğlen aksam diğer kalan beş günde iki sabah iki akşam atılmasi gerekiyor dendi bakalım nolacak hayırlısı olsun inşallah
İnşİnsallah hersey güzel
Hangi ilacları kullanıyorsunuz
Tşk ederim cnm çok güzel geçtiHadi hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırız nasıl geçti?
Aynen öyle ultrasonda gösterdiler yA minik noktalarıOoo süper. Heyecan dorukta olacak desene
Hangi ilaçları kullandınız kullanım şekli nedir 1 haftada nekadar kalınlaştıYarın kontrolum var bayram öncesi olurmu acaba ilaçlara başlayalı 1 hafta oldu
Bende öyleMuhtemelen beklerken görmüşüzdür birbirimiziKalben kocaman sarıldım size, çok güzel geçsin inşallah transferiniz
İlaç dozunuz normal ben estrofemi 7 tane kullaniyorum günde
Sabah 2 ağızdan 1vajina
Akşam 2 ağızdan 1vajina
Gece yatarken 1
Artı progestan günde 4 vajinadan
Ve daha bi dünya iqne ilatran
İlaç dozunuz normal ben estrofemi 7 tane kullaniyorum günde
Sabah 2 ağızdan 1vajina
Akşam 2 ağızdan 1vajina
Gece yatarken 1
Ve daha bi dünya iqne
Transfer için mi bukadar kullandınız rahim duvarını kalınlaştırmak için mi yoksa transferden sonramıİlaç dozunuz normal ben estrofemi 7 tane kullaniyorum günde
Sabah 2 ağızdan 1vajina
Akşam 2 ağızdan 1vajina
Gece yatarken 1
Ve daha bi dünya iqne ilaç
Ben sadece estrofem kullanmıştım 12. Gün 10 du kalınlıgımHangi ilaçları kullandınız kullanım şekli nedir 1 haftada nekadar kalınlaştı
Hayırlı olsun benim de 2 Temmuz transferimBen de haftasonuna denk geldi diye çok sevindim cünkü dinlenebilme imkanım oluc
mrb inşallah güzle sonuç alırsınız bu kullandıklarınız rahim duvarını kalınlaştırmak içinmiş özellikle prolutex igne ?Hayırlı olsun benim de 2 Temmuz transferimBen de haftasonuna denk geldi diye çok sevindim cünkü dinlenebilme imkanım olucak Estrofem,prolutex iğne,progestron vajinal fitil kullanıyorum
12 gün boyunca günde kaç tane estrofem içtiniz vajinalde kullandınız MıBen sadece estrofem kullanmıştım 12. Gün 10 du kalınlıgım
Neler verdiler canım. Progestan falan onu biliyorum da, diğerlerini bilmiyorumBende ilk estrofem kullandım sonra baya ilac eklendi transfer e bes gun kala şimdi transfer oldum hala devam ediyorum
Yürüyüş yapmayı ihmal etme kan akışı için canımAynen öyle ultrasonda gösterdiler yA minik noktalarıinsan bir garip oluyor duygulandım bol bol dinleniyorum evde
Duphaston prednol lutinus corasprin folikasit transfer sonrası da bunlara ek progestan iğne basladımNeler verdiler canım. Progestan falan onu biliyorum da, diğerlerini bilmiyorum