2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ben 16 gün transfer oldum adetin 2 günü kontrol 9 gunu kontrol ve 12 gun kontrol oldum rahim kalınlıgına baktı ve kan tahlili yaptı her gittiğimde benim de ilk trasnferim şimdi heycanla sonucu bekliyorum insallah sizin de güzel gecer

Kızlar rahim masajı yaptınız mı hiç,yapıyor musunuz? Regli döneminde yapılmıyormuş, sonra başlamıyor muş,bir yerde yumurtlama döneminde bırakılır yazıyordu. Açıkçası ben 1 kere yaptım, transfere kadar da yapmayı düşünüyorum. Sonuçta bizim yumurtlama dönemi ile bir ilgimiz yok değil mi

Yürüyüş yapmayı ihmal etme kan akışı için canım
Eşim sen bugün dinlen dedi fazla kalkmıyorum ilaçlarımı aldım şimdi hazır enjektör iğne yaptım göbekten baya kolay yapması transfere girmeden koldan damardan bir iğne yapmışlardı onu yaptıklarında başım döndü bir fena oldum kusacağım sandım normal birazdan geçer dedilergeçti şükür

Super canim sevindim , bende bol bol su içmeye dikkat ediyorum ben normalde az iciyordum o yüzden normale göre sık idrara çıkıyorum. Ağrı sızı suan icin yok ama olmalı mı acaba onu da bilmiyorum bakalim hayirlisi. Sende var mı ağrı sızı hissediyor musun ?

Son düzenleme:
İyi bişi ertelemesi ya seni oyalayıp transfer yapsaydı sakın üzülme minnağın vakti saati ni bkliyo annesi

Merhabalar, benin transfer tarihim 7 temmuz, 9 temmuzda ise istanbul’dan zürih’e yolculuk, transferden 40 saat sonra falan, sizce bu dururm emriyonun tutunmasını begatif etkiler mi?

Hayırlısı olsun canım Aynen günde 3-4 litre su içmelisin, protein sebze ve posalı meyve ağırlıklı beslenmelisin dedi. Sürekli yatmıyorum evin içinde dolaşıyorum yavaş yavaş sonra geliyorum oturuyorum Bende de şuan için ağrı yok , sende de göbekten hergün iğnen var değil mi?

Merhabalar, benin transfer tarihim 7 temmuz, 9 temmuzda ise istanbul’dan zürih’e yolculuk, transferden 40 saat sonra falan, sizce bu dururm emriyonun tutunmasını begatif etkiler mi?
Hayırlısı olsun 2 gün dinlenip yolculuğa çıkabilirsiniz dediler bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum , şimdiden hayırlısı olsun inş

Evet progestan igne var göbekten her gün onu vuruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…