-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Ben 16 gün transfer oldum adetin 2 günü kontrol 9 gunu kontrol ve 12 gun kontrol oldum rahim kalınlıgına baktı ve kan tahlili yaptı her gittiğimde benim de ilk trasnferim şimdi heycanla sonucu bekliyorum insallah sizin de güzel gecerBende transfer için 2.adeti bekliyorum. Adetin 2. Yada 3. Günü kontrole gideceğim. İlk denemem olacağı icin merak ediyorum. Tecrubeli olanlar bu süreçten bahsedebilir mi? Kaç gün sonra transfer için çağırır acaba
Bakalım bana ne verecek doktorDuphaston prednol lutinus corasprin folikasit transfer sonrası da bunlara ek progestan iğne basladım
Transferden 17gün önce başladım 18.gün transfer oldum şuan 6 haftalık hamileyim hala kullanıymTransfer için mi bukadar kullandınız rahim duvarını kalınlaştırmak için mi yoksa transferden sonramı
Eşim sen bugün dinlen dedi fazla kalkmıyorum ilaçlarımı aldım şimdi hazır enjektör iğne yaptım göbekten baya kolay yapmasıYürüyüş yapmayı ihmal etme kan akışı için canım
Günde iki tane agızdan aldım sabah aksam12 gün boyunca günde kaç tane estrofem içtiniz vajinalde kullandınız Mı
benim son kontrolde 6,5 mm di kalınlık bu gün kontrolde 9 mm çıktı. çok şükür doktorum çok güzel dedi 8 temmuza transfer günü aldıkHangi ilaçları kullandınız kullanım şekli nedir 1 haftada nekadar kalınlaştı
Benim de bugün 7.7 çıktı, Bi kontrolüm daha var. Bakalım bana da doktor çok güzel dedi, 3 çizgi olmuş gösterdi, baya belirgindibenim son kontrolde 6,5 mm di kalınlık bu gün kontrolde 9 mm çıktı. çok şükür doktorum çok güzel dedi 8 temmuza transfer günü aldık
Super canim sevindimTşk ederim cnm çok güzel geçtiultrasonda gösterdiler iki tane minicik beyaz bol bol dinleniyorum şimdi 2 gün istirahat sonra zaten ptesi iş var :) sen nasılsın var mı ağrın sızın ben çok sık idrara çıkıyorum sende de öyle mi?
İyi bişi ertelemesi ya seni oyalayıp transfer yapsaydı sakın üzülme minnağın vakti saati ni bkliyo annesiAmin inşallah saati saatine içiyorum transferim ertelendi çok üzgünüm daha önce geçirdiğim rahim ameliyatından kaynaklı rahim de şekil bozukluğu çıkmıştı sonra laporoskopi hstresekopi olmuştum henüz rahim kendini toplamamis ben bu halde transfer yapamam dedi doktor benim moralimi çok bozdu dışarda hüngür hüngür ağladım o kadar ilaç okadar hormon iğneler boşa gitti en az iki üç ay daha lazım dedi avakado ye bol bol dedi progestan estrofem devam dedi bir yıl oldu halen tedavi görüyorum çok kötüyüm
bende transferden sonra yolculuk yapacağım umarım bir sorun olmaMerhabalar, benin transfer tarihim 7 temmuz, 9 temmuzda ise istanbul’dan zürih’e yolculuk, transferden 40 saat sonra falan, sizce bu dururm emriyonun tutunmasını begatif etkiler mi?
Hayırlısı olsun canım Aynen günde 3-4 litre su içmelisin, protein sebze ve posalı meyve ağırlıklı beslenmelisinSuper canim sevindim, bende bol bol su içmeye dikkat ediyorum ben normalde az iciyordum o yüzden normale göre sık idrara çıkıyorum. Ağrı sızı suan icin yok ama olmalı mı acaba onu da bilmiyorum bakalim hayirlisi. Sende var mı ağrı sızı hissediyor musun ?
Hayırlısı olsun 2 gün dinlenip yolculuğa çıkabilirsiniz dediler bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum , şimdiden hayırlısı olsun inşMerhabalar, benin transfer tarihim 7 temmuz, 9 temmuzda ise istanbul’dan zürih’e yolculuk, transferden 40 saat sonra falan, sizce bu dururm emriyonun tutunmasını begatif etkiler mi?
2 gün güzel dinlenirseniz bir sıkıntı olmaz merak etmeyinbende transferden sonra yolculuk yapacağım umarım bir sorun olma
Teşekkürler, hepimize İnşallahHayırlısı olsun 2 gün dinlenip yolculuğa çıkabilirsiniz dediler bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum , şimdiden hayırlısı olsun inş
İnşallah pozitif olurBende öyleçok şükür güzel geçti bunuda atlattık artık heyecanlı bekleyiş başladı 13 Temmuz test tarihim
İnşİnşallah pozitif olurBen de çok heyecanlıyım İlk denemeniz mi?
Evet progestan igne var göbekten her gün onu vuruyoruz.Hayırlısı olsun canım Aynen günde 3-4 litre su içmelisin, protein sebze ve posalı meyve ağırlıklı beslenmelisindedi. Sürekli yatmıyorum evin içinde dolaşıyorum yavaş yavaş sonra geliyorum oturuyorum Bende de şuan için ağrı yok , sende de göbekten hergün iğnen var değil mi?