- 19 Şubat 2020
- 609
- 581
- 43
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Aynen canım dr öyle dediyse aynen öyle yapAmin inşallah daha önceki ameliyatım dan ötürü rahim kendini toparlamadigini söyledi rahim de hstereskopi laporoskopi oldum rahmin çok kötü diyor şekli bozulmuş du dedi. Şimdi yine doktor olumsuz konuştu artık bayramdan sonra deyilde bu yıl sonuna kadar kendimi hazırlıyorum avokado tüket dedi bol bol
Hayırlısı olsun arkamızdan geliyorsun sende :) benim hayırlısıyla transferim yarın inşCifte bayram geliyor :)
İnşallah tutunsun bebisinSelam canım oldum tesekkur ederim, güzel geçti suan icin ağrı sızı yok .
Transfer benzeri yine masaya yatıyorsun katatrel mi ne onunla içeri giriyor sonra içeriye aşıyı veriyor embriyonun tutunmasına yardımcı oluyormuş. Yarın transferde onun 2. Aşaması var kasılma ilacı ve yapıştırma jeli uygulaması da yapılacak transfer ile birlikte benimde ilk defa burda böyle oluyor hayırlısı bakalım inşGebelik aşısı ney ? Ben öyle bisi olmadim.
İyi akşamlar canım , bugün aradılar açlık tokluk hiç önemli değil siz nasıl isterseniz dediler, idrara sıkışık gelin dedi bu da yaklaşık 2.25 lt su uygun bence pazartesi gebelik aşısı öncesinde de o kadar su içmiştim uygun demişlerdiAyy ya şu transfer sürecini yaşayan anlatsa olur mu , ac mi tok mu olucaz , idrar çok mu sıkışık olcak sonra ne kadar yatcaz, ne kadar daha tuvalete girmicez.
Gebelik aşısı nedir ilk defa duydum ben deİyi akşamlar canım , bugün aradılar açlık tokluk hiç önemli değil siz nasıl isterseniz dediler, idrara sıkışık gelin dedi bu da yaklaşık 2.25 lt su uygun bence pazartesi gebelik aşısı öncesinde de o kadar su içmiştim uygun demişlerdinormalde fazla yatırmıyorlar 45 dk yatırıp gönderiyorlar ama kalabiliyorsan 2 saat falan kalkmamaya çalış, sonrasında tuvalete de çıkabilirsin Zaten.
Herkese yapılıyor mu ki bu aşı uygulamalarİyi akşamlar canım , bugün aradılar açlık tokluk hiç önemli değil siz nasıl isterseniz dediler, idrara sıkışık gelin dedi bu da yaklaşık 2.25 lt su uygun bence pazartesi gebelik aşısı öncesinde de o kadar su içmiştim uygun demişlerdinormalde fazla yatırmıyorlar 45 dk yatırıp gönderiyorlar ama kalabiliyorsan 2 saat falan kalkmamaya çalış, sonrasında tuvalete de çıkabilirsin Zaten.
HerkeseTransfer benzeri yine masaya yatıyorsun katatrel mi ne onunla içeri giriyor sonra içeriye aşıyı veriyor embriyonun tutunmasına yardımcı oluyormuş. Yarın transferde onun 2. Aşaması var kasılma ilacı ve yapıştırma jeli uygulaması da yapılacak transfer ile birlikte benimde ilk defa burda böyle oluyor hayırlısı bakalım inşne kadar teknoloji yeni gelişme ne varsa kabul ettik valla
Bana da doktorum aynısını dedi.Ben prolutex buldum onu kullanıyorum göbekten yapılıyor.diğeri kalçadan .Eczacıya sorduğumda prolutex daha iyi dedi.Eğer İstanbuldaysanız ben Sarıyer Mete eczanesinden aldımKızlar doktor iğne olarak prolutex yazdı. Bulamazsan progestan alırsın dedi. Yani ilk transferimde progestan kullanmıştım bulamayıp aralarında ciddi farklar var mıdır sizce? Ya da bir şekilde prolutex mi bulmalıyım?
İlkinde progestan iğne aldım göbekten yap dedi doktor göbekten yaptım. Kalçadan ilk kez duyuyorumBana da doktorum aynısını dedi.Ben prolutex buldum onu kullanıyorum göbekten yapılıyor.diğeri kalçadan .Eczacıya sorduğumda prolutex daha iyi dedi.Eğer İstanbuldaysanız ben Sarıyer Mete eczanesinden aldım
Benim bugun transferim yapıldı progesteron 6 ydı yüksek mi acaba bilemedim dondurulmus embrıyo transferi oldum bes gun önce estrofem jel gibi ilaclar kullandım 6 olması normal mi kiEstrofemle artıyor üzülme
Elbette yapılıyor canım soruyorlar bunu istiyormusun, ödemesini verirsen yaptırıyorsun tabi ek maliyet anlayacağın gebelik aşısı için 1.250 TL ödedik geçtiğimiz pazartesi diğer uygulamalar içinde transfer öncesi yAni bugün ödemesini yapacağız.Herkese yapılıyor mu ki bu aşı uygulamalar
Herkese
Hayırlısı olsun inşEvet ilk insallah ilk seferde de olur bugun kontrole gittim recetemi aldim estrofem corasprin birde supralife verdi doktor 7sinde kontrolum var yine
Rahmin iç zarının uyarılarak embriyoyu tutmaya çok daha yatkın bir hale gelmesini kolaylaştırmak için yapılan aşıdır. Gebelik aşısısayesinde özellikle tüp bebek tedavisinde embriyonun rahim içine tutunması ve canlı bebek doğma şansı arttırıyormuşGebelik aşısı nedir ilk defa duydum ben
İstanbulSiz hangi şehirdesiniz peki
Guzel haberlerini yaz olurmu :) Allah yardimcin olsunHayırlısı olsun arkamızdan geliyorsun sende :) benim hayırlısıyla transferim yarın inş
Bülent Beyde mi tedavi görüyorsunuz? Ben orada tedavi görüyorum. Dün gebelik aşısı yapıldı. Ekstra ne söylediyseler yapacağım ben deTransfer benzeri yine masaya yatıyorsun katatrel mi ne onunla içeri giriyor sonra içeriye aşıyı veriyor embriyonun tutunmasına yardımcı oluyormuş. Yarın transferde onun 2. Aşaması var kasılma ilacı ve yapıştırma jeli uygulaması da yapılacak transfer ile birlikte benimde ilk defa burda böyle oluyor hayırlısı bakalım inşne kadar teknoloji yeni gelişme ne varsa kabul ettik valla