2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Aynen canım dr öyle dediyse aynen öyle yap düzelir sen merak etme her şey düşüncelerimizde bitiyor orda kendini rahatlatırsan sonrası emin ol çok kolay gelecek

Ayy ya şu transfer sürecini yaşayan anlatsa olur mu , ac mi tok mu olucaz , idrar çok mu sıkışık olcak sonra ne kadar yatcaz, ne kadar daha tuvalete girmicez.

Gebelik aşısı ney ? Ben öyle bisi olmadim.
Transfer benzeri yine masaya yatıyorsun katatrel mi ne onunla içeri giriyor sonra içeriye aşıyı veriyor embriyonun tutunmasına yardımcı oluyormuş. Yarın transferde onun 2. Aşaması var kasılma ilacı ve yapıştırma jeli uygulaması da yapılacak transfer ile birlikte benimde ilk defa burda böyle oluyor hayırlısı bakalım inş ne kadar teknoloji yeni gelişme ne varsa kabul ettik valla

Ayy ya şu transfer sürecini yaşayan anlatsa olur mu , ac mi tok mu olucaz , idrar çok mu sıkışık olcak sonra ne kadar yatcaz, ne kadar daha tuvalete girmicez.
İyi akşamlar canım , bugün aradılar açlık tokluk hiç önemli değil siz nasıl isterseniz dediler, idrara sıkışık gelin dedi bu da yaklaşık 2.25 lt su uygun bence pazartesi gebelik aşısı öncesinde de o kadar su içmiştim uygun demişlerdi normalde fazla yatırmıyorlar 45 dk yatırıp gönderiyorlar ama kalabiliyorsan 2 saat falan kalkmamaya çalış, sonrasında tuvalete de çıkabilirsin Zaten.

Gebelik aşısı nedir ilk defa duydum ben de

Herkese yapılıyor mu ki bu aşı uygulamalar
Herkese

Kızlar doktor iğne olarak prolutex yazdı. Bulamazsan progestan alırsın dedi. Yani ilk transferimde progestan kullanmıştım bulamayıp aralarında ciddi farklar var mıdır sizce? Ya da bir şekilde prolutex mi bulmalıyım?

Bana da doktorum aynısını dedi.Ben prolutex buldum onu kullanıyorum göbekten yapılıyor.diğeri kalçadan .Eczacıya sorduğumda prolutex daha iyi dedi.Eğer İstanbuldaysanız ben Sarıyer Mete eczanesinden aldım

İlkinde progestan iğne aldım göbekten yap dedi doktor göbekten yaptım. Kalçadan ilk kez duyuyorum . Prolutex buldum şimdi çok şükür ama merak da ettim acaba hangisi iyi diye. Prolutex iyi dediyse eczacı sevindim

Herkese yapılıyor mu ki bu aşı uygulamalar

Herkese
Elbette yapılıyor canım soruyorlar bunu istiyormusun, ödemesini verirsen yaptırıyorsun tabi ek maliyet anlayacağın gebelik aşısı için 1.250 TL ödedik geçtiğimiz pazartesi diğer uygulamalar içinde transfer öncesi yAni bugün ödemesini yapacağız.

Gebelik aşısı nedir ilk defa duydum ben
Rahmin iç zarının uyarılarak embriyoyu tutmaya çok daha yatkın bir hale gelmesini kolaylaştırmak için yapılan aşıdır. Gebelik aşısısayesinde özellikle tüp bebek tedavisinde embriyonun rahim içine tutunması ve canlı bebek doğma şansı arttırıyormuş amin önceki yerde böyle bir tedavi duymamıştık madem böyle bir şansımız var yaptıralım dedik bizde .

Bülent Beyde mi tedavi görüyorsunuz? Ben orada tedavi görüyorum. Dün gebelik aşısı yapıldı. Ekstra ne söylediyseler yapacağım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…