- 5 Mayıs 2022
- 3.085
- 3.669
- 37
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Hayirli olsun.. insallah güzel haberlerini de paylaşırsın... transferden sonra o ameliyat odasında yatağa alınmadan kaç dk kaldın?İnsallah herkes pozitif i görür hayırlısıyla benim de test günüm 12sinde daha bugub transfer oldum ama cok heyecanlıyım
Aynen bülent hocaBülent Beyde mi tedavi görüyorsunuz? Ben orada tedavi görüyorum. Dün gebelik aşısı yapıldı. Ekstra ne söylediyseler yapacağım ben de
Olur yazacağım inş beklenen gün geldiGuzel haberlerini yaz olurmu :) Allah yardimcin olsun
Ben hiç dikkat etmedim saatlerine, kafama göre aldım. :-(Estrofem kullandın değilmi ben sabah 8 akşam 8 başladım sonra sabah 8 öğlen 4 ve gece 12 de sonrasında sabah 8 2 adet akşam sekiz 2 adet bu saatleri çok önemli kalınlaşma ve özellikle saatleri kaçırmaman gerekiyordu dozlar için canım , üzülme bir sonrakinde gerekirse ilaç takip uygulamaları var telefonuna indir , hatırlatma yapsın ben öyle yapmıştım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı darısı başına inş.
Olur mu cnm kafama göre aldım doktorun söylemedi mi mesela bana tek tek kontrolde sordu zamanında aldın mı saatleri bile Tek tek saydı bu saatler çok önemli birini kaçırıp yerine iki tane alsan bile olmuyor yani ona göre çok dikkat etmen gerekiyorBen hiç dikkat etmedim saatlerine, kafama göre aldım. :-(
Hadi halledinde gelin :) darisi basima insAllahOlur yazacağım inş beklenen gün geldibugün yada bu ay sonuna kadar olacak tüm transferler pozitif olsun inş
Insallah Cog sağol canım bakalim heyecanlı bekleyiş başladı, inşallah senin de hayırlısı ile güzel geçer ve sonunda güzel haberler ile sevinirizÇok sevindim canımŞafak sayman başladı güzel haberlerini de bekliyoruz inş darısı yarın başıma inş
Amin inşallah canım, hepimizin bebekleri tutar inşallahİnşallah tutunsun bebisin
Günde 3 tane al dedi o kadar. Tahmin edemedi heralde böyle yapacağımı, çünkü aslında bilinçli biriyim. İlk gün ilacı geç bulduk, Bi kere yanıma almayı unuttum derken Bi düzensizlik oldu.Olur mu cnm kafama göre aldım doktorun söylemedi mi mesela bana tek tek kontrolde sordu zamanında aldın mı saatleri bile Tek tek saydı bu saatler çok önemli birini kaçırıp yerine iki tane alsan bile olmuyor yani ona göre çok dikkat etmen gerekiyor
Beni yukarıya cıkardılar hiç kalkmadan iki saat yatırdılarHayirli olsun.. insallah güzel haberlerini de paylaşırsın... transferden sonra o ameliyat odasında yatağa alınmadan kaç dk kaldın?
Muhtemelen beklerken görmüşüzdür birbirimiziAynen bülent hocabugün transferim hayırlısıyla inş sizinde hayırlı olsun bellide karşılaşmışızdır sıra beklerken
Anladım cnm ben zaten fazladan almıştım ne olur ne olmaz diye biri iş yerinde biri evde öyle kullandım şu sıra bir çok yerde yok ama hastanenin yanında ki eczanede vardı bizimGünde 3 tane al dedi o kadar. Tahmin edemedi heralde böyle yapacağımı, çünkü aslında bilinçli biriyim. İlk gün ilacı geç bulduk, Bi kere yanıma almayı unuttum derken Bi düzensizlik oldu.
Amin tşkler 13:30 da alacaklarmış bekliyorum şimdi 2 de başlayacak su içmek için acele etme dedi.Muhtemelen beklerken görmüşüzdür birbirimiziKalben kocaman sarıldım size, çok güzel geçsin inşallah transferiniz
Aslında dikkat etmek lazım tabi. Düzen her zaman önemlidir. Sanırım benim rahim kalınlığı problemim yok, hatta 2. Transferimde doktor bana hiç estrofem bile vermedi. Kullanmadım. Biraz da onun verdiği rahatlıkla savsakladım sanırımAnladım cnm ben zaten fazladan almıştım ne olur ne olmaz diye biri iş yerinde biri evde öyle kullandım şu sıra bir çok yerde yok ama hastanenin yanında ki eczanede vardı bizim
Hayırlı olsun süperKızlar kontrolden çıktım. 13 temmuz transfer günüm olarak belirlendi.
İnsallah hersey güzelKızlar kontrolden çıktım. 13 temmuz transfer günüm olarak belirlendi.
Hangi ilacları kullanıyorsunuzKızlar kontrolden çıktım. 13 temmuz transfer günüm olarak belirlendi.
Hadi hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırız nasıl geçti?Hayırlı olsun süperbenimde şimdi çıktım transferden 13 Temmuz sonuç öğrenme günüm
Sağol canım. Estrofem kullanıyorum sadece şu an. 7 temmuzda tekrar kontrol var, o zaman ilaç ekler mi bilmiyorumİnsallah hersey güzel
Hangi ilacları kullanıyorsunuz