2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

İnsallah herkes pozitif i görür hayırlısıyla benim de test günüm 12sinde daha bugub transfer oldum ama cok heyecanlıyım
Hayirli olsun.. insallah güzel haberlerini de paylaşırsın... transferden sonra o ameliyat odasında yatağa alınmadan kaç dk kaldın?

Ben hiç dikkat etmedim saatlerine, kafama göre aldım. :-(

Ben hiç dikkat etmedim saatlerine, kafama göre aldım. :-(
Olur mu cnm kafama göre aldım doktorun söylemedi mi mesela bana tek tek kontrolde sordu zamanında aldın mı saatleri bile Tek tek saydı bu saatler çok önemli birini kaçırıp yerine iki tane alsan bile olmuyor yani ona göre çok dikkat etmen gerekiyor

Merhabalar ben 2021 senesinde yumurtalarim toplandi tam tedavi transfer yapilacakken covidden dolayi iptal oldu. Şuan yine başladım temmuz sonu transfer olacağım ilaçları vs zor buldum maalesef cok stresli oldu ama hallettim ve başladık inşallah çok duygusal bir insan olduğumdan baya bir krizlere girdim ama oldu. Simdi ilaclarimi aliyorum 17 tane dondurulmuş embriyom var 1 tanesi transfer edilecek yaşım 32 ama doktorum kaliteden dolayi cok umutlu.

Günde 3 tane al dedi o kadar. Tahmin edemedi heralde böyle yapacağımı, çünkü aslında bilinçli biriyim. İlk gün ilacı geç bulduk, Bi kere yanıma almayı unuttum derken Bi düzensizlik oldu.

Günde 3 tane al dedi o kadar. Tahmin edemedi heralde böyle yapacağımı, çünkü aslında bilinçli biriyim. İlk gün ilacı geç bulduk, Bi kere yanıma almayı unuttum derken Bi düzensizlik oldu.
Anladım cnm ben zaten fazladan almıştım ne olur ne olmaz diye biri iş yerinde biri evde öyle kullandım şu sıra bir çok yerde yok ama hastanenin yanında ki eczanede vardı bizim

Anladım cnm ben zaten fazladan almıştım ne olur ne olmaz diye biri iş yerinde biri evde öyle kullandım şu sıra bir çok yerde yok ama hastanenin yanında ki eczanede vardı bizim
Aslında dikkat etmek lazım tabi. Düzen her zaman önemlidir. Sanırım benim rahim kalınlığı problemim yok, hatta 2. Transferimde doktor bana hiç estrofem bile vermedi. Kullanmadım. Biraz da onun verdiği rahatlıkla savsakladım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…