-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Benim progeston değil cnm bu kez değişik iğne verdi enox 400 hazır steril enjektör bunu verdi kullanıyorum içinde 2 Li olarak 5 paket var.Evet progestan igne var göbekten her gün onu vuruyoruz.
Progestanı devlet karşılıyor canım. Oxsaparı da, gidin yazdırın, boşuna para vermeyinProgestan göbek iğnesini devlet karsılamıyor mu hanımlar bana kalca iğnesi yazdı vurunduktan bi saat sonra ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum
Maleseff bildiğim kadarı ile progestan dex iğneyi karşılamıyor devlet . Kalça ignesi proluton depot mu ?Progestan göbek iğnesini devlet karsılamıyor mu hanımlar bana kalca iğnesi yazdı vurunduktan bi saat sonra ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum
Enox kan sullandirici bunu önceki transferim de kullanmıştım. Devlet karşılıyor bu ilacı bilgin olsun. Progestan fitil olarak falan vermediler mi ?Benim progeston değil cnm bu kez değişik iğne verdi enox 400 hazır steril enjektör bunu verdi kullanıyorum içinde 2 Li olarak 5 paket var.
Kan sulandırıcı coraspin de verdi, yok progestan değil lutinus kullanıyorum vitamin de verdi gevitamax diye 2 LiEnox kan sullandirici bunu önceki transferim de kullanmıştım. Devlet karşılıyor bu ilacı bilgin olsun. Progestan fitil olarak falan vermediler mi ?
Bu transferde bende kullanıyorum lutinus tableti sabah akşam birer adet. Insallah hepimiz guzel sonuçlar alırızKan sulandırıcı coraspin de verdi, yok progestan değil lutinus kullanıyorum vitamin de verdi gevitamax diye 2 Li
Bende yolculuk yapacağım doktorum tutunmayla alakası yok yapabilirsin dediMerhabalar, benin transfer tarihim 7 temmuz, 9 temmuzda ise istanbul’dan zürih’e yolculuk, transferden 40 saat sonra falan, sizce bu dururm emriyonun tutunmasını begatif etkiler mi?
Şuan 6 haftalık hamileyim sağlıklı ilerlyor şuan bebeğin durumu amaAmin inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin. Geçtiğimiz yollar çok zorlu elimizi boş çevirmesin. Ekranda görünce inanırsınızgerçi asıl mesele pozitifi gördükten sonra başlıyor diyorlar. Yaaaa bana da haber verin bebişi görünce
Amin cnmBu transferde bende kullanıyorum lutinus tableti sabah akşam birer adet. Insallah hepimiz guzel sonuçlar alırız
Gözünüz Aydın rabbim hayırlısıyla kucağınıza versin inşallahTransferden 17gün önce başladım 18.gün transfer oldum şuan 6 haftalık hamileyim hala kullanıym
Gözünüz Aydın sizin adınıza mutlu oldum darısı başıma inşallah sonki kontrolünüzde 6,5 tan kaç gün içinde 9 oldu birde şişe zahmet hangi ilaçları kullandınız kaç günde 6,5 oldu ve kaç günde 9 az çıktıbenim son kontrolde 6,5 mm di kalınlık bu gün kontrolde 9 mm çıktı. çok şükür doktorum çok güzel dedi 8 temmuza transfer günü aldık
Bir küçük valizim var, onu çekeceğim.12 kg falan aslında çok ağır değil, ama havaalanından kaldırmak gerektiğinde insanlardan rica edeceğim, bakalım. İnşallh sorunsuz giderimBende yolculuk yapacağım doktorum tutunmayla alakası yok yapabilirsin dedi
Ah bu lutinus beni çok zorluyor ya çok zor kullanıyorum ama mecburuzKan sulandırıcı coraspin de verdi, yok progestan değil lutinus kullanıyorum vitamin de verdi gevitamax diye 2 Li
Bülent Beyde mi tedavi görüyorsunuz? Ben orada tedavi görüyorum. Dün gebelik aşısı yapıldı. Ekstra ne söylediyseler yapacağım ben de
Hanimlar gebelik asisindan sonra lekelenmeniz oldu mu acaba?Aynen bülent hocabugün transferim hayırlısıyla inş sizinde hayırlı olsun bellide karşılaşmışızdır sıra beklerken
Evet eğilip kalkmada dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız inşallah güzel haberlerinizi duyarızBir küçük valizim var, onu çekeceğim.12 kg falan aslında çok ağır değil, ama havaalanından kaldırmak gerektiğinde insanlardan rica edeceğim, bakalım. İnşallh sorunsuz giderim
O agrı bende de oluyordu sanki adet olacakmısım gibiydi ama şimdi ara ara oluyorKızlar ben bir tek estrofem coraspirin ve vitanimlermi kullanıyorum şuan döngümün 13. Günü böyle ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor rahim kalınlaştığı için mi?