2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Progestan göbek iğnesini devlet karsılamıyor mu hanımlar bana kalca iğnesi yazdı vurunduktan bi saat sonra ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum

Evet progestan igne var göbekten her gün onu vuruyoruz.
Benim progeston değil cnm bu kez değişik iğne verdi enox 400 hazır steril enjektör bunu verdi kullanıyorum içinde 2 Li olarak 5 paket var.

Eklentiler

• 703E5754-4432-4016-A81F-A486D57807E3.jpeg
    168,8 KB · Görüntüleme: 407
Progestan göbek iğnesini devlet karsılamıyor mu hanımlar bana kalca iğnesi yazdı vurunduktan bi saat sonra ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum
Maleseff bildiğim kadarı ile progestan dex iğneyi karşılamıyor devlet . Kalça ignesi proluton depot mu ?

Benim progeston değil cnm bu kez değişik iğne verdi enox 400 hazır steril enjektör bunu verdi kullanıyorum içinde 2 Li olarak 5 paket var.
Enox kan sullandirici bunu önceki transferim de kullanmıştım. Devlet karşılıyor bu ilacı bilgin olsun. Progestan fitil olarak falan vermediler mi ?

Enox kan sullandirici bunu önceki transferim de kullanmıştım. Devlet karşılıyor bu ilacı bilgin olsun. Progestan fitil olarak falan vermediler mi ?
Kan sulandırıcı coraspin de verdi, yok progestan değil lutinus kullanıyorum vitamin de verdi gevitamax diye 2 Li

Eklentiler

• image.jpg
    144,5 KB · Görüntüleme: 105
Yok oda normal progestan iğnesi ama kalcadan yapılıyor cok yağlı oldugu için felaket acıtıyor su stresli günlerde bide bunun stresini yasıyorum göbekten yapılanın fiyatı ne acaba bunu alsam zaten yürüyemediğim için eve hergün hemşire cağırıyorum

Şuan 6 haftalık hamileyim sağlıklı ilerlyor şuan bebeğin durumu ama
Çok ilaç içtgm için ağrım çok oluyor

benim son kontrolde 6,5 mm di kalınlık bu gün kontrolde 9 mm çıktı. çok şükür doktorum çok güzel dedi 8 temmuza transfer günü aldık
Gözünüz Aydın sizin adınıza mutlu oldum darısı başıma inşallah sonki kontrolünüzde 6,5 tan kaç gün içinde 9 oldu birde şişe zahmet hangi ilaçları kullandınız kaç günde 6,5 oldu ve kaç günde 9 az çıktı

Bülent Beyde mi tedavi görüyorsunuz? Ben orada tedavi görüyorum. Dün gebelik aşısı yapıldı. Ekstra ne söylediyseler yapacağım ben de

Aynen bülent hoca bugün transferim hayırlısıyla inş sizinde hayırlı olsun bellide karşılaşmışızdır sıra beklerken
Hanimlar gebelik asisindan sonra lekelenmeniz oldu mu acaba?

Kızlar ben bir tek estrofem coraspirin ve vitanimlermi kullanıyorum şuan döngümün 13. Günü böyle ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor rahim kalınlaştığı için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…