- 13 Nisan 2022
- 165
- 215
- 31
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
İnşallahMerhabalar, benim yarin toplama islemim var. 2 3 tane yumurta var onlari alicak hoca. Cok garip bir duygu :) insAllah yasarlar.
Bugun kontrole gidiyorum dun gidecektim regln 2. Gunuydu ancak doktor sehir dışındaymış bugune verdiler randevuyu insalah bir aksilik cikmazAmin inşallah olur haber bekliyoruz sizden
Insallah canim benimde 2 tane dondurulmus embriyom var insallah bir aksilik cikmassa bugun doktor kontrolum var transfere hazirlik baslayacakMerhabalar, benim yarin toplama islemim var. 2 3 tane yumurta var onlari alicak hoca. Cok garip bir duygu :) insAllah yasarlar.
Adetininizin kaçıncı günündesiniz acaba.Mrb kızlar simdi doktordan çıktım rahim kalınlığı 6.6 mm dedi çok kalın deyil diyortahlil istedi yapmaya gidiyorum
Amin inşallahBugun kontrole gidiyorum dun gidecektim regln 2. Gunuydu ancak doktor sehir dışındaymış bugune verdiler randevuyu insalah bir aksilik cikmaz
benim 9. günde 6,5 çıktı rahim kalınlığım banada az dediler ilaç dozum arttırıldı yarın tekrar kontrolüm var döngümün 13. günü olacak inşallah transfer günü verirler19.gun deyim birde şimdi e2 hormonu birde progesteron tahlili istedi e2 386.6 progesteron da 0.099 çıktı
İnşallah istenilen kalınlığa çıkar benimde rahim kalınlığı 6.6 mm doktor erteledi çok üzüldüm bir yıldır tedavi görüyorum transfer bekliyorumbenim 9. günde 6,5 çıktı rahim kalınlığım banada az dediler ilaç dozum arttırıldı yarın tekrar kontrolüm var döngümün 13. günü olacak inşallah transfer günü verirlerdiğer hormon testlerini sanırım yarın isteyecekler henüz yaptırmadım
Amin bende bugün transfer olacağım inşallah hepimiz guzel haberler alırızHayırlısı olsun inş. benim de 2 temmuz da olacağım Allah Hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inş.
AMİN CanımAmin bende bugün transfer olacağım inşallah hepimiz guzel haberler alırız
Amin , saat 17:00 dediler bekliyoruz simdi.AMİN CanımHayırlısı olsun inş. Beni aradılar yarın 12 de transferim senin saat kaçta olacak?
Desene doktorun son transferi olacaksın bol su içtin değil mi :) Hayırlı olsun tekrardan çok rahat ol güzel bir zaman bekleyeceğiz inş çifte bayram yaşarız hep birlikteAmin , saat 17:00 dediler bekliyoruz simdi.
Estrofem kullandın değilmi ben sabah 8 akşam 8 başladım sonra sabah 8 öğlen 4 ve gece 12 de sonrasında sabah 8 2 adet akşam sekiz 2 adet bu saatleri çok önemli kalınlaşma ve özellikle saatleri kaçırmaman gerekiyordu dozlar için canım , üzülme bir sonrakinde gerekirse ilaç takip uygulamaları var telefonuna indir , hatırlatma yapsın ben öyle yapmıştım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı darısı başına inş.İnşallah istenilen kalınlığa çıkar benimde rahim kalınlığı 6.6 mm doktor erteledi çok üzüldüm bir yıldır tedavi görüyorum transfer bekliyorum
Merhabalar, benim yarin toplama islemim var. 2 3 tane yumurta var onlari alicak hoca. Cok garip bir duygu :) insAllah yasarlar.
İçiyorum da çok da sıkısmaktan korkuyorum duramam diye . Amin inşallah güzel haberler alırız dediğin gibi çifte bayram olurDesene doktorun son transferi olacaksın bol su içtin değil mi :) Hayırlı olsun tekrardan çok rahat ol güzel bir zaman bekleyeceğiz inş çifte bayram yaşarız hep birlikte
Sen gebelik aşısı oldun mu onu pazartesi günü uyguladılar bana tam gelmişti, ben o gün 2,25 lt içmiştim tam gelmişti. Amin inş.İçiyorum da çok da sıkısmaktan korkuyorum duramam diye . Amin inşallah güzel haberler alırız dediğin gibi çifte bayram olur
Beni şimdi tekrar aradılar doktorun işi çıkmış 13:30'da transfere alacaklarmışSen gebelik aşısı oldun mu onu pazartesi günü uyguladılar bana tam gelmişti, ben o gün 2,25 lt içmiştim tam gelmişti. Amin inş.