2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Mrb kızlar simdi doktordan çıktım rahim kalınlığı 6.6 mm dedi çok kalın deyil diyor 😔 tahlil istedi yapmaya gidiyorum

Merhabalar, benim yarin toplama islemim var. 2 3 tane yumurta var onlari alicak hoca. Cok garip bir duygu :) insAllah yasarlar.
Insallah canim benimde 2 tane dondurulmus embriyom var insallah bir aksilik cikmassa bugun doktor kontrolum var transfere hazirlik baslayacak 😊

19.gun deyim birde şimdi e2 hormonu birde progesteron tahlili istedi e2 386.6 progesteron da 0.099 çıktı
benim 9. günde 6,5 çıktı rahim kalınlığım banada az dediler ilaç dozum arttırıldı yarın tekrar kontrolüm var döngümün 13. günü olacak inşallah transfer günü verirler 🙏🏻 diğer hormon testlerini sanırım yarın isteyecekler henüz yaptırmadım

benim 9. günde 6,5 çıktı rahim kalınlığım banada az dediler ilaç dozum arttırıldı yarın tekrar kontrolüm var döngümün 13. günü olacak inşallah transfer günü verirler 🙏🏻 diğer hormon testlerini sanırım yarın isteyecekler henüz yaptırmadım
İnşallah istenilen kalınlığa çıkar benimde rahim kalınlığı 6.6 mm doktor erteledi çok üzüldüm bir yıldır tedavi görüyorum transfer bekliyorum

İnşallah istenilen kalınlığa çıkar benimde rahim kalınlığı 6.6 mm doktor erteledi çok üzüldüm bir yıldır tedavi görüyorum transfer bekliyorum
Estrofem kullandın değilmi ben sabah 8 akşam 8 başladım sonra sabah 8 öğlen 4 ve gece 12 de sonrasında sabah 8 2 adet akşam sekiz 2 adet bu saatleri çok önemli kalınlaşma ve özellikle saatleri kaçırmaman gerekiyordu dozlar için canım , üzülme bir sonrakinde gerekirse ilaç takip uygulamaları var telefonuna indir , hatırlatma yapsın ben öyle yapmıştım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı darısı başına inş. 🙏🤲

Merhabalar, benim yarin toplama islemim var. 2 3 tane yumurta var onlari alicak hoca. Cok garip bir duygu :) insAllah yasarlar.

Hayırlısı olsun İnş.🤲 , inş. hepsi embriyo oluşur ve istenilen güne giderler😊 🙏🤲 Hergün seni arayıp embriyologlar bilgi verecekler gelişimleri ve durumları hakkında :p

Desene doktorun son transferi olacaksın bol su içtin değil mi :) Hayırlı olsun tekrardan çok rahat ol güzel bir zaman bekleyeceğiz inş çifte bayram yaşarız hep birlikte 🙏🤲
İçiyorum da çok da sıkısmaktan korkuyorum duramam diye . Amin inşallah güzel haberler alırız dediğin gibi çifte bayram olur 🥰🥰🥰

İçiyorum da çok da sıkısmaktan korkuyorum duramam diye . Amin inşallah güzel haberler alırız dediğin gibi çifte bayram olur 🥰🥰🥰
Sen gebelik aşısı oldun mu onu pazartesi günü uyguladılar bana tam gelmişti, ben o gün 2,25 lt içmiştim tam gelmişti. Amin inş. 🥰😊

X