- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 133
- 27
Vallahı kız bebek annesının guzellıgını alır tezi çürütülmemişse gercekse suan berbat haldeyim yüzümün heryeri sivilce dolu haytmda ilk kez ve kas kirpik gidiyo ee geriye benı ben yapan daha ne kaldıAyyyyy o belirtilere bile kurban olayım yaaa ne güzeldelirdim iyice
Benim bu akşam ilk defa hafif bi bulantım oldu bakalım devam edecek mi ara ara kasık ağrıları bende de oluyor canım. Göğüs hassasiyetim regl olmam gereken hafta çok vardı şuan hafifledi şükürValla göğüslerim çok şişti dokunamıyorum çok sızlıyo,
Birde ara sıra kasık batmalarım oluyodu 2 gündür oda pek olmuyo şuanlık yok gibisenin varmı peki
Allah allahhhh deme öyle deme bende bişi yokVallahı kız bebek annesının guzellıgını alır tezi çürütülmemişse gercekse suan berbat haldeyim yüzümün heryeri sivilce dolu haytmda ilk kez ve kas kirpik gidiyo ee geriye benı ben yapan daha ne kaldı
Aynennnn benimde adet zamanım geçti o ağrılarda gitti çok şükürBenim bu akşam ilk defa hafif bi bulantım oldu bakalım devam edecek mi ara ara kasık ağrıları bende de oluyor canım. Göğüs hassasiyetim regl olmam gereken hafta çok vardı şuan hafifledi şükür
En guzel gebelik belirtisiz gebelik bence :)) benım oglumla 8 aydan snra migdem yanmaya basladı sadece ondan onceki tek belirtim karnımın buyumesiydı o bile cok degildi yani :)Benim bu akşam ilk defa hafif bi bulantım oldu bakalım devam edecek mi ara ara kasık ağrıları bende de oluyor canım. Göğüs hassasiyetim regl olmam gereken hafta çok vardı şuan hafifledi şükür
Göbeciklerimiz kaçıncı haftada artık belirginleşecek acabaEn guzel gebelik belirtisiz gebelik bence :)) benım oglumla 8 aydan snra migdem yanmaya basladı sadece ondan onceki tek belirtim karnımın buyumesiydı o bile cok degildi yani :)
Sanırım 4-5 aylıkkenGöbeciklerimiz kaçıncı haftada artık belirginleşecek acaba
Ay yok ya ben ınanmıyorum boyle seylere hic alakası yok bence tamamen tesaduf herseye iki ihtml koymslar guzellesırsen erkek cirkinlesrsen kız yok canın eksi cekerse kız tatlı cekerse erkek tamamen batıl inanc oglumda en cok yedıgım ve canımın cektigi sey salatalık tursusu ve erikti ama erkek cıktı hahasjAllah allahhhh deme öyle deme bende bişi yoköylese hemen sivilceniyim
Zayıfsanız cok erken belli olur :) ben birwz uzun ve kalıplıyım 6.7 ayda kilo gobegı gbı duruyodu ama 8 aydna snra birden cktı :)Göbeciklerimiz kaçıncı haftada artık belirginleşecek acaba
Heh beni böyle rahatlattın yaaAy yok ya ben ınanmıyorum boyle seylere hic alakası yok bence tamamen tesaduf herseye iki ihtml koymslar guzellesırsen erkek cirkinlesrsen kız yok canın eksi cekerse kız tatlı cekerse erkek tamamen batıl inanc oglumda en cok yedıgım ve canımın cektigi sey salatalık tursusu ve erikti ama erkek cıktı hahasjyok kocakarılar dıyodu kalcalrn genisledi kesin kız diyodumki yahu cinsiyeti belli erkek gorduk pipiyi diyolrdki gorursn bak dogsun kesin kız inanmıyorlardı üstüne hahaa
Daha varmış ya
Yaa ne güzel biz de Gürler sokaktadayızSite yi de bilirim halam 50 senedir orada oturur çardak sokakta
Daha yeni ozaman senin yapmadın mı hiç testCok şükür iyiyim bende sagol canim evet idrar testi bilirim ilk zamanlar geçmez kalp atışını duyana kadar sonra içi rahat ediyor insanin
Biraz önce kalktım yaptım canim tertemiz bir sayfa gordumDaha yeni ozaman senin yapmadın mı hiç test
Gecikti mi günün pekiBiraz önce kalktım yaptım canim tertemiz bir sayfa gordum
Eğer günün geçtiyse benimde böyle temiz sayfalarım olduBiraz önce kalktım yaptım canim tertemiz bir sayfa gordum
Biraz önce kalktım yaptım canim tertemiz bir sayfa gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?