- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
Ayyy hemen söyle merak ediyorum bendeKızlar yarın 11:30 randevu aldm dayanamayıp ins Kese gozukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy hemen söyle merak ediyorum bendeKızlar yarın 11:30 randevu aldm dayanamayıp ins Kese gozukur
Teşekkür ederim canım gerçekten öyleMerhaba canım hayrlısı olsun inşallah aramıza hoşgeldinn o 2 gün ölüm gibi bişey geçmiyor hiç
Kaçıncı haftadasın canımKızlar yarın 11:30 randevu aldm dayanamayıp ins Kese gozukur
Hadi bkalım inşallah bencede gözükür kesinYarın randevumdan cıkar cıkmaz burdaym :) gozukur dıe dusunyorum ama dıger gebelkte bthcg 1900 ken gozukmstu suan bthcg 3000 leri bulmstr
Site yi de bilirim halam 50 senedir orada oturur çardak sokaktaBen site mahallesindeyim kuzum diğer arkadaş Kazımkarabekir de
Amin canım hepimizin yolu açık olsun sorunsuz kavusalim yavrularımızaİnsallahh canımm sıkıntı cıkmadan kavuşursun kuzuna tabkide uzatma bence Allah korusun
İnşallah canım çok teşekkürlerİyi yapmışsın erkene almakla. Stres yapacağına için rahatlar. Icini ferah tut, sorunsuz geçer inşallah.
Insallah canim hayirlisi AllahtanAyyyy haber ver hemen sabahhh merak ediyoeum bende inşallah vardır birlikte ilerleriz burda
Cok şükür iyiyim bende sagol canim evet idrar testi bilirim ilk zamanlar geçmez kalp atışını duyana kadar sonra içi rahat ediyor insaninİyidirrr canım sen nasılsınnn. Valla ben biran önce carsamba olsun diye dua ediyorum test derken idrar mı?
AminnnnnAranızda olmayı o kadar çok istiyorum ki umarım nasip olur
İnşallahAranızda olmayı o kadar çok istiyorum ki umarım nasip olur
4+6 col erken bılıyorum ama sabırsızlıkkKaçıncı haftadasın canım
Olabilir canim vitamin ilaçlarını dolduracak sana doktor hemde hormonların değişiyor olabilir şeyler bunlarYahu bir gebelikte yasanmaıs gereken belirtileri bukdr erken bi gebelikte yasadım suanda kaş ve kirpiklerm dökülmeye başladı saka gbı zaten kaşlarım seyrek suan. Sag kasımın baslangıc noktası jıletle kesmısım gbı döküldü bu normal olamaz ya vitamin eksikligi flanmı var dıycem ama kan tahlili verdm yarın bır doktor baksn bakalm anlar sanırım
Görürsün inşallah keseyi canım4+6 col erken bılıyorum ama sabırsızlıkk
Ayyyyy o belirtilere bile kurban olayım yaaa ne güzel delirdim iyiceYahu bir gebelikte yasanmaıs gereken belirtileri bukdr erken bi gebelikte yasadım suanda kaş ve kirpiklerm dökülmeye başladı saka gbı zaten kaşlarım seyrek suan. Sag kasımın baslangıc noktası jıletle kesmısım gbı döküldü bu normal olamaz ya vitamin eksikligi flanmı var dıycem ama kan tahlili verdm yarın bır doktor baksn bakalm anlar sanırım
Senin belirtilerin neler canımAyyyyy o belirtilere bile kurban olayım yaaa ne güzel delirdim iyice
Valla göğüslerim çok şişti dokunamıyorum çok sızlıyo,Senin belirtilerin neler canım