- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
Hemen hemen geçsin yaaa ahh bebişin minnak kesesiKızlaaar selam bende keseyı az once gördüm 7mm ıkı hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı zaman cabuk gecsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen hemen geçsin yaaa ahh bebişin minnak kesesiKızlaaar selam bende keseyı az once gördüm 7mm ıkı hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı zaman cabuk gecsın
Ahh yaaaa biraz bekle canım belki düzelir adetin geçsin birazBiraz önce kalktım yaptım canim tertemiz bir sayfa gordum
Ayy maşallah hemencik geçsinKızlaaar selam bende keseyı az once gördüm 7mm ıkı hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı zaman cabuk gecsın
Ayy negüzell gözünaydn canımm çok sevindimmKızlaaar selam bende keseyı az once gördüm 7mm ıkı hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı zaman cabuk gecsın
Beklemedeyim canım gybum geçerse bi kere daha yapıcam testAhh yaaaa biraz bekle canım belki düzelir adetin geçsin biraz
Tesekkurler canim benim öyle yapacağım regl gelmezse bi test daha patlatirizCanım senin gününe daha var hiç belli olmaz benim 3 kala testim negatifdi, yumurtlama gününü bildiğim halde hemde 6 gün sonra tekrar bekliyoruz inşallah
Evet cnm karından bakalm gozukmesse altan bakrz dedı karından gözüktüAyy maşallah hemencik geçsin
Canım üstten mi muayene etti doktor?
Tamam canım teşekkür ederim. Yarın ben ilk defa gidicem kontrole oyuzden merak ettim ,Evet cnm karından bakalm gozukmesse altan bakrz dedı karından gözüktü
İnşAllah guzeel haberlerle gelirsnz :)Tamam canım teşekkür ederim. Yarın ben ilk defa gidicem kontrole oyuzden merak ettim ,
İnşallah canımİnşAllah guzeel haberlerle gelirsnz :)
Öteki topikte devam edin canım listeyi silicem arkadaşlar istediği için açmıştımYa ben bır burdym bir orda vallahi nere gdiicegmi sasrdm burdkai listemiz cok guzel cogu kiside o topkte sohbet edıyo ama
Bende heryerdeyim nasıl isterseniz öyle yapalmmYa ben bır burdym bir orda vallahi nere gdiicegmi sasrdm burdkai listemiz cok guzel cogu kiside o topkte sohbet edıyo ama
Bnde aynen böyleyim fazla olarak tiksinme başladı bazı yüyeceklerden birde bel ağrısıBenim bu akşam ilk defa hafif bi bulantım oldu bakalım devam edecek mi ara ara kasık ağrıları bende de oluyor canım. Göğüs hassasiyetim regl olmam gereken hafta çok vardı şuan hafifledi şükür
28 yaşındayım tahmini doğum 9 temmuz 2020 ilk gebelik 5+4 haftadayım :)28 yaşındayım 12temmuz 2022 1. Çocuk
Listeye eklemediğim anne adayı varsa bilgilerini yazıp beni etiketlesin gözumden kacabiliyor